• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanışmak:???

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
selam kızlar,
benim sewgilim askerdeydi 1 mayısta izine geldi pazar günü akşam ablam geçtiydi bana haftasonu bndesin felan dedi bnde şaka yapıo yine falan dedim ama o ciddi olduğunu söledi bn işte sewgilimin ewine gitmem sewmem öle şeyleri felan dedim baya konuştuk sonra bu bişey yapalım dedik elimize yüzümüze bulaştırdık dedi ii kimseyle tanışma için rahat olsun felan dedi bnde ne tanışması felan dedim boşver bi önemi yok dedibnde adam gibi söleseydin bunlar olmazdı dedim oda süpriz yapıcaktım dedi ablam yeni ewe çıktı hep onu kutlardık hemde kaynaşmış olurdunuz dedi bnde bişey diyemedim

dün buluşmamızda da hep hadi gel götürim seni işte ne olur gelsen felan dedi
bakarız felan deidm oda bn okeylendi cvbını alıorum dedi

kızlar sizce gitmeli miyim ne yapmalyım yardımlarınıza ihtiyacım var

Niye akşam..?
Kaç zamandır birliktesiniz,buluşma fikrini ablası mı sunmuş sevgilinin planımı sadece..?

Niye akşam..?
Kaç zamandır birliktesiniz,buluşma fikrini ablası mı sunmuş sevgilinin planımı sadece..?

canım ablasının ewine gündüz gidicez de bizim konuşmamız bir ay sürmüştü sonra askere gitdiydi 11 ayımız oluor canım
ya ben ablasının planı die düşünüorum çünkü öğlende böle bi konuşma geçmişti şakalaşmıştık ama akşam ablasına geçince bn ciddiyim felan deyince diorum ence ablasının planı bu.

Yaşlarınız ufak değilse,adam güvenilirse ne bileyim ailesi çirkef değilse..
Yarın başına kakmayacaklarsa git..
Ama ben ilk buluşmaların hep dışarda olması gerektiği taraftarıyım
.

Yaşlarınız ufak değilse,adam güvenilirse ne bileyim ailesi çirkef değilse..
Yarın başına kakmayacaklarsa git..
Ama ben ilk buluşmaların hep dışarda olması gerektiği taraftarıyım
.

bn 20 o 22 canım
ablasıyla arada msnden konuşuoduk hatta kendiside sölüodu tanışaşlım felan die izine geldiğinde bn sizi ewime çağırırım yemeğe dediydi

tatlıkızz oncelıkle tekrardan aramısaa hosss geldınnnnnnnn :)))
bence gıt tanıs eger cıddı dusunuyorsanız ılerde ıllakı tanısacaksın en azından sımıdıden o anın sıtresını atmıs olursun :))
hem emın ol aılesı ıle tanısınca ınsan kendını sevgılısıne karsı daha bı yakın hıssedıyoo

gıtmeden once arasın senın yanında ablasını, hatta yapabılıosan yanına bırını al ıstersen bu kadar huzursuz oluyorsan, bana gore sorun deıl ama sende suphe uyandırıyorsa yanında bırı daha olsun
desın kı hanı senınle boyle bır planımız vardı onu su an yapmak ıstesem musaıt olur musun dıe
sorsun senın yanında ablasına
hem ablasından teyıt alınmıs olur hem ıs senden cıkmıs olur ;)

ben aşkıma güveniyosam giderim valla.
ne varmış ablasıyla tanışsam evine oturmaya gitsek.
ben doğal karşılıyorum valla.

bana teklif etseydi aşkım olur gidelim derdim.
hediye de alırdım. gayet sıcak davranırdım yani. ben tereddüt etmem ama senin kafanda soru işaretleri var galiba...

gıtmeden once arasın senın yanında ablasını, hatta yapabılıosan yanına bırını al ıstersen bu kadar huzursuz oluyorsan, bana gore sorun deıl ama sende suphe uyandırıyorsa yanında bırı daha olsun
desın kı hanı senınle boyle bır planımız vardı onu su an yapmak ıstesem musaıt olur musun dıe

saol canım gayet güzel fikir aslında

ben aşkıma güveniyosam giderim valla.
ne varmış ablasıyla tanışsam evine oturmaya gitsek.
ben doğal karşılıyorum valla.

bana teklif etseydi aşkım olur gidelim derdim.
hediye de alırdım. gayet sıcak davranırdım yani. ben tereddüt etmem ama senin kafanda soru işaretleri var galiba...

bende güveniorum ama ne bilim

aslında bne hep bugünü hayal ediorum tanıştırsa sölese die ama şimdide söleyince bn böle bir tuhaf davranıorum

anlamdım gitdi hallimi

TATLI KIS ARKADAS HAKLI AYNEN BÖYLE YAP TAMMMI ABLASININ GERCEKTEN HABERİ OLDUGUNDAN EMİN OLL SON GELİŞMELERDENDE HABER Ekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanT :)

TATLI KIS ARKADAS HAKLI AYNEN BÖYLE YAP TAMMMI ABLASININ GERCEKTEN HABERİ OLDUGUNDAN EMİN OLL SON GELİŞMELERDENDE HABER Ekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanT :)

fikir benden çıkmış gibi olsun istemiorum ya konu açmazsa ben mi sölim o zmaan hadi gidelim die tamam canım haberdar ederimde inş. ben yarın ewden çıkabilirim

Back
X