Tanışmak

brql94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
72
38
3
30
Iyi akşamlar arkadaşlar konuyu kuzenim için açıyorum
Bi akrabamızın önerisi ve ısrarı uzerine bir arkadasi ile kuzenim birbirlerini tanimak için konusmaya karar verdiler ikisi farkli ve uzak şehirlerde oldukları için ilk telefonda görusup sonra buluşmaya karar verdiler dün ilk kez konusup ilk izlenimleri iyi olmuş ve bi hafta daha birbirlerini tanimak için konusacaklar ondan sonrada buluşmayi dusunuyorlar buluşmadan sonra devam edip etmemeye karar verecekler suan mesajlasıyorlar ve birbirlerini daha iyi tanimaya calisiyorlar
Sizce ne tur sorular sorsa onu daha iyi taniyabilir yada nasil bir yol izlemeli ?

Son düzenleme:
Iyi akşamlar arkadaşlar konuyu kuzenim için açıyorum
Bi akrabamızın önerisi ve ısrarı uzerine bir arkadasi ile kuzenim birbirlerini tanimak için konusmaya karar verdiler ikisi farkli ve uzak şehirlerde oldukları için ilk telefonda görusup sonra buluşmaya karar verdiler dün ilk kez konusup ilk izlenimleri iyi olmuş ve bi hafta daha birbirlerini tanimak için konusacaklar ondan sonrada buluşmayi dusunuyorlar buluşmadan sonra devam edip etmemeye karar verecekler suan mesajlasıyorlar ve birbirlerini daha iyi tanimaya calisiyorlar
Sizcene tur sorular sorsa onu daha iyi taniyabilir yada nasil bir yol izlemeli ?
Nelerden hoşlanır, boş vaktinde neler yapar, gezmeyi sinemayı vs sever mi, hayattan beklentisi neler vs

Evlilik amacli yapilan bir gorusme sanirim.ben olsam ailesinin nasil biri oldugunu kesfetmeye calisirdim.tuzak sorular bulunurdu bur sekilde

.

Evet evlilik için olan bir görüsme nasil mesela hiç aklinızda var mi tuzak soru
Bir kadında aradiği ozellikler neler muhabet ilerledigi surece anaesiyle mi yaşar ailesi onun evligine karişirmi gibi sorular sorsun tuzak sorular fln

Valla bir insanı telefonda tanıyamazsın
Kendini istediği şekilde tanıtır
Önemli olan icraate bakmak
Öyle 3 5 ayda çözemezsin
Zamana yaymak gerek

Valla bir insanı telefonda tanıyamazsın
Kendini istediği şekilde tanıtır
Önemli olan icraate bakmak
Öyle 3 5 ayda çözemezsin
Zamana yaymak gerek

Evet biliyoruz zaten bulusmadan sonra devam etmek isterseler bundan sonra uzun bir zamn tanisma zamani olur suan sadece ilk asama

Evet biliyoruz zaten bulusmadan sonra devam etmek isterseler bundan sonra uzun bir zamn tanisma zamani olur suan sadece ilk asama
Bana karışır mısın mini etek giysem kızar mısın tarzı şeyler sormasın bence
Aksine "ben şu tarz giyinirim üniden kankam gibi olan erkek arkadaşlarım kız arkadaşlarım var ve onlarla arada görüşürüm seninle devam edersek tanıştırırım hatta" falan desin
Giyime gezmeye izin alacak biri gibi göstermesin kendini yani

ayda yılda bir görüşme ve telefonla mesajlaşma ile kimseyi tanıyamazsınız.

Back
X