Tanışma aşaması ve samimiyet

bende sizin gibiyim laubaliliği sevmem bir insanla canımlı cicimli olmak için bir süre iyi bir iletişim ve samimiyeti kurmam gerekir

bu kadar rahat canım cicim öpücük kalp atan erkekleride hiç sevmem taş yerinde ağırdır

daha dün bir bugün iki bir dursun bakalım ne bu samimiyet belki emin değilsiniz belki 1-2 görüşme daha yapmanız gerekecek şimdiden sevgili olmuşsunuz olacakmışsınız gibi davranması tuhaf
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ama tam tersi düşünenler de var. Hoşlandığını belli edecek ilgili davranacak vs diyo. Biz iki arkadaşımızı tanıştırdık öyle. İkisi de birbirinden hoşlandı gibi ama bey biraz ağırbaşlı biri, kadın ise "insan bir canım der, ilgili davranır, gün içinde mesajlar atar, kalp atar, bu çok soğuk duruyor, elimi bile tutmadı" vs diye şikayet etti. Ben epey şaşırdım tabi.
Frekanslar tutmalı. Olmuyorsa da olmuyor yani.

Bu işin olmayacağı baştan belli. Siz daha ağır, oturaklı, cool birini istiyorsunuz. Yavşak demek için yeterli değil bunlar ama daha tez canlı ve sıcakkanlı demek ki size göre. Bu özellikler de size şıpsevdilik gibi geliyor belli ki içinize sinmemiş.

32 yaşındayım uzaktan akrabamız çok yakını olan biriyle görüşmem için aracı oldu. Görüşebilirim dedim bende. Yaklaşık iki hafta telefonda sıradan konuşmalar geçti aramızda. Sonra ilk görüşmemiz oldu. İlk görüşmeden sonra canım demeye ve öpücüklü emoji koymaya başladı. Ben ne canım diyor ne de öpücüklü emoji koyuyordum. Sadece tek görüşme ile o samimiyete geçmek hoş gelmedi. Hatta onun canım demesi ve öpücüklü emoji koyması beni rahatsız etti. Daha önce de yine buna benzer bir durum yaşadım. Tanışma aşaması için bunlar şıpsevdi davranışı gibi geliyor bana, seçicilik yok gibi sanki. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Benimde başıma gelmişti telefon numaramı alır almaz oda benden değil durmadan mesaj atmaya samimi olmaya başladı bende istemediğimi söyledim normal gelmedi

Valla takılmak istedikten sonra her şeye takılır insan. Cok hoşlansaydiniz ama adam ağırdan alsa soguk soguk konuşsa hic canım demese bu kez o bir şey hissedemedi mi vs derdiniz. Con takılmayın alt tarafı emoji. İs yerimden üstüm olan kişiler hariç herkese öpücüklu emoji atıyorum ben, hiç de cıvık bir insan değilim:KK70:

Valla takılmak istedikten sonra her şeye takılır insan. Cok hoşlansaydiniz ama adam ağırdan alsa soguk soguk konuşsa hic canım demese bu kez o bir şey hissedemedi mi vs derdiniz. Con takılmayın alt tarafı emoji. İs yerimden üstüm olan kişiler hariç herkese öpücüklu emoji atıyorum ben, hiç de cıvık bir insan değilim:KK70:
Belirli bir vakit geçirmişliğimiş paylaşımımız olsa elbette ama sadece bir kez oturup görüştük. Yani bana biraz şey gibi geldi ergenimsi gibi. Samimiyeti seviyorum ama yeni tanıştığımızda biraz mesafeyle başlayıp sonra samimiyete evrilsin görüşündeyim

Bu işin olmayacağı baştan belli. Siz daha ağır, oturaklı, cool birini istiyorsunuz. Yavşak demek için yeterli değil bunlar ama daha tez canlı ve sıcakkanlı demek ki size göre. Bu özellikler de size şıpsevdilik gibi geliyor belli ki içinize sinmemiş.
Samimiyeti seviyorum ama zamanla samimiyete dönüşünce. Baştan direkt öpücük canım cicim bana yapmacık geliyor. Sadece bir kez aynı masaya oturduk sonuçta

Ben de aynı şekilde düşünüyorum ama tam tersi düşünenler de var. Hoşlandığını belli edecek ilgili davranacak vs diyo. Biz iki arkadaşımızı tanıştırdık öyle. İkisi de birbirinden hoşlandı gibi ama bey biraz ağırbaşlı biri, kadın ise "insan bir canım der, ilgili davranır, gün içinde mesajlar atar, kalp atar, bu çok soğuk duruyor, elimi bile tutmadı" vs diye şikayet etti. Ben epey şaşırdım tabi.
Frekanslar tutmalı. Olmuyorsa da olmuyor yani.
Buna bende rastladım. İlk görüşmede yanak yanağa fotoğraf çektirmiş arkadaşım ikinci görüşmede 40 yıllık gibiydiler

Belirli bir vakit geçirmişliğimiş paylaşımımız olsa elbette ama sadece bir kez oturup görüştük. Yani bana biraz şey gibi geldi ergenimsi gibi. Samimiyeti seviyorum ama yeni tanıştığımızda biraz mesafeyle başlayıp sonra samimiyete evrilsin görüşündeyim
Yani sonuçta bir ilişkiye başlama niyetiyle görüştünüz is görüşmesi veya resmi bir durum değildi. Adamdan hoşlandıysaniz, bir olurunu gördüyseniz canım demesi veya öpücüklu emoji atması başli başına mantıklı bir soğuma sebebi değil bence. O bence kendince olurunu görmüş onu belli etmek istiyor. Ama tabii belki de bambaşka karakterleriniz o da kısa zamanda belli olur zaten hemen üstünü çizmeyin derim

Konu sahibesi ; son durumunuz nedir ? Konuşmaya devam mı tamam mı ?
Yol yakınken döndüm. Ben bitirmek istediğimde de çok çabaladı ard arda bir sürü resmini atıp sen bunu üzdün falan yazmış. En doğru kararı verdiğimi bir kez daha anladım

Yani sonuçta bir ilişkiye başlama niyetiyle görüştünüz is görüşmesi veya resmi bir durum değildi. Adamdan hoşlandıysaniz, bir olurunu gördüyseniz canım demesi veya öpücüklu emoji atması başli başına mantıklı bir soğuma sebebi değil bence. O bence kendince olurunu görmüş onu belli etmek istiyor. Ama tabii belki de bambaşka karakterleriniz o da kısa zamanda belli olur zaten hemen üstünü çizmeyin derim
Bitirdim. Bitirmek istediğimde de beş on resmini atıp sen bunu üzüyorsun diyorr. En doğru kararımı verdiğimi anladım 😄

Ben bu tip mevzular tamamen kişiseldir diyorum.Kimine göre siz fazla soğuk gelebilirsiniz.
Kimine göre adam fazla cıvıktır.
Önemli olan sizin düşünceniz.
Zaten akıllı bı adam emojiye karşılık bulamadiysa tekrar etmez siz yapana kadar.

Adamı beğendiyseniz 2 3 kez daha görüşün bakalım nasıl davranacak belki isinirsiniz zamanla.

Ben bu tip mevzular tamamen kişiseldir diyorum.Kimine göre siz fazla soğuk gelebilirsiniz.
Kimine göre adam fazla cıvıktır.
Önemli olan sizin düşünceniz.
Zaten akıllı bı adam emojiye karşılık bulamadiysa tekrar etmez siz yapana kadar.

Adamı beğendiyseniz 2 3 kez daha görüşün bakalım nasıl davranacak belki isinirsiniz zamanla.
Tekrar tekrar yaptı, sorun da bu insan karşımdaki rahatsız olur ya da beğenmedi mi diye bile düşünüp bende emoji koymayyım diye akıl yürütür

Back
X