Tanışmaya Gelecek:)

elif-zeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2014
140
35
38
33
Merhaba arkadaşlar.Bu güzel bir dert belki ama yazmak istedim.Yarın erkek arkadaşım evimize gelecek ailemle tanışmaya.Çok da önyargılı olsalar da sonunda ikna etmeyi başardım tanışmak için.Ama ben çok heyecanlıyım.Karşı tarafda öyle.Bu ciddi bir görüşme olacak.Sizde zamanında böyle heyecanlar yaşadınız mı bunu nasıl atlattınız.Ve nasıl geçti?? Bunlari yazarsanız bende birkaç bilgi alayım tecrübeli arkadaşlardan.Karşı taraf nasıl davranmalı aileme karşı vs. gibi. İyi bir izlenim bırakmasını istiyorum.Güzel anılarınızı paylaşırsanız sevinirim :)

Yaslariniz kac canim?

benim 24 onun 28 bayadır da görüşüyoruz.dört sene kadar oldu.benim üniversite yeni bitti o da çalışıyor

Seneler önce annemle tanıştırmıştım da , üstüne yeni yeni heyecanlar gelince unuttum artık. İnşallah mutlu mesut bi tanışma olur :) .

Erkek arkadaşım çok heyecanlanmıştı..
Kapıdan içeri girmeden önce, sürekli bir dakika bir dakika dur üstüm başım düzgün mü , ya aldıklarımız az mı , bir kaç tane daha tatlı çeşidi alsaydık , vs diye heyecana kapılmıştı..

İçeri bi girdi, ortam muhabbet derken , bi bakmışım babamla oturmuşlar siyasetten , futboldan, ondan bundan konuşuyorlar..

İlk dakikalar biraz gergin geçse de, sonrasında tatlı bir muhabbet salıyor ortamı..

Hayırlısı olur inşallah..

Amin teşekkürler :)

İlk tanistirmada benim erkek arkadasimda cok heyecanliydi.Herseyi oluruna birakin zaten kendiliginden gelisecek sohbet koyulasacak hersey gayet yolunda gidecek.Bunlar tatli heyecanlar hakkinizda hayirlisi olsun.

geçen gün bende konu açtım ve aynısını bugün yaşadım. kaç gundur stres mide bulantısı yaşadığım heyecanı anlatamam. çok güzel geçti biz dışarda buluştuk kafede,1 saat felan oturduk bazen sessizlik oldu sağolsun erkek arkadaşım konu açtı durumu düzeltti. üstümden bir yük kalktı sanada bol şans canımm

Bizim ki biraz değişik olduğu için damat görmeye gittiler :) ben yoktum :)

Benimki yarim saat arabaya bindi cikti , oturdu kalkti ..
Yukari eve cikana kadar 9 dogurtu bana resmen

Ama bakti olmuyor sonunda zaten eve giricek , tum cesaretini toplayip geldi sonunda, ben cay kahve hazirlarken onlar konusmaya baslamisti bile muhabet koyulasmisti , yemek yedik sohpet felan.

Simdide evliyiz

Ilk yarim saat gergin gecer sonrası akip gider:) tavsiyem arkadasinızı yalnız bırakmayın baktınız sus pus oldular siz yönlendirin sohbeti,ortak konular bulmaya calısın yemek,futbol vs..

Yalnız ben kayınvalidemle ilk tanıstırıldığımda eşim utanmaktan bir kelime dahi etmeyip beni öylece bırakmıştı.. Allahtan konuskan insanım da durumu kotarmıştım.. Her iki taraf da sus pus olursa gerginlik oluyor biraz

En heyecanlı olması beklenen siz olsanız da,siz rahat olun gerisi gelir

Bol şans:)

ayy ne güzel yaaa inşallah çok güzel geçer

darısı başıma bence yalnız bırakmayın erkek arkadaşınızı fazla oyalanmayın mutfakta falan hep yanında olmaya çalışın ki gerilmesin

Eşimin ailesi ve benim aile ilk tanışacakları gün otel de yer ayırtmıştık, otelden içeri girince resepsiyon da eşimi görüp kendimi kaybederek sıkıca sarılmıştım, çok özlemiştim çünkü, o an hiç bir şey görmedi gözüm, yaklaşık 2 dakikalık sarılmadan sonra kafamı bir kaldırdım bana sırıtarak bakan aile fertleri... Çok utanmıştım...

Bence bu otomatik cevap. Baska bir sey bilmiyor cunku.

hayır yani bir de öğrendikten sonra bir daha yorum yapmıyor..
hani dicem ki yaşa göre yorum yapacak...
tövbe tövbee..
sanki istatistik kurumunun görevlisi..
sitenin yaş ortalamasını mı çıkaracak nedir...

konu sahibi..
hayırlı olsun öncelikle..
valla çok heyecanlı geçiyor.. :)

gelirken tatlı ya da pasta alsın..
annen için çiçek hoş olabilir küçük bir demet..

işte ailesini sorar sizinkiler klasik...
kaç kardeş, ailen ne iş yapıyor, sen ne iş yapıyorsun, ne mezunusun falan..

Kendi ailene de karşı tarafın ailesine de muhakkak güler yüzlü olman şart... İçtenliği hissettirmelisin. Ben annecim babacım demişim kendi aileme,dikkatlerini çekmiş beğenmişler mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…