- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
kızlar 31 yasında bosanmıs bı bayanım birisi var benle görüsmek istiyo ama kafamda bi kac soru isareti var bu beyin bi kızı var annede kalıyo.Annede kalıyor.Ama dün demezmi kızımı alıcam tabiki evlat günahsız bi yavru asla yorum bile yapmam.Ama begendim tip olarak maddi durumuda oldukca iyi.Ama benim cocugum yok ben ne hissederim naparım die dünden beri düsünüyorum.On yargılı olmadan bi tanısıyımmı ya da hic tanısmadan olmaz mı demeliyim.Bazen yanlızlık psikolojisi de cokuyo sonra pişman olurmuyum bide diger soru isaretim arada alkol alıyormus buda beni korkuttu telde konusuyoruz gayet kiibar hos hersey yolunda ama acaba bu cocuk olayı beni yıpratımı cocukları cok seviyorum o ayrı ama bu da apayrı bi durum kafam durdu bi akıl verin.
GÜNCEL:Arkadaslar olmıycak adam okadar dik baslı ki karsısındaki insanın düsünceleri asla önemli degil ben erkegim ne istersem yaparım nereye istersem giderim mantıgında kısaca zzor bi adam.İsin kotusude ben boyleyim diyo yani işine gelirse demek istiyo konusmayı kestim 2. evlilik olcak biraz daha fedakarlık gerektiren bi evlilik olması lazım degilmi? Tavrı hic hosuma gitmedi
GÜNCEL:Arkadaslar olmıycak adam okadar dik baslı ki karsısındaki insanın düsünceleri asla önemli degil ben erkegim ne istersem yaparım nereye istersem giderim mantıgında kısaca zzor bi adam.İsin kotusude ben boyleyim diyo yani işine gelirse demek istiyo konusmayı kestim 2. evlilik olcak biraz daha fedakarlık gerektiren bi evlilik olması lazım degilmi? Tavrı hic hosuma gitmedi

Son düzenleme: