Tanisma

Kırk yılın başı, boşluktan kkya girip de bi yorum yapayım baştaki konuya dedim, o da Rainy'nin konusu çıktı ya la. Gelmemle banlanmam bir olur ablam. En iyisi ben sana "Nasip, kısmet, se olur, Bağdattan döner, se senindir dönmezse hiç senin olmamıştır" diyeyim geçeyim.

Ayy Rainyy ben seni çok merak ediyorum ya nasıl bir kızsın seni hiç beğenmiyorlarmıs gibi yapıyorsun

Kizlar uzun zaman sonra biriyle buluscam ama ya o begenmezse yada ben begenmezsem diye korkuyorum ne yapmaliyim kizlar bu durumda

Rainy nerelerdesin kac gundur yoktun ozlettin kendini. Uzun zaman sonra mi yoksa hayatinda ilk kez mi biri ile bulusacaksin? Senin yerinde olsam gelinligimi giyer yanima bir nikah memuru alip giderdim.

Rainyy boydan foto attın mı? Görüntülü konuştunuz mu? Sadece resimlerse begenmeyebilir.

Kizlar bu seferde olmadi...

Nasil yani? Ben cok sasirdim hatta sok oldum buna. Oysa her seferinde herkes sana yaziyordu. Nasil olmadi ki ya? Daha gecen artik sanaldan kimseyle yazismiyorum diyordun bu adam gokten indi diye dusunmustum cok uzuldum rainy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…