Tanıştırdıkları çocuk ısrarla görüşmek istiyordu. Bende şimdi görüşsem . O diğer kişi hala mesaj atmadı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi

Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Şuraya daldan dala atlayan bir Z zorunlualann çizelim. Ya hu erkeksiz yaşayamıyor musun arkadaşım. Senin bu durumun artık klinik vaka halini aldı.

İlle biri mi olmalı hayatınız da. Yani ne güzel çalışıyorsunuz. Kendi düzeniniz maaşınız var. O eski adam sizi kullaniyordu ,onu bosverin zaten. Belli ki bu adamdan da hoslanmadiniz . Akliniz oburundeyken ne gerek var.

Bu ara da üzülmeyin , sizi 6 gün arayıp sormayan adam eminim siz evinize dönünce arayacak geri. İhtiyaçlarını giderip ,pasta yiyeceği bir ev lazım netice de

Öteki adamı seç. Bu çocuk iyi yaşamayı hakediyor bence.

Son düzenleme:
Siz niye boylesiniz ya ? Gerçekten hayatınız boyunca erkek olmadan, illa dürtülmeden nefes alamadınız mı ,bu nasıl bir tarz gerçekten sizin gibi kafası olan biriyle değil arkadaş olmak aynı ortamda nefes almayı bile istemezdim ,hergun yeni bir vakanız var , gerçekten yazık . Aylardır size neler yazıldı,neler anlatıldı birtanesi bile kulağınızda gözünüzde kalmamış siz bu kafayla nasıl memur oldunuz hayret ediyorum.

Cok değer veriyor, masallah😂
Ben olsam yanımda bir 'kopek' gezdirmek istemezdim, gerçekten tüylü ve şirin değilse.
Hayatınızda 'gercek insan' almaya gayret edin lütfen, bu adamın gereksiz ilgisi, abartılı ısrarlarıni ben olsam taciz olarak algilardim. Çünkü hayır hayir'dir. Ama siz kendi yaptığınızı naz,adamın yaptığını aşk olarak algiliyorsunuz..öteki adama gelince. Ona olan güvensizliginiz, bir yemegi bile başkasıyla yedi diye kendinizi değersiz görüşünüz tamamıyla sizinle alakali. Bakın, siz de iki dakiak iletişimde kalmayınca hemen yedekleri sahaya alıyorsunuz. Onunla yatakta takılırken bir yandan ötekine 'naz' yapıyorsunuz, 'ask' sözlerini dinliyorsunuz... Herkesi kendiniz gibi gördüğünüz için de böyle insanlara guvensizsiniz.
Önce kendiniz düzelin, sonra belki daha düzgün ilişkileriniz olabilri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X