Tanışma

hayat0330

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
124
11
33
32
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.siteyi iyi kullanamıyorum yanlışım olursa mazur görün.27 yaşında 1 çocuk annesiyim.hayatım güllük gülistanlık değil.çok çektim çok yaram var fakat yeni üye olduğum için pat diye derdimi anlatmak istemedim.rabbim hepimize huzur versin.tek söyleyeceğim lütfen eşinizde olan ufak tefek sorunları büyütmeyin sinek vızıltısını dert etmeyin koca iyi değil mi gezin tozun yiyin için totonuza takmayın biz kadınlar çok çabuk dert ediyoruz.bunları size çok acı gördüğüm için tecrübe edindiğim için yazmak istedim.siteyi uzun zamandır takip ediyordum.

Ahh bende öğrenirmiyim acaba herşeye kırıl üzül bakıyorumda olan bana oluyo hep nası becerecğimki

Allaha şükür eşimle aşılamıyacak sorunlar olmuyor.arada ufak tefek şeyler oda her ailede var zaten.tuzu,biberi diyelim ama eşimin ailesi için aynı şeyleri söyleyemem.çok zor insanlar.fazla gelip gitmiyorum.

Sen
Allaha şükür eşimle aşılamıyacak sorunlar olmuyor.arada ufak tefek şeyler oda her ailede var zaten.tuzu,biberi diyelim ama eşimin ailesi için aynı şeyleri söyleyemem.çok zor insanlar.fazla gelip gitmiyorum.
şükür et benim gibi içlerinde değilsin

Ya yok böyle olay babasıyla tartıştı yüreğimi hoplattı şimdi uyuyo anlamadımki diemiyorumki banane ya yoook ben adam olmam nerde sorun var aman yaman derim haklıyken azarlanırım iki cnm cicime yümüşarım ama bi akıllanmam anneme diorum neden beni çakalların sinsilerin yanında büyütmedin azcık dil yedirseydi bu kadar polyanacılık oynamazdım

Zaten biz stres topları gibiyiz.ama hiç aldırma özellikle ailesiyle ilgili konuda dilini kes sus. İnatlaşıyor bazı erkekler. Ne olumlu ne olumsuz konuşma zaten biz ne destekte fesatız :)

Valla bilmiyorumki daha 4 aylık evliyiz ama her ay farklı bi problem eşim çok iyidir yaşıtları arasında pırlanta ama her an da patlamaya hazır bomba gibi bi konuda benle ilgili olmasa bile ya haksızsın demeye korkuyorum mantıklıda bi adamdır ama bu siniri beni yıprattı şimdi bende bozuldum her anım acaba buna sinirlenirmi die düşünmekten geçio mesela annesi gilde şimdi teli unuttum nası yaparımda o fark etmeden alırım die düşünüyorum bi duysa ooohooo sen düzensizsin eşyaların kıymeti yok die başlar şimdi bide sinirliki evi koy kaç

Ols
olsun konuşsun konuşsun çıt çıkarma sonra kendi pişman olur.belli ki eşin takıntılı

Hmmm var bıraz ama nası atlatıcaz bılemedimki valla sıkıntıdan 14 kilo verdim büyük bi derdimizde yok çok şükür ama hep bi stres olunca bide ztn tanıyamadan birbirimizi evlendik bazen kıyamıyorum diorumki seninde canın var bırak tek başına çözmeyi öğrensin ama gözüne bakınca benden başka kim var destekleyicisi diorum karmakarışığım inan bilemiyorum mutlumuyum mutsuzmu herkezde varmı yoksa benim talihimmi yoksa nimet azgınımıyım al şimdi naparsın babamdada var bizimkindede var o ilgisiz bu agrasif şimdi kızdı bağırdı babasına ya bi sakin ol desem anlamaz gidip babamla konuşsam bu yaştan sonra benmi ders vericem e haliyle şimdi bizim evede yansıcak huzursuzlık ooofff dün bi düğün vardıda geline gidip aklınmı yokki evleniyosun diesim geldi valla

Bende ilk yıl böyleydim en ufak sorunu önüme gelene anlatırdım derdim büyük sanırdım ama inan şuan o günleri mumla arıyorum.erkekler öyledir birazda geçindirmek lazım.kimse dört dörtlük değildir zamanla herşey düzelir önemli olan ipin ucunu kaçırmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…