Merhaba Hanımlar yeni üye değilim ama ilk defa konu açacağım. 32 yaşındayım ama herkes çok küçük gösterdiğimi söyler, bekarım şu zamana kadar sevgilim olmadı. Tatlı, sıcak kanlı masum bir kız olduğumu söylerler. Kalbur üstü bir mesleğim var. Gelelim soruna benim görüşmeler yüz yüze tanışma dahi olmadan ya da bir iki görüşme sonrasında noktalanıyor. Şu zamana kadar karşı taraf kaynaklı iki kişi yok dedi ve bu kişiler ne yazık ki benim olabilir baktıklarımdı,gerisini ben reddettim.
En son kişiyle durumumuz şöyle oldu. O yurtdışındaydı gelmesine iki üç ay kala arkadaşlarım onunla tanıştırmak istediler ve onun çok istediğini söyleyerek numaramı ona verdiler, çocuk beni gördüğünü ilgi duyduğundan bahsetti hatta aklında nasıl kaldığımdan da bahsetti ve çok tanışma çabasına girdiğinden. Neyse o bana sordu gelişine çok zaman olduğu için gelince yüzyüze görüşmeye karar verdik. aşık değildim ama hoşlanmıştım, heveslendim. Sonunda karşılıklı oldu diye nasıl hayaller kuruyordum.

Bu şahıs bana ara ara mesaj atınca işkillendim isteyen adam net olur diye düşündüm arkadaşlarıma sordum, istiyor gibi davrandılar. çocuğun da kulağına gitmiş olacak ki bana mesaj atıp olumlu olduğunu yurtdışında olduğu için yazamadığını beni telefonla aramak istediğini söyledi. Sonuç olarak gelmesine yakın bir arkadaşımdan ısınamadığını aslında yüz yüze görüşüp karara varacağını duyunca tanışmadan olayı kapattım. Çünkü canım gerçekten yandı oyun oynadığını düşündüm ve o ısınamadığı halde belki severim diye arkadaşlarımla birlikte topluca oyalamışlar.
Şimdi bayanlar ben evlenemediğim için herkes beni suçluyor. Flört etmeyi bilmediğimden dem vuruluyor. Arkadaşlar en son bahsettiğim olayda bana yapılan bir haksızlık söz konusu boş yere ümit ettim. Yalnızca bu derdimi paylaşmak istedim. Nerede hata yapıyorum gerçekten bilemiyorum