- 13 Eylül 2014
- 140
- 35
- 38
- 33
- Konu Sahibi elif-zeynep
-
Merhaba arkadaşlar.Bu güzel bir dert belki ama yazmak istedim.Yarın erkek arkadaşım evimize gelecek ailemle tanışmaya.Çok da önyargılı olsalar da sonunda ikna etmeyi başardım tanışmak için.Ama ben çok heyecanlıyım.Karşı tarafda öyle.Bu ciddi bir görüşme olacak.Sizde zamanında böyle heyecanlar yaşadınız mı bunu nasıl atlattınız.Ve nasıl geçti?? Bunlari yazarsanız bende birkaç bilgi alayım tecrübeli arkadaşlardan.Karşı taraf nasıl davranmalı aileme karşı vs. gibi. İyi bir izlenim bırakmasını istiyorum.Güzel anılarınızı paylaşırsanız sevinirim :)
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)Seneler önce annemle tanıştırmıştım da , üstüne yeni yeni heyecanlar gelince unuttum artık. İnşallah mutlu mesut bi tanışma olur :) .
Amin teşekkürler :)Erkek arkadaşım çok heyecanlanmıştı..
Kapıdan içeri girmeden önce, sürekli bir dakika bir dakika dur üstüm başım düzgün mü , ya aldıklarımız az mı , bir kaç tane daha tatlı çeşidi alsaydık , vs diye heyecana kapılmıştı..
İçeri bi girdi, ortam muhabbet derken , bi bakmışım babamla oturmuşlar siyasetten , futboldan, ondan bundan konuşuyorlar..
İlk dakikalar biraz gergin geçse de, sonrasında tatlı bir muhabbet salıyor ortamı..
Hayırlısı olur inşallah..
geçen gün bende konu açtım ve aynısını bugün yaşadım. kaç gundur stres mide bulantısı yaşadığım heyecanı anlatamam. çok güzel geçti biz dışarda buluştuk kafede,1 saat felan oturduk bazen sessizlik oldu sağolsun erkek arkadaşım konu açtı durumu düzeltti. üstümden bir yük kalktı sanada bol şans canımmMerhaba arkadaşlar.Bu güzel bir dert belki ama yazmak istedim.Yarın erkek arkadaşım evimize gelecek ailemle tanışmaya.Çok da önyargılı olsalar da sonunda ikna etmeyi başardım tanışmak için.Ama ben çok heyecanlıyım.Karşı tarafda öyle.Bu ciddi bir görüşme olacak.Sizde zamanında böyle heyecanlar yaşadınız mı bunu nasıl atlattınız.Ve nasıl geçti?? Bunlari yazarsanız bende birkaç bilgi alayım tecrübeli arkadaşlardan.Karşı taraf nasıl davranmalı aileme karşı vs. gibi. İyi bir izlenim bırakmasını istiyorum.Güzel anılarınızı paylaşırsanız sevinirim :)
Yaslariniz kac canim?
Bence bu otomatik cevap. Baska bir sey bilmiyor cunku.
Merhaba arkadaşlar.Bu güzel bir dert belki ama yazmak istedim.Yarın erkek arkadaşım evimize gelecek ailemle tanışmaya.Çok da önyargılı olsalar da sonunda ikna etmeyi başardım tanışmak için.Ama ben çok heyecanlıyım.Karşı tarafda öyle.Bu ciddi bir görüşme olacak.Sizde zamanında böyle heyecanlar yaşadınız mı bunu nasıl atlattınız.Ve nasıl geçti?? Bunlari yazarsanız bende birkaç bilgi alayım tecrübeli arkadaşlardan.Karşı taraf nasıl davranmalı aileme karşı vs. gibi. İyi bir izlenim bırakmasını istiyorum.Güzel anılarınızı paylaşırsanız sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?