Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu düzenlerseniz daha anlaşılır olabilir.1,5 yıl, 10 gün önce edilen teklif. Ve tanışmaya gelceklere güne iki gün oluşan gerginlik ve terk edilme.
Kızlar, ailemede rezil oldum.ama hayırlısı buymuş..
Napcağımı bilmiyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın.
neden sebep neydi terketmesine ?? açarsanız konuyu1,5 yıl, 10 gün önce edilen teklif. Ve tanışmaya gelceklere güne iki gün oluşan gerginlik ve terk edilme.
Terbiyesizmişim, ahlaki değerim yokmuş.Sebebi neydi ki?
Terbiyesizmişim, ahlaki değerim yokmuş.
Hata yapmıcaksam devam etcekmiş. Dedim hata yapabilirim yani birbirimize bunları göstererek ilerlemek dha mantıklı deil mi falan dedm bende oda şti hata yaparım diyorsan bitsin dedi. Uzatmadım eskş konulardan belli. Mallık bende. Bizde akrabalara hastaları varmış o yüzden gelmicekmiş dedk
Terbiyesizmişim, ahlaki değerim yokmuş.
Hata yapmıcaksam devam etcekmiş. Dedim hata yapabilirim yani birbirimize bunları göstererek ilerlemek dha mantıklı deil mi falan dedm bende oda şti hata yaparım diyorsan bitsin dedi. Uzatmadım eskş konulardan belli. Mallık bende. Bizde akrabalara hastaları varmış o yüzden gelmicekmiş dedk
Benim de başıma gelmişti rezillik olmuş ama zamanla geçiyor1,5 yıl, 10 gün önce edilen teklif. Ve tanışmaya gelceklere güne iki gün oluşan gerginlik ve terk edilme.
2 gun kala mi anlamis bunu?Terbiyesizmişim, ahlaki değerim yokmuş.
Baktı işler ciddileşiyor, yan çizmiş resmen..