tanıştıgım cocuk

t3soft65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
193
0
0
Aydın
ben biriyle tanıstım facede müzik keyfi dıye bryer var orda tanıstık ben yanlslkla eklemıstım cocugu oda sılme demıstı ole konusmaya devam ettık ve brseylere basladık gıbı okadar ılgılı o kadar saygılıkı davranısları kendı falan guzel sozler falan cok ılgılı evlenmeyı bıle dusunen brı zaman gecırcek bırı degıl ama uzakta benım ıcın hat falan aldı sanal degılız yanı ama ben hala neden bole acele edıyor acaba bır kusurumu varda hemen ıstıyor dıye dusunuyorum bıde sızce bu kadar ılgılı olması ustume dusmesı sızce normalmı artı ole sapklıgıda sululuguda yok anladınız umrım yrdımlarınız ıçin tesekur ederım bide ben 20 yasındayım o 22 yasında aılenın yanında otururuz dıyr bnde kanmak ıstemıyorum hemen davranıslarını gozlemlemelımıyım

Yıllarca yanyana olduğumuz insanlara bile zor güveniyoruz.Bence güvenme kesinlikle.Belki gerçekten çok iyi biridir ama riske atmaya değmez haberler netten tanışıp başına biton iş gelmiş kızlarla dolu.

cok haklısnız bnde daha tanımaya calısıyorum henuz tanımalımıyım gercı onuda bılmıyorum ama

bence hemen güvenmemelisin.evlilik için çok erken daha 20 yaşındasınız oda genç,bu konuda aceleci davranmayın ne zamndır tanışıyosunuz

Yavaş,yavaş,yavaş.:53::53::53:

Daha ne kadar oldu konuşmaya başlayalı da bu noktalara geldiniz ? Hadi bu noktaya geldiniz diyelim,neyine nasıl güvenip de bu kadar etkilendiniz ? Saygılı,sapık değil vs.demişsiniz ama klavye ile tanıyamazsınız kimse hele söz konusu şu zıkkım olasıca feysbuk ise.:20:

Temkinli olmanı öneririm.:34:

yok evlenıcez demedım ben sadce nıyetı zaman gecrmek degılmıs tabkı daha cok erken ıkımız ıcınde bnu bılıyrum hanı tanıyalımmı dıyrum br ay oldu tanımaya dgrmı demıstım

güvenmemelisin.insan yanı başındakinden bile neler görüyor:31::31:

yuzyuze gorusmeden hic bisey icin acele etmeyin hatta isim koymak icin bile. yani gorusmeden once sevgili falan olmayin. oyle kucuk seylerden soguyabilirsin ki onu karsinda gordugunde. Mesela yuzume, durus, agiz kokusu, konusurken yaptigi hatalar, yemek yiyisi vs vs o kadar cok etken varki.. internette hayali birseye tutuluyor insan. zaten dusunmeden konusmak gibi birsey de yok. hani karsindakine cevap yazarken degistire degistire en uygun halini yazabiliyorsun. ama yuzyuzeyken oyle mi? sozlerin dusuncelerinden hizli calisiyo. o yuzden sana diyim yuzyuze gorusmeden karar verme sakin.

Maşallah önüne gelenle tanışıyorsunn sen nasıl birşeysinn yaaa
açtığın bütün konulara bakltımm evleneceğinn oğlana noldu
aldatıyormuyumm diye bide spruyordunn aldatıyorsunn tabikii
sen evlenincede yaparsınn bunlarıı
koca uyuısada facebooktann konuşşsam diyee
ben niye tanışmıyorumm kimseyleee

internetten tanışmak kötü bir şey değil bu zamanda çok normal. Benim internetten tanışıp sevgili oldugumda oldu. Arkadaşlarım da oldu... Nasıl tanıştıgın değil önemli olan nasıl devam ettiğidir. Heyecanını anlayabiliyorum amma tecrubelerıme dayanarak söylüyorum ki farklı şehirlerden yürütmek çok zordur. Fakat imkansız değildir. Yüz yüze görmeden sakın kaptırma kendını hep 1 adım geri dur. Saf duygularınla kurdugun hayaller başına yıkılır sonra...

yok evlenıcez demedım ben sadce nıyetı zaman gecrmek degılmıs tabkı daha cok erken ıkımız ıcınde bnu bılıyrum hanı tanıyalımmı dıyrum br ay oldu tanımaya dgrmı demıstım
nerden bilebilrsin ki niyetini,kötü niyetli olan hiçkimsede zaten benim niyetim kötüü demez ki.bence kendini kaptırma çok çok dikkatli ol sakın ama sakın malzeme verme derim..+yüz yüze görüşmek istediğinzide de halka açık kalabalık bir yerde yanında bir arkadaşınla git...
Maşallah önüne gelenle tanışıyorsunn sen nasıl birşeysinn yaaa
açtığın bütün konulara bakltımm evleneceğinn oğlana noldu
aldatıyormuyumm diye bide spruyordunn aldatıyorsunn tabikii
sen evlenincede yaparsınn bunlarıı
koca uyuısada facebooktann konuşşsam diyee
ben niye tanışmıyorumm kimseyleee

arkadaşım burası sanal bir ortam ve hepimiz yakınlarımızla bile paylaşmadığımız şeyleri burda paylaşıyoruz.neden çünkü yargılanmaktan eleştirlimekten korkuyoruz ve burda deşarj oluyoruz.bence sadece öneride bulunmalıyız,olumsuz eleştirileren kaçınmalıyız,yaşadıklarımızı buraya yazdığımızda zaten çaresiz ve kötü bir durumda oluyoruz,üstüne bir de yargılanmak ağır gelir...

Back
X