• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışsam mı tanışmasam mı :)

freshnot

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
20
18
288
Selam öncelikle.
Arkadaşlar tereddütte kaldığım bir konu var.

Son düzenleme:
Bence degerlendir canim belki boyle bi insan bidaha karsina cikmaz bende esimle ilk tanistigimda tipine bak havasina bak demistim

Selam öncelikle.
Arkadaşlar tereddütte kaldığım bir konu var.
Eniştemin iş yerinde aynı zamanda eniştemin sorumlusu olan bir adam var.Benim fotoğraflarımı falan görmüş çok beğenmiş.Tabi eniştemde kardeşimle daha yeni evlendiği için anlatıyormuş sürekli, işte çok şanslıyım çok iyi bir aile ablası cok iyi, annem çok iyi, eşim benim en büyük şansım vs. Adam muhtemelen bunlardan da etkilenerek aylardır faceden benim her paylaşımımı takip ediyor. Eniştem aracılığıyla bana çiçek çikolata en sonda bir hediye daha göndermiş. Fakat ben fotoğraflarına baktım ve beğenmedim.

Adama yazsam istemediğimi en azından umudu kesse mi çünkü ben cevap vermediğim sürece beklentide kalabilir. Ya da tip olarak beğenmediğiniz birine yüzyüze görüşüp ısınabilme ihtimalimiz var mıdır?
DİPNOT:Evlenmeyi gerçekten isteyen hatta neden olmuyor diye bunu kafasına takan da bir insanım fakat aşk olmayınca mantığı hep elimin tersiyle ittim bu zamana kadar.
Hiç bişi hissetmiyorsanız yapacak bişi yok.:işsiz:

Back
X