Tanışma sorunsalı

Kat detayini nasil öğrendiniz? Yani bu adamla asansordede karsilastiginizi varsayıyorum, yaninda hic kadin görmediniz mi?

Bir de arabanin icine bakabiliyorsaniz bakin, kadinlarin kullandigi araba erkeklerinkine gore daha pis / daginik olabiliyor mesela, bunun gibi cikarimlarda bulunabilirsiniz.

Siz medeni durumdan emin olup merhaba nasilsiniz seklinde sohbet acabilirsiniz
bir keresinde otoparkta benden önce girmişti ben de daha sonra arkasından asansöre yöneldiğimde en son o kata cıkılmıs oldugundan böyle bir tahmın yuruttum. hayır hıc kadın gormedım . fazla da karsılasmadık emın olamam tabıkı hayatında bırının olup olmadığına.

Binanın en ust katında apartman sakinlerinin kullandığı bir fitness var belki oradan bir konu cıkabılır dıye dusundum suan
Denk geldiğinde fitness salonunu kullanıyor musunuz nasıl memnun musunuz diye sor. Kullanmıyorsa hmm tmm de sjsksks ben daha önce hiç bi erkoya yeşil ışık yakmadım ilkten . Benden bu kadar sjsksk

Ben evde olmadığım bir gün kargomu bıraktırmıştım. Akşam iş çıkışı da gittim kapıdan aldım. Teşekkürler zahmet oldu vs vs. Sonra her gördüğünde daha çok muhabbet etmeye çalıştı biraz ilerledi mevzu ama anlaşamadık ve bitti. Hâlâ komşum bu arada :KK53:

Sanayideki ustayla florte donusturecek kadar flort konularindan kopmus olamaz yahu, hem olay ustaya niye donussun, adamin arabasını sırtlayıp götürmeyecek ki, adam telefon edecek bulusacaklar, kiz masraf icin iban isteyecek sanayi kismi arac sahibini ilgilendirir.

Ben cok begendiysem bu kadarcik masrafa razi gelirdim acikcasi 🤣
Birisi birisiyle tanışmak istiyor diye gitsin sürtsün tabii arabasını, adamın arabasına(!). Durduk yere birisinin arabasının değeri mi düşer, kaskosu mu bozulur ne önemi var değil mi. 😒

Birisi birisiyle tanışmak istiyor diye gitsin sürtsün tabii arabasını, adamın arabasına(!). Durduk yere birisinin arabasının değeri mi düşer, kaskosu mu bozulur ne önemi var değil mi. 😒
Abartma şermin, kasko degeri dusecek kadar abartili birseyden bahsetmiyoruz, niye bu konuya bu kadar gerildin anlamadim seri begenmedim atacak kadar ustelik.

Kargo paketini dairesinin önüne bırak. Sana vermek için kapını çalar belki. Ya da sen çalarsın benim kargomu sizin daireye bırakılmış olabilir mi diye. Ama tabi hangi daire biliyor olman lazım bunun için :)

Eklentiler

• images (4).webp
    images (4).webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 42
Ben bekarken benim apartmandaki biriyle tanışmak için valizimi baaaam diye kapısına vurup ay pardon çarptı yapmıştım o kapıyı açınca 😂 ama ben onun üst katındaydım, siz bu hikayede alt kattasınız üst kata özellikle çıktığınız belli olur. Sonradan flört olursanız tanışmak için dümen yaptığınız çok belli olacak bir şey yapmayın 😀

Hayatımda biri yok ve eski ilişkim bittiğinden beri kimseyle flört bile etmedim. Uzun zaman sonra görünce kalbimin çarptığı birileri oldu. Aynı apartmanda yaşıyoruz fakat farklı katlardayız. Bazen otoparkta nadiren denk gelebiliyoruz iletişimimiz maksimum günaydın iyi akşamlar şeklinde . Anladığım kadarıyla tek yasayan bekar birisi. Bu gibi detayları ogrenmem ıcın tanısmam gerekıyor. Yaratıcı tanısma fikirleri verebilir misiniz ve bunun ıcın onunla nasıl daha cok karsılasabılırım ne yapmalıyım ilk adımı atma konusunda daha önce bir tecrübem olmadı fikirlere açığım
Hayatında biri olup olmadığını karşı komşu ya da alt, üst komşu vs. varsa onlara da sorabilirsiniz bence belki biliyorlardır

Harbiden Şermin bu seri beğenmedim olayı nedir? Sanki kadın adamın arabasını sarampolden yuvarla dedi.. hadi onu beğenmedin diyelim benim şalteri niye begenmiyorsun, bence çok yaratıcı 🤣

İyi de selam verdi diye hoşlanmış olmuyor ki. Üniversite yıllarımda apartlarda kalıyorduk. Asker polis doluydu. İne çıka tanış olduk nezaketen selam veriyorlardı. Muhtemelen sizde de aynı şey söz konusu. Ev arkadaşım bir tanesine aynı bu şekilde kafayı taktı. Adam sallamadı bile. Adım atmak isteyen bir şekilde atıyor. Siz başlamayın.

Ben bekarken benim apartmandaki biriyle tanışmak için valizimi baaaam diye kapısına vurup ay pardon çarptı yapmıştım o kapıyı açınca 😂 ama ben onun üst katındaydım, siz bu hikayede alt kattasınız üst kata özellikle çıktığınız belli olur. Sonradan flört olursanız tanışmak için dümen yaptığınız çok belli olacak bir şey yapmayın 😀
Gerçekten tam üniversite yıllarıma döndüm 😁 arkadaşım da aynı apartta birine sardı. Adam selam vermekten başka bir şey yapmıyordu. Bana yalvardı illa kaldığı eve git kapıyı çal bilmem ne için imza topluyoruz de imza attır ismini öğreneyim sosyal medyada bulayım diye. Neyse yalvar yakar mecburen gittim çaldım kapıyı ev arkadaşı açtı dedim imza topluyoruz atmak ister misiniz neyse adam attı arkadan o çocuk göründü o da attı. Sonra arkadaşım ekledi konuştular falan. Çocuk da polisti biliyor musun 😁
Kıza demiş ki ev arkadaşını bizim eve gönderdiğin anda anladım sen olduğunu. Çocuk bunu iplemedi sonra. 😁 O değil de bu dümende ben de rezil olmuştum 😁 üstelik yeni taşınmıştım daha. Adam hemen çakmış.

İyi de selam verdi diye hoşlanmış olmuyor ki. Üniversite yıllarımda apartlarda kalıyorduk. Asker polis doluydu. İne çıka tanış olduk nezaketen selam veriyorlardı. Muhtemelen sizde de aynı şey söz konusu. Ev arkadaşım bir tanesine aynı bu şekilde kafayı taktı. Adam sallamadı bile. Adım atmak isteyen bir şekilde atıyor. Siz başlamayın.
İyi de kız hoşlandı benden dememiş ki, ben hoşlandım demiş. Hem senin arkadaş gibi kafayı da takmamış. Çok naif bir şekilde adamın hayatında biri var mı ya da aramızda birşey olur mu diye ortam oluşturmak istiyor.

İyi de kız hoşlandı benden dememiş ki, ben hoşlandım demiş. Hem senin arkadaş gibi kafayı da takmamış. Çok naif bir şekilde adamın hayatında biri var mı ya da aramızda birşey olur mu diye ortam oluşturmak istiyor.
O da öyle ortam oluşturmak istedi ama nafile işte. 😁 Erkekler basit varlıklar istediklerine gayet de koşuyorlar ilk adım kadından gelince maalesef bir tarafları tavana çıkıyor.

Aklima alt hizasindaki erkek komsusunun masasinin falan seklinden bekar olduguna kanaat getirip stalkin dozunu kaciran uye geldi istemsizce.

Bekar olduguna eminseniz, size onerim otoparkta cok karsilasiyorsaniz, arabasini tespit edin ve yanina park edin olmadi azicik arabasina surtun ve not birakin, "araciniza carptim masrafi karsilamak isterim lutfen arayin" yazin, telefon numaranızı eklemeyi unutmayin tabi
Bi nasil kafa nasil entrika ya. Cidden korkulncsunuz!

Adamın dairesini biliyor olsan al bir yemek siparişi, bir kargo vs çaktırmadan in kapısına bırak. bizim siteye gelen bir kargo şirketinin kuryesi salak mıdır nedir her seferinde binada herkesin kargosunu birbirine bırakıp gidiyor biz de bulmaca çözer gibi kargo arıyoruz 😬😬 adam getirir kargonu muhtemelen veya en kötü gruptan yazar birinin kargosunu şurada gelsin alsıın falan der

Back
X