Tanışma aşaması ve samimiyet

Ne emojiymiş. Madem hoşlanmıyorsunuz söyleyin o zaman.
Samimiyetten hoşlanmıyorum deyince emojiyi anlamamıştır bile adam.
2 haftadır telde konuştuktan sonra bir de görüşünce baya olumlu olmalı ki sevgili moduna girmiş.
Siz hoşlanmadıysanız uzatmayın bu kadar basit. Bir emoji için bu kadar dertlenilir mi? Ya söyleyin direkt ya da bitirin.
Nedir ki.

Adamı beğenip etkilensen bu seferde amcaoğlu gibi konuşuyor derdin. Sal adamı beğenmedin kalbin çarpmamış işte uzatma.

Yok samimiyet yok laubalilik yok resmiyet..

İçim şişti beee. Görende tapu kadastrodan bir elemanla parsel ölçümü için görüştün sanacak.

Adamı beğenip etkilensen bu seferde amcaoğlu gibi konuşuyor derdin. Sal adamı beğenmedin kalbin çarpmamış işte uzatma.

Yok samimiyet yok laubalilik yok resmiyet..

İçim şişti beee. Görende tapu kadastrodan bir elemanla parsel ölçümü için görüştün sanacak.
Dış görünüş olarak beğendim ama ilk buluşma sonrası öpücüklü emoji uçuşması hoş gelmedi

İnsanları anlmak zor
Şöyle diyeyim.
Misal tanıdıgım kişi aynı iş yerinden olsaydık sonuçta birbirimizle sürekli irtibat ve bakışlarla etkileşim içinde oldugumuzdan ve benim de ondan hoşlandıgım için 2 haftada evet bazı şeyleri yazıp çizebilir, konuşabilirdim.
Görücü usulunde ise daha yeni yeni insanlar etkileşim haline giriyor.
Yani ilk defa yüz yüze gelip yemek yedigim insan ertesi gün bana bu şekilde mesaj atsa ben de n'oluyor derdim.
Yapı meselesi.
Kimisi ilk görüşte her şeyi yaşamak ister, kimisi abes bulur.
Ben zamana yaymak isteyenlerdendim, yaydım da.

Şöyle diyeyim.
Misal tanıdıgım kişi aynı iş yerinden olsaydık sonuçta birbirimizle sürekli irtibat ve bakışlarla etkileşim içinde oldugumuzdan ve benim de ondan hoşlandıgım için 2 haftada evet bazı şeyleri yazıp çizebilir, konuşabilirdim.
Görücü usulunde ise daha yeni yeni insanlar etkileşim haline giriyor.
Yani ilk defa yüz yüze gelip yemek yedigim insan ertesi gün bana bu şekilde mesaj atsa ben de n'oluyor derdim.
Yapı meselesi.
Kimisi ilk görüşte her şeyi yaşamak ister, kimisi abes bulur.
Ben zamana yaymak isteyenlerdendim, yaydım da.
İş yerinden ya da yakın çevremden tanıdığım olsa bende takılmazdım. Çünkü zamana yayılmış bir durum var.

32 yaşında olunca mantık yoğun devrede oluyor sanırım beğensem de bu davranışları olmayacağı kanaati oluşturdu
Anladım. Belki beğendiyseniz farkında olmadan da olsa bunu karşı tarafa yansıtmışsınızdır, o da bundan güç alarak böyle davranıyordur diye düşünmüştüm. Hayırlısı olsun o vakit.

gun icinde ne konusuyorsunuz? yani ben kendi cenemin dusuk oldugunu biliyordum ama insanlarin ozellikle telefondan flort ederken bu kadar tutuk olduklarina burada sahit oluyorum.

surekli cok ciddi bir muhabbet mi yurutuyorsunuz, bu adam neyin sonuna opucuk koyuyor? iltifat etmiyor musunuz birbirinize?

32 yaşındayım uzaktan akrabamız çok yakını olan biriyle görüşmem için aracı oldu. Görüşebilirim dedim bende. Yaklaşık iki hafta telefonda sıradan konuşmalar geçti aramızda. Sonra ilk görüşmemiz oldu. İlk görüşmeden sonra canım demeye ve öpücüklü emoji koymaya başladı. Ben ne canım diyor ne de öpücüklü emoji koyuyordum. Sadece tek görüşme ile o samimiyete geçmek hoş gelmedi. Hatta onun canım demesi ve öpücüklü emoji koyması beni rahatsız etti. Daha önce de yine buna benzer bir durum yaşadım. Tanışma aşaması için bunlar şıpsevdi davranışı gibi geliyor bana, seçicilik yok gibi sanki. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Bence abartan sizsiniz adam devam etmek istediğini hoşlandığını belirtmeye çalışmış fiziksel bi rahatsızlık da vermemiş.
Evlenmeyi düşünüyorsanız bence bu kadar katı olmayın❣️

32 yaşındayım uzaktan akrabamız çok yakını olan biriyle görüşmem için aracı oldu. Görüşebilirim dedim bende. Yaklaşık iki hafta telefonda sıradan konuşmalar geçti aramızda. Sonra ilk görüşmemiz oldu. İlk görüşmeden sonra canım demeye ve öpücüklü emoji koymaya başladı. Ben ne canım diyor ne de öpücüklü emoji koyuyordum. Sadece tek görüşme ile o samimiyete geçmek hoş gelmedi. Hatta onun canım demesi ve öpücüklü emoji koyması beni rahatsız etti. Daha önce de yine buna benzer bir durum yaşadım. Tanışma aşaması için bunlar şıpsevdi davranışı gibi geliyor bana, seçicilik yok gibi sanki. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Çok beğenmiş olabilir fakat yine de mesafede yarar var. Bende hoşlanmam

Çok beğenmiş olabilir fakat yine de mesafede yarar var. Bende hoşlanmam
Beğenmiş olabilir elbette bende beğendim ama bir kendimizden yavaş yavaş emin olalım. İlk kez masaya oturduğumuz insana daha ikinci görüşme bile olmadan öpücüklü emoji biraz rahatsız edici. Üstelik daha önce hiçbir ortamdan tanışıklığımız yok

Aslında frekansınız birbirine uysaydı sizin de hoşunuza giderdi bu samimiyet. Demek ki genel olarak sohbeti karakteri vesaire etkilememiş sizi. Hoşlanmadığınız biriyle hiç vakit kaybetmeyin derim, zaten bu arkadaş akraba tanıştırmaları da çok zoraki geliyor bana.

Ben size hak verdim.Her şeyin zamanla olması iyidir.Hızlı gidenler bana da güven vermiyor.
Beni zamanla biraz biraz tanıdıktan sonra hitabının değişmesi daha samimi olunması daha özel geliyor. Braz olsun vakit geçirmeden hızlı yaklaşımlar bana samimiyetsiz geliyor.

Ben de sizin gibi düşünürdüm. Mantıklı biri gibi gelmezdi bana. Beni henüz tanımıyor sonuçta diye düşünürdüm

Back
X