• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanışmak:???

ya ne bileyim yanına birini alacak kadar acaba ablasının fikrini öğrensem yoksa bumu gelin güvey oluyor diye şüphe edecek kadar tanıyor ve güvenemiyorsan tanışma işini ertele canım
ben ailesinin komplesiyle tanıştım hatta tanışmaya gittiğimden haberim bile yoktu gezmeye diye çıktık bir baktım kapının önündeyiz zile basıyor bütün aile karşıladı beni yemek hazırlandı beraber yemek yedik ve bende ailesini ve aile ortamını tanımış oldum
karar senin canım

ya ne bileyim yanına birini alacak kadar acaba ablasının fikrini öğrensem yoksa bumu gelin güvey oluyor diye şüphe edecek kadar tanıyor ve güvenemiyorsan tanışma işini ertele canım
ben ailesinin komplesiyle tanıştım hatta tanışmaya gittiğimden haberim bile yoktu gezmeye diye çıktık bir baktım kapının önündeyiz zile basıyor bütün aile karşıladı beni yemek hazırlandı beraber yemek yedik ve bende ailesini ve aile ortamını tanımış oldum
karar senin canım

hadi ya benimkide süpriz yapıcakmış ama o süprizi mahvetdimm

KIZLAR ewine gittiğimde nasl davranmalıyım ewine giderken bişey almıcam diorum alsam mı??

bence almalısın canımm
ben kaynanama ılk gıderken elım bos gıtmıstım hala onun pişmanlıgını yasıyorum
cıkolata yada tatlı gıbı bırsey al şeniz

kenara hiç para atmadıydımki taksitler dersane akbil derken elime pek bişe kalmadı elimde kalanlada bişey almak istemiorum anca bana yeter oo
ama ticket geçen yerden bi pasta felan alabilirim aslında bizim ordan ama yanlış anlamasınlar

kenara hiç para atmadıydımki taksitler dersane akbil derken elime pek bişe kalmadı elimde kalanlada bişey almak istemiorum anca bana yeter oo
ama ticket geçen yerden bi pasta felan alabilirim aslında bizim ordan ama yanlış anlamasınlar

canım neden yanlıs anlasınlarkı
bak bende mesela su oldu ben gıderken hıc bırsey goturmemıstım ama bne onlarla tanısalı 2 yıl dan fazla oldu
neyse nısanlımın dayısı bekarr ve kız arkadasını eve tanıstırmaya getırdıgınde kız bı paket cıkolata almıs
ınan ne cok sevınmısler ben gıttım bana bıle o cıkolatdan ıkram ettıler gelın cıkolatası dıyerek ama ınan varya yerın dıbıne gectım resmen
ben hıc dusunmemıstım bırsey goturmeyı
ama işte bızım adetlerımzde var bı yere gıderken bos gıdılmez dıye. nedense benım odunlugum tutmus goturmemıstım hala daha aklıma geldıkce keyfım kacar eyvahedigeldismile

canım neden yanlıs anlasınlarkı
bak bende mesela su oldu ben gıderken hıc bırsey goturmemıstım ama bne onlarla tanısalı 2 yıl dan fazla oldu
neyse nısanlımın dayısı bekarr ve kız arkadasını eve tanıstırmaya getırdıgınde kız bı paket cıkolata almıs
ınan ne cok sevınmısler ben gıttım bana bıle o cıkolatdan ıkram ettıler gelın cıkolatası dıyerek ama ınan varya yerın dıbıne gectım resmen
ben hıc dusunmemıstım bırsey goturmeyı
ama işte bızım adetlerımzde var bı yere gıderken bos gıdılmez dıye. Nedense benım odunlugum tutmus goturmemıstım hala daha aklıma geldıkce keyfım kacar eyvahedigeldismile

ne bilim kendisini beğendirmek için felan die düşünmezler mi

ayy canım ya bşver böle düşünüpde keyfini kaçırma zaman geriye gelme malesef o yüzden sen şimdi olacaklarına bak

ne bilim kendisini beğendirmek için felan die düşünmezler mi

ayy canım ya bşver böle düşünüpde keyfini kaçırma zaman geriye gelme malesef o yüzden sen şimdi olacaklarına bak

canım aslında onu bunu bosverde neden eve gıtmek ıstıyorkı sevgılın yanı dısarda da bulusabılırsınız bilmiyorumkismile

cnm güvenemiyosan tek gitme derim ben kuzenini felan al yanına
bide giderken tabikide boş gitme tatlı felan al ayıp olur ayrıca ailendende gizli gitme derim ben
sonra ilerde başınan kakmasınlar sizin kız sizden habersiz bize geldi felan diye dikkatli ol
nasıl davranman konusuna gelince olduğun gibi doğal ol yapmacık olma hem strese gerek yok bırak onlar stres yapsın bayanssulusmile

cnm güvenemiyosan tek gitme derim ben kuzenini felan al yanına
bide giderken tabikide boş gitme tatlı felan al ayıp olur ayrıca ailendende gizli gitme derim ben
sonra ilerde başınan kakmasınlar sizin kız sizden habersiz bize geldi felan diye dikkatli ol
nasıl davranman konusuna gelince olduğun gibi doğal ol yapmacık olma hem strese gerek yok bırak onlar stres yapsın bayanssulusmile

aileme sölemeden gidicem canım sölersem zaten iizn veröezler
bnim aklıma gelmedi deil sonuçta düşünsene konu konuyu açarmışlar bunlar kalkıp böle bişey söleseler bizimkiler kıyameti koparır zaten hangi anne isterki gidip tanışmasını karşı tarafın ailesyle

canım aslında onu bunu bosverde neden eve gıtmek ıstıyorkı sevgılın yanı dısarda da bulusabılırsınız bilmiyorumkismile

ABLASI YENİ EWE ÇIKMIŞ HE M ONU KUTLARDIK HEMDE KAYNAŞMIL OLURDUNUZ DEDİ CANIM YAbilmiyorumkismile

aileme sölemeden gidicem canım sölersem zaten iizn veröezler
bnim aklıma gelmedi deil sonuçta düşünsene konu konuyu açarmışlar bunlar kalkıp böle bişey söleseler bizimkiler kıyameti koparır zaten hangi anne isterki gidip tanışmasını karşı tarafın ailesyle

artık bişileri göze alcaksın ozaman
ailen neden çok tepki versinki sonuçta ciddi düşünüyosanız problem olmaz bence sende tanıştır ailenle emin ol çok rahatlarsın tanışdırtıktan sonra otur konuş annenle varsa ablanla :kedi:

ilk önce gözün aydın canım
iyi değerlendirin izininizi
senin annen biliyordu durumu sanırım
annenle konuşsan izin vermez mi
en kötü ihtimal bir çay bahçesine gidin dışarıda buluşun
sevgilinede dersin sen askerden döndükten sonra ablanın evine beraber gideriz diye..
bence şimdilik dışarıda buluşmak daha mantıklı tabii bu benim fikrim..
karar yinede senin canım,herşey gönlünce olsun..

artık bişileri göze alcaksın ozaman
ailen neden çok tepki versinki sonuçta ciddi düşünüyosanız problem olmaz bence sende tanıştır ailenle emin ol çok rahatlarsın tanışdırtıktan sonra otur konuş annenle varsa ablanla :kedi:

canım şu askerliği bitse zaten o tanışma faslı olucakta
ablama sölücemde anneme söelyemem canım bu sefer buluşmaya bile gitsem izin vermez

[ı]ilk önce gözün aydın canım
iyi değerlendirin izininizi
senin annen biliyordu durumu sanırım
annenle konuşsan izin vermez mi
en kötü ihtimal bir çay bahçesine gidin dışarıda buluşun
sevgilinede dersin sen askerden döndükten sonra ablanın evine beraber gideriz diye..
Bence şimdilik dışarıda buluşmak daha mantıklı tabii bu benim fikrim..
Karar yinede senin canım,herşey gönlünce olsun..[/ı]

saol canım
izin vermez canım ilk başlarda bende öle düşünmüştüm ama artık ne oluresa olsun diorum

canım ben bile bilmiyordum ya tanışmaya diye gittiğimi onun için gelir gelmez anneme anlattım annem ilk başta çok kızdı ne kadar tanıyorsunda evine gidiyorsun falan anne içgüdüsü korkuyor başıma birşey gelecek diye ama anneme dedimki anne bundan öncekinde 5 yıl çıktım ailesi yüzünden ayrıldım üstüne üstlük yapmadıkları demedikleri kalmadı çok üzdüler beni bundan sonra çıktığım kişinin huylarıyla birlikte önce aile durumunu da incelemeyi akıl edicem iyiki tanıştırdı bende nasıl insanlar olduklarını gördüm içim rahatladı ayrıca bu çocuk gerçekten ciddi ki daha 1 ayda ailesinin hepsiyle babası dahil tanıştırdı (1 aydır çıkıyorduk ama 15 yıllık komşu ve 7 yıllık okuldan arkadaşımdı alt sokakta oturdukları için ailesini yakından tanımıyordum) yaptığı bu jest çok hoşuma gitti dedim annem yumuşadı çünkü haklıyım çünkü karşı tarafın ailesi çok önemli. ailesi oğlunu ziyarete giderken benide götürdü sonra bizi yanlız bıraktı sonra askere gönderirken otogara beraber gittik oğlu gidince annesi bana sarılıp ağladı elimi hiç bırakmadı devamlı arar sorar nasılsın diye annemde bunları gördükçe içi rahatladı kadının bayramda seyranda gidince niye gittin demiyor hatta bahar temizliğine başlayıp biran önce çağırıp kendiside tanışmak istiyor . kendi ailen açısındanda karşı tarafın ailesi içinde ikinizin davranışları önemli ben sevdirdim anneme tabi benimkide sevdirdi kendini hal ve hareketleriyle ama iki tarafın ailesininde anlayışlı olması çok önemli annemin ve onun ailesinin anlayışı olmasa ben biraz zor altından kalkardım eline al bir tatlı yada çikolata git tanış ölç tart en ufak ayrıntıyı kaçırma derim ben

Son düzenleme:
canım ablasının ewine gündüz gidicez de bizim konuşmamız bir ay sürmüştü sonra askere gitdiydi 11 ayımız oluor canım
ya ben ablasının planı die düşünüorum çünkü öğlende böle bi konuşma geçmişti şakalaşmıştık ama akşam ablasına geçince bn ciddiyim felan deyince diorum ence ablasının planı bu.

gitmeye niyetli olmadığını anlayınca evlilik ayaklarına girmiş.

karar senin tabi ki ama ben olsam gitmezdim.

gitmeye niyetli olmadığını anlayınca evlilik ayaklarına girmiş.

karar senin tabi ki ama ben olsam gitmezdim.

canım ciddiyim derken şu şekilde söledi
hafta sonu bndesin dedi şaka felan dedim yoo bn gayet ciddiyim dedi o bakımdan ewlilik aykalaroyla ilgili bişeyi y

Back
X