Tanışma sorunsalı

kkda en merak ettigim seylerden biri @zxshermine 'in iliskisi olup olmadigi ve burcu
icinde azicik romantizm her konuya öyle düz ve mantiksal bakiyor ki yürüyen bir oglak burcu
sevgilisi kalbini kirinca apartman penceresinin önünde gitarla serenat yapsa "komsulari rahatsiz etmeye hakkin yok" der polisi arar, adam yilbasinda zencefilli kurabiye yapsa verse "sictiktan sonra elini yikadi mi yikamadi mi ne bileyim" der yemez, adam yildonumu icin supriz tatil biletleri alsa "ne munasebet bana sordun mu? benim işim uygun mu belki baska planlarım vardi" diye giciklanir gibi geliyor (gercek halini bilmem, yillardir gördüğüm kk personasindan yaptim bu cikarimi)
Bir yorumunda 35+ yaş üzeri olduğunu ve ilişkisi olmadığını yazmıştı öyle hatırlıyorum. Bana da yorumları çok mantıksal geliyor. Her şeye çok resmi,diplomatik bakıyor gibi ama gerçek hayatta nasıldır bilemem. Oğlak ya da Başak burcu vibei veriyor.

Vallahi ben sunu anladim, bizim kadinlarimiz bosuna yalniz degil ha okuzun birine denk gelmektense 40 yillik yalnizlik illaki daha evladir ama yalniz kalmak istemeyip hayatinda illa bir iliski olsun isteyenlerde bi zahmet hamle yapma demek olmaz, olmamalı yahu, boyle boyle yabani bi topluma donusuyoruz.

Hayatımda biri yok ve eski ilişkim bittiğinden beri kimseyle flört bile etmedim. Uzun zaman sonra görünce kalbimin çarptığı birileri oldu. Aynı apartmanda yaşıyoruz fakat farklı katlardayız. Bazen otoparkta nadiren denk gelebiliyoruz iletişimimiz maksimum günaydın iyi akşamlar şeklinde . Anladığım kadarıyla tek yasayan bekar birisi. Bu gibi detayları ogrenmem ıcın tanısmam gerekıyor. Yaratıcı tanısma fikirleri verebilir misiniz ve bunun ıcın onunla nasıl daha cok karsılasabılırım ne yapmalıyım ilk adımı atma konusunda daha önce bir tecrübem olmadı fikirlere açığım
Arabasının altına önemli birşeyini at ortalara doğru elle alınamayacak şekilde olsun . Sonra da kapısını çal ve acil almam lazım , elimden kaydı ve düştü arabanızın altına girdi de . Acil ve önemli olmasa rahatsız etmezdim , arabanızı biraz çekseniz de alsam falan de .

Zaten ilgisi varsa belli eder, beraber inmiş olursunuz otoparka , o arada anlarsın hem konuşma ortamı da yaratmış olursun ...

Grupta numarası vardır oradan sosyal medyasına bak. Gelme gitmesini kontrol et kargonu yanlışlıkla kapısına bıraktır 🤣

Arabasının altına önemli birşeyini at ortalara doğru elle alınamayacak şekilde olsun . Sonra da kapısını çal ve acil almam lazım , elimden kaydı ve düştü arabanızın altına girdi de . Acil ve önemli olmasa rahatsız etmezdim , arabanızı biraz çekseniz de alsam falan de .

Zaten ilgisi varsa belli eder, beraber inmiş olursunuz otoparka , o arada anlarsın hem konuşma ortamı da yaratmış olursun ...
Coook iyi fikir.

Vallahi ben sunu anladim, bizim kadinlarimiz bosuna yalniz degil ha okuzun birine denk gelmektense 40 yillik yalnizlik illaki daha evladir ama yalniz kalmak istemeyip hayatinda illa bir iliski olsun isteyenlerde bi zahmet hamle yapma demek olmaz, olmamalı yahu, boyle boyle yabani bi topluma donusuyoruz.
Tek çiçekle de bahar gelmiyor ki bacım.yine o motivasyonu bulabilene hayranım.

Hayatımda biri yok ve eski ilişkim bittiğinden beri kimseyle flört bile etmedim. Uzun zaman sonra görünce kalbimin çarptığı birileri oldu. Aynı apartmanda yaşıyoruz fakat farklı katlardayız. Bazen otoparkta nadiren denk gelebiliyoruz iletişimimiz maksimum günaydın iyi akşamlar şeklinde . Anladığım kadarıyla tek yasayan bekar birisi. Bu gibi detayları ogrenmem ıcın tanısmam gerekıyor. Yaratıcı tanısma fikirleri verebilir misiniz ve bunun ıcın onunla nasıl daha cok karsılasabılırım ne yapmalıyım ilk adımı atma konusunda daha önce bir tecrübem olmadı fikirlere açığım
Günaydın iyi akşamlara kalbin çarpıyorsa sıkıntı sanki

Önerilerin hepsi de çok yapay.

İlk adımı kadının atmasının hiçbir zaman ve dönem çekici bir durumu olmayacak.

İllaki bir şey yapmak yerine günaydının yanına nasılsınız ekleyebilirsiniz.

Ve unutmayın, erkek istediğinde ne soğuğa bakar ne de başka bir şeye.

kkda en merak ettigim seylerden biri @zxshermine 'in iliskisi olup olmadigi ve burcu
icinde azicik romantizm her konuya öyle düz ve mantiksal bakiyor ki yürüyen bir oglak burcu
sevgilisi kalbini kirinca apartman penceresinin önünde gitarla serenat yapsa "komsulari rahatsiz etmeye hakkin yok" der polisi arar, adam yilbasinda zencefilli kurabiye yapsa verse "sictiktan sonra elini yikadi mi yikamadi mi ne bileyim" der yemez, adam yildonumu icin supriz tatil biletleri alsa "ne munasebet bana sordun mu? benim işim uygun mu belki baska planlarım vardi" diye giciklanir gibi geliyor (gercek halini bilmem, yillardir gördüğüm kk personasindan yaptim bu cikarimi)
Beni anlattınız sanki yaa okurken çok güldüm 🤣🤣
Geçen gece apartmanda bi sorun çıkmış binada erkek kalmamış hepsi sokakta sohbet ediyorlardı, tam polisi arayıp şikayet edecektim) içlerinde eşimde var( uyuyamıyoruz kapıda adamlar var diyecektim baktım camdan vidanjör geldiğini görünce vazgeçtim.
Oğlak burcu değilim ama bu anlattığınız profile çok benziyorum.

ismini dahi bilmiyorum,sadece arabası ve oturduğu kattan haberdarım. Apartman görevlimize belki bir şeyleri bahane ederek ismini öğrenebilirim ancak öyle olabilir belki
Benim aklıma gelen tek senaryo adamın eve geliş saatlerini kontrol edip aynı anda asansöre binip orda nasılsınız ws diyerek havadan sudan sohbet konusu bulmak. Benim maks yaratıcılık seviyesi bu üzgünüm.

Yahu kizcagiza illa bunu yap diye baski kurmadim, tanisma onerisi istedi ve hep otoparkta karsilastiklari icin aklima boyle basit bir tiklatma, azicik carpma, belkide hic carpmadan carpmis gibi davranarak, telefon numarasi verme fikri geldi.

Su an boyle bir durumda olsam, adamin aracina 1 liralik dahi zarar gelmeden carpabilecek kadar iyi bir soforum dolayisiyla ben yapabilirim diye aklima gelen bu, benden baskalarida farkli farkli onerilerde bulundu, konu sahibide hangisi isine geliyorsa onu yapar.

Ya da hicbirini yapmaz, boyle anlamsizca umit ederek bekler, keyfi bilir.

Ha sey konusunda cok haklisin erkek icin cok caba sarfedilmez, degmiyor koklerine kibrit suyu sıktıklarim.
Zaten ben de fikir kötü demedim, basit bir tanışma mevzusu için değmez..Ben mesela sürteyim derken arabanın anasıni ağlatacağımdan eminim 😂

Back
X