tanışma bahanesi

ocu

hayatt devam edeerr...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
328
0
96
Diğer
selam kızlar :) dershanede birinden hoşlanıyorum.sadece haftada 1 en fazla 2 gün kolidorlarda karşılaşıyoruz.o bana bakıyor bende ona :) ama son zamanlarda bakmıyoor
arkadaşımda onu birisiyle karıştırıp sevgilisi var deyince üzüldüm sevgilisi var yok bilmiyorum inş yoktur. adını,sınıfını hiç bişey bilmiyorum sadece kolidorda karşılaşmayla ne sorulabilinir adını olmasada sınıfını nasıl öğrenebiliriim kii? bu konularda iyi değilimdir düşün düşün bişey bulamadıım.hadi kızlar fikirleriniiz ? :)

olduu dalgasına cevap vermezseniz sevinirim dalga geçmek için açmadm ben bu konuyu.

o geçerken yere bişe at. bakarımısın bu sizin galiba düşmüş de:) oda haliyle yok dicek pardon özür dilerm yanlışlık oldu başka birinin galiba de. sonra ya bu arada benm ismim ...... seninki ne m.o felan hangi sınıfda okuyosn felan işi ilerlet:)::) geriside sana kalmış

canım eğer seni anlamasından çekiniyorsan bi arkadaşına söyle onu dersanenin içinde takip etsin sınıfını öğrenmek için
daha sonra sınıfını öğrendikten sonra oradan bir kızla arkadaş olursun işte yakınlaşırsınız baya kızla sonra sen o çocuk hakkında bilgiler alabilirsin
eğer sevgilisi yoksa o kız bahanesiyle ilerletebilirsin bence durumu

lisedeki hallerim geldi aklıma :)) ne güzel günlerdi..
hoşlandığm bi çocuk vardı..karşılaştıgımızda arkadaşla peşinden gidip hangi sınıfa girecek diye takp etmiş,kendi dersimize geç kalmıştık :)))sonuçta amacıma ulaşıp sınıfını sonrasında ise ismini öğrenmiştim :)))

sende dene..takip et...sonra tanışmanın yolunu bulursun...belki ortak bi arkadaşınız falanvardır..

bu cevap bence gayet mantiikli =)) zaman alici ama olsun :d

evet bende beğendim :) ama başka fikri olan var mı?

Canım yaa ,hayatın en güzel dönemini yaşıyosun ne güzel ya. benim de o çağlardaki hallerim geldi aklıma.Gerçi o konularda ben de hiç iyi değildim.Ama cesaretli olmak lazım yani çocukla konuşmak istiyosan bi adım atmalısın.Yani ne bileyim o öğretmenler odası önündeyken falan şu hocayı gördünüz mü konuşmam lazım falan diyebilirsin ya da işte sınav sonuçları açıklandı mı falan diye sorabilirsin.Çok güzel şeyler bunlar ya.Bu günlerin keyfini çıkar.Ve unutma hayatta yapmadığımız şeylere yaptığımız şeylerden daha çok pişmanlık duyarız.

eveet bugün bizim dersimiz sabahtı. onun dersi yoktu bende öğleyi bekledim dersten çıktık bekledim sınıfını bulamadım fln sonra dersi bitti teneffüste gördüm takip ettim ve buldum sonra hangi bölüm diye bakmak için panoya gittim arkadaşımda benle.ben baktım buldum fln o da o sırada montunu çıkarıp tekrar kapıya çıkmış.. ben o sırada habersizim herşeyden uçtum .. orda hangi sınıf bölüm uğraşırken olduğu sınıfı 14 14 diye demişim. arkadaşımda o sırada o mu o mu demişş ben cevap vermemişimm ve arkadaşımın dediğine göre o bunları duymuş ve gülümseyerek bize bakıyomuş..dönerkende kapıyı kapatırken bana baktı( çok değil) ya da bana ole geldi... ne anlam çıkar kii? nefret ediyorum seviyo mu sevmiyomu diye düşünmekten.. çoğu kıza bakıyodur erkek işte diyorum. ama olmuyo yine umutlanıyorum.. sonraki adım ismi..sınıfından tanıdığım kız araştırıcam.. dua edin lütfeeenn hayatımda bi kere heerşey yolunda gitsin bende size dua etcem ... yukarıdaki anlattığımıda yorumlar mısınız?

canım benim taktiği uygulamışsın devam et işe yarayacak bu sen yinede çok belli etme ona ilgini arada sırada bak mesela araştır öğren ama o anlamasın erkekler bu tür durumlarda havalanma moduna geçerler çünkü

evet teşekkür ederim.. :) yanımdan geçerken bakıyomu bakmıyomu meraktan bakıyorum.çok hızlı yürüyo arkadaşıma diyesiye gidiyor :) ama bakmam fazla bundan sonra o zamanda göremem :) bugün fazla belli ettim. hocaya eksik dersim var deyip sınıflarına derse girmeyi düşünüyorum. orda nasıl davranıym?çünkü hemen heycandan naptığımı bilemiyorumm. yada bugn anladysa daha da mi anlar snflarnda derse girersem.?

tatlım hiç bakma demiyorum arada sırada bak ama çok anlamlı bak arkadaşlarına söyle onlar baksın acaba sana karşı tavrı bakışları ne alemde diye ama sen kesinlikle belli etme değersiz olursun
derse girdiğinde ise onun seni görebileceği bir yere otur ve derse karşı çok ilgili ol kesinlikle sürekli onun olduğu tarafa bakıp durma onun için geldiğini anlar ve tüm planların yerle bir olur arada sırada sanki denk gelmiş gibi bak kendisine sürekli derse yoğunlaş ki senin oraya onun için gelmiş olduğunu anlamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…