Tanıştırdıkları çocuk ısrarla görüşmek istiyordu. Bende şimdi görüşsem . O diğer kişi hala mesaj atmadı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok değer veriyor, masallah😂
Ben olsam yanımda bir 'kopek' gezdirmek istemezdim, gerçekten tüylü ve şirin değilse.
Hayatınızda 'gercek insan' almaya gayret edin lütfen, bu adamın gereksiz ilgisi, abartılı ısrarlarıni ben olsam taciz olarak algilardim. Çünkü hayır hayir'dir. Ama siz kendi yaptığınızı naz,adamın yaptığını aşk olarak algiliyorsunuz..öteki adama gelince. Ona olan güvensizliginiz, bir yemegi bile başkasıyla yedi diye kendinizi değersiz görüşünüz tamamıyla sizinle alakali. Bakın, siz de iki dakiak iletişimde kalmayınca hemen yedekleri sahaya alıyorsunuz. Onunla yatakta takılırken bir yandan ötekine 'naz' yapıyorsunuz, 'ask' sözlerini dinliyorsunuz... Herkesi kendiniz gibi gördüğünüz için de böyle insanlara guvensizsiniz.
Önce kendiniz düzelin, sonra belki daha düzgün ilişkileriniz olabilri
Bende adamla ilgili aynı şeyi düşündüm.
Konu sahibinin sinyallerini değerlendirirken bence hırs yaptı. Köpek oldum falan nazını kırmak için, sonu diğer adamla olandan daha kötü olur gibime geliyor. Bana oldukça tehlikeli geldi. Konu sahibinin kendine gelmesi lazım ama anlayacak gibi değil.

Siz şu görücü usulü tanıştığınız çocuğu dayınıza götürdünüz diye neredeyse aile faciasına sebep olan, çocukla görüntülü konuşurken arkada müstehcen şeyler görünen, daha önce de iş yerinde biriyle fuckbody olduğunuz için adınız çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalan üye değil misiniz?

Bana da tehlikeli biri gibi geldi. Saygisi yok sana karsi. Israrci davranislari deger vermek gibi algilama. Arkaplanda prezervatif veya kayganlastirici gordu diye olay cikardi ya mesela, ne haddine? Bununla bulusur ve bir sey olur da terk edersen pesini birakmaz. Annene babana butun koye senin cinsel hayatin ile ilgili duyuru yapma, seni afise etme tehlikesi bile olabilir. Yani yuzde yuz demiyorum iyi biri de olabilir bilemeyiz ama tam da sana uymayacak biri gibi geldi. Ikisiyle de bulusmamalisin.

Prezervatif ve kayganlaştırıcıyı görünce sana " sen patlak mısın?" diyen zihniyette birinin "sana köpek oldum" demesinin tek sebebi, zaten bakire değil, benle de sex yapması için ikna edeyim, sonra yoluma bakarım kafası.
Adamın ısrarı seni kullanmak için. Duygusal yoksunlukların nedeniyle söylediklerini gerçek sanma.
Bak açık açık yazdım belki kafana dank eder, kendine çeki düzen verirsin.
Hayatına bir süre erkeksiz devam et. Kendi içine dön.

patlakmısın diyen mi bu?

Catlak patlak yusyuvarlak
Kremali borek sutlu corek
Cek dostum cek
Arabani yoldan cek
Cekcek amca burnu kanca
Al sana bir tabanca
Bom bom bom, jelibon
Bir iki uc dort bes alti yedi sekiz dokuz on
Sen bu adamdan kaciver yoksa yikayacaksin boklu don
Hirbo hirbo tipler bunlar belki cekmiyorlardir sifon
Kendine dersen bir gun bu mesaj belki de son
Kararini destekleriz, bu tipler hirt, tirt ve tapon.

Diyeceklerim bu kadar konu sahibi.

Prezervatif ve kayganlaştırıcıyı görünce sana " sen patlak mısın?" diyen zihniyette birinin "sana köpek oldum" demesinin tek sebebi, zaten bakire değil, benle de sex yapması için ikna edeyim, sonra yoluma bakarım kafası.
Adamın ısrarı seni kullanmak için. Duygusal yoksunlukların nedeniyle söylediklerini gerçek sanma.
Bak açık açık yazdım belki kafana dank eder, kendine çeki düzen verirsin.
Hayatına bir süre erkeksiz devam et. Kendi içine dön.

ama bakireymiş🤔
pre ve kayganlaştırıcının amacını bir anlatsa keşke😅

ama bakireymiş🤔
pre ve kayganlaştırıcının amacını bir anlatsa keşke😅

ben mahrumiyet bolgesinde seks toya ulasamazken titresimli dis fircasinin eski bir ucuna iyice kagit havlu doluyordum ama yani boyle kat kat. Prezervatif takiyordum uzerine ve kayganlastirici suruyordum. Gayet guzel ise yariyor. Yaratici olmak lazim.

Bende adamla ilgili aynı şeyi düşündüm.
Konu sahibinin sinyallerini değerlendirirken bence hırs yaptı. Köpek oldum falan nazını kırmak için, sonu diğer adamla olandan daha kötü olur gibime geliyor. Bana oldukça tehlikeli geldi. Konu sahibinin kendine gelmesi lazım ama anlayacak gibi değil.
Konu sahibi gibi kadınlara s.çan yaranıyor. O adam da taktik yapip ilgisini çekse bu sefer de ona aşık olur. Çünkü çocukluktan kalma problemleri var, aşk ne , sevgi ne, sağlıklı ilişki nasıl kurulur bilmiyor

ben mahrumiyet bolgesinde seks toya ulasamazken titresimli dis fircasinin eski bir ucuna iyice kagit havlu doluyordum ama yani boyle kat kat. Prezervatif takiyordum uzerine ve kayganlastirici suruyordum. Gayet guzel ise yariyor. Yaratici olmak lazim.
Ufkumuzu açtın kanka, Allah razı olsun 😂

Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Yavrum akıllan artık ve yeni hayatına bu çocuğa şans vererek başla.
Seni sevmeyen cinsel meta olarak kullanan birisini nasıl sevebiliyorsun anlamıyorum.
Ilerde başını taşlara vurursun haberin olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X