Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul'da yaşayanlar için bu süre o kadar az ki , ne fark edecek 15 dk. Ben şehir merkezini tercih ederdim , sizin iş yeriniz nerede ?Araçla 15 dakika hanfendi yürüme mesafesi değil.
Yaşadığım bölgede iş yerim.İstanbul'da yaşayanlar için bu süre o kadar az ki , ne fark edecek 15 dk. Ben şehir merkezini tercih ederdim , sizin iş yeriniz nerede ?
Taksiyle 15 dakikalık yola gitmek istesem kısa mesafe diye yol boyunca homurdanir
Nerden baksan 13 14 km yakın mı?![]()
Antalya’da yaşıyorum. Anlatmak istediğim ben durumumu izah ettiğimde yaşamayı kabul etti ama bi kaç gündür fikri değişti.
Hmmm kv ile gorusmustur belki ailesi de ogullarinin yakin olmasini istiyordur belkiAntalya’da yaşıyorum. Anlatmak istediğim ben durumumu izah ettiğimde yaşamayı kabul etti ama bi kaç gündür fikri değişti.
Herkes fikrini söylemiş işte, olumlu da olabilir olumsuz da. Ne var ki bunda? Ailemden 1200 km uzaktayım, bu benim tercihim tabii ama eşimin ailesinden de arabayla yarım saat uzaklıktayız. Ve zor da olsa kısa bir süre babası oğlumu her gün arabayla babaannesine bırakıp alacak. Ben mesafeden memnunum, çünkü yaşadığım yer çok daha önemli. Biz yaşadığımız şehirde nezih bir semtteyiz, kayınvalidem normal bir semtte. Ben de olsam ilçedense merkezde yaşamayı tercih ederim.Eleştirileriniz için konu açmadım sadece fikrimi açmak sizlerinde fikrini almak için açtım. Görüyorum ki hoşgörü diye birşey kalmamış güzel memleketimde. Neyse güzel kalplerinizden öpüyorum teşekkür ederim![]()
Bana yakın gelmiyor gerçekten burada 30 TL bu km yerdeki taksi ücreti..nerede yaşıyorsunuz ya merak ettim :)
evet 13-14 km çok yakın bir mesafe
*konu sahibi sandım sizi ondan nerede yaşıyorsunuz dedim :)
Eleştirileriniz için konu açmadım sadece fikrimi açmak sizlerinde fikrini almak için açtım. Görüyorum ki hoşgörü diye birşey kalmamış güzel memleketimde. Neyse güzel kalplerinizden öpüyorum teşekkür ederim![]()