• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanışmak:???

kızlar hafta sonu gitmaedim ablasının işleri çok yoğunmuş cumartesi 1 e kadar çalışırken o gün akşam 9 a kadar çalışıolarmış ama o gün çk güzel bir gün geçirdik:))
pazar günü bahçeliewlere çağırdı beni ablasıda bahçeliewlerde oturuo ama annem izin vermedi malesef
gidemedim haftaya belki tanışmaya giderim :))

cagırmasında ben anormal birsey gormuyorum beni erkek arkadasım cagırsa bu kadar problem etmezdim

ben karşıyım arada söz nişan yokken birbirlerine gidip gelmeye ,gereksiz samimiyet kızlar mesafelerini korumalı :umursamaz:

genelleme yapmamak lazım benim kuzenim arkadasımda gidiyordu ama suan evliler..ben erkek arkadasımla ayrı sehirlerdeyim aynı yerde olsam bende bir sakınca gormem bunda

alla alla ne varmış gitmesinde yine mi gidip gelmeme muhabbetine girdi konu. bırakın insanlara ne yapmalarını söylemeyi artık kendi istediklerini yapsınlar. yok giderse böyle kız olur gitmezse şöyle kız olur senle kesin evlenir fln baydı beni bunlar artık

e git ne varkı 11 ay olmş tanştrmak istemesi çok normal:):) bnde ailesyle ilk evlernde tanşmıştm 4. ayımzda akşam yemeği yemştk brlkte:)

alla alla ne varmış gitmesinde yine mi gidip gelmeme muhabbetine girdi konu. bırakın insanlara ne yapmalarını söylemeyi artık kendi istediklerini yapsınlar. yok giderse böyle kız olur gitmezse şöyle kız olur senle kesin evlenir fln baydı beni bunlar artık

zaten arkadaşın konusu buydu.

gitse ne olabilir ben bunu anlayamadımki sonucta bu insanla bir iliski yasıyorsa bazen yanlızda kalmalı evlenince nasıl guvenicek..

eğer dağın başında bir evse,kimsede olmayacaksa gitme derdim.birçok olay duydum çünkü sonu kötü biten.

ama benim sevgilimin evi sitedeydi ve annesi ara ara uğruyordu,buna güvenerek evde bişey yemeden içmeden gitmeye başladım,sevgilime güveniyordum ama malum,erkek milleti.

ve iyiki de gitmişim,evine gitmekle onu çok iyi tanıdım.

mesela benimki evim dağınık derdi,bir gittim temizlik abidesi çıktı bizimki,her akşam yeri masayı falan peçeteyle siler toz alır,yemek yese masada kırıntı bırakmaz.onunki dağınıksa benimki savaş alanıdır

sonra ona aldığım eşyaları başköşeye koyar,ona aldığım kıyafetleri diğerlerinden ayırıp düzgünce katlar yerleştirir,bu bana ne kadar değer verdiğinin göstergesi.

ayrıca sakladığı gizlediği birşey varmı diye karıştırırdım ama yokmuş,eve gelen gidende yok böylece acabalarım da bitti.

ayrıca yakınlaştıkta.beraber uyumalarımız,birbirimize yemek hazırlamamız,dizi,film izlememiz..

evine gitmesem bütün bunları yaşayamaz,onu bu kadar tanıyamazdım

bu seferde o istemezse gorursun guclubacismile gitseydin ya be tanırdn ailesini hem ona gore hareket ederin

o istemezse bnd etanışmam canım eğerki olursa bni istemeye geldiklerinde bn onları tanır onlarda bni canım

Back
X