Iyi yapıyorsun öyle yapmayan arkadaşlarımı uyarmak istedim.konuları takip ediyprumda bazı arkadaşlarımız öyle yapmıyor beni kimse uyarmamıştı çok acısını çektim.Hiç bişeyi totoma takmiyorum,mutluyum
Olan bize oluyor erkeklere sorun ne ki dışarı çıktıkları gibi yeni hayat başlıyordoğru söze ne denir.
fazla takmamak lazım
Umarım çok acı çekmeden öğrenmişsindirBende totoma takmamayı öğrendim. . Mutluyum. .
Ahh bende öğrenirmiyim acaba herşeye kırıl üzül bakıyorumda olan bana oluyo hep nası becerecğimki
benim sorunlu evliliğim var doğuluyum olaylı bi şekilde evlendim acı çektim acı gördüm gençliğimi yaşamamadım kıymet bilemedim ve geri dönmemiyorumSize ne oldu peki?
şükür et benim gibi içlerinde değilsinAllaha şükür eşimle aşılamıyacak sorunlar olmuyor.arada ufak tefek şeyler oda her ailede var zaten.tuzu,biberi diyelimama eşimin ailesi için aynı şeyleri söyleyemem.çok zor insanlar.fazla gelip gitmiyorum.
Ya yok böyle olay babasıyla tartıştı yüreğimi hoplattı şimdi uyuyo anlamadımki diemiyorumki banane ya yoook ben adam olmam nerde sorun var aman yaman derim haklıyken azarlanırım iki cnm cicime yümüşarım ama bi akıllanmam anneme diorum neden beni çakalların sinsilerin yanında büyütmedin azcık dil yedirseydi bu kadar polyanacılık oynamazdım
olsun konuşsun konuşsun çıt çıkarma sonra kendi pişman olur.belli ki eşin takıntılıValla bilmiyorumki daha 4 aylık evliyiz ama her ay farklı bi problem eşim çok iyidir yaşıtları arasında pırlanta ama her an da patlamaya hazır bomba gibi bi konuda benle ilgili olmasa bile ya haksızsın demeye korkuyorum mantıklıda bi adamdır ama bu siniri beni yıprattı şimdi bende bozuldum her anım acaba buna sinirlenirmi die düşünmekten geçio mesela annesi gilde şimdi teli unuttum nası yaparımda o fark etmeden alırım die düşünüyorum bi duysa ooohooo sen düzensizsin eşyaların kıymeti yok die başlar şimdi bide sinirliki evi koy kaç
Hmmm var bıraz ama nası atlatıcaz bılemedimki valla sıkıntıdan 14 kilo verdim büyük bi derdimizde yok çok şükür ama hep bi stres olunca bide ztn tanıyamadan birbirimizi evlendik bazen kıyamıyorum diorumki seninde canın var bırak tek başına çözmeyi öğrensin ama gözüne bakınca benden başka kim var destekleyicisi diorum karmakarışığım inan bilemiyorum mutlumuyum mutsuzmu herkezde varmı yoksa benim talihimmi yoksa nimet azgınımıyım al şimdi naparsın babamdada var bizimkindede var o ilgisiz bu agrasif şimdi kızdı bağırdı babasına ya bi sakin ol desem anlamaz gidip babamla konuşsam bu yaştan sonra benmi ders vericem e haliyle şimdi bizim evede yansıcak huzursuzlık ooofff dün bi düğün vardıda geline gidip aklınmı yokki evleniyosun diesim geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?