Tanıştırdıkları çocuk ısrarla görüşmek istiyordu. Bende şimdi görüşsem . O diğer kişi hala mesaj atmadı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Neden sürekli daldan dala birileriyle konuşma ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum biraz hızı kesin. Relax olun ya. Biraz kafanız dinlensin. Baskasina kör kütük hoşlanıyorum diyorsunuz. Hemen kolay mı sizin için başkasıyla konuşmak görüşmek ? Başkasına umut verip hayal kırıklığına uğratmayin. Duygularıyla oynamayın.

Biliyorsunuz ki birinden hoşlanıyordum ve ona kör kütük bağlanmıştım . Tam 6 gün oldu bir tane bile mesaj atmadı . Memlekette tanıştığım görücü usulü diyebiliriz biri vardı görüşmek istiyordu . Bende istemediğimi ısrar ettim. Çocuk bana kahvaltıya gidelim . Senin için şunu düşündüm diye söylüyordu sürekli . Bana çiçek vs kazak da almıştı doğum günümde . Ben memlekete geldiğimi bile söylemedim. Dün telefon ile konuştuk bu sana son yazışım bende artık çok yoruldum senin köpeğin oldum . Ama sen hala beni görmüyorsun dedi . Bende son kez konuşalım dedim. Sizce buluşarak hata mı yapıyorum. Bana değer veriyor ilgi gösteriyor ancak çok hızlı konuşuyor . Panik birisi yüksek sesle ve hızlı konuşuyor . Bu ondan soğumamı sağlıyor . Saçlarını sorun etmiyorum yüzü de güzel Birisi ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bir tarafta değer veren birisi bir tarafta mesaj dahi atmayan birisi
Seni sevene git değer veren le görüş canım 😉

Yavrum akıllan artık ve yeni hayatına bu çocuğa şans vererek başla.
Seni sevmeyen cinsel meta olarak kullanan birisini nasıl sevebiliyorsun anlamıyorum.
Ilerde başını taşlara vurursun haberin olsun.

Ay hayiiir ama bu adam da konu sahibine PATLAK MISIN diye sormus :(

aaa onu soran bu adam mıydı yuhhh

Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra

Malesef.

Aklınız diğer kişideyken neden birini kırmamak için görüşüyorsunuz. Emin olun bu durumu bilse daha çok kırılır

Evet malesef bence bu da deger verebilecek kalibrede bir insan degil.

Konu sahibi arkadasimiz umarim kendisinin degerini takdir edecek kibar centilmen guvenilir erkeklerle karsilasir.
Konu sahibi ısrarla bu tipleri seçiyor nedense:işsiz:
Arayip sormayan memleketten dönünce işini görmek için kesin iletişime geçecek bizimkide 30 dk oral yapmaya kendini kullandırtmaya devam edecek.

Şuraya daldan dala atlayan bir Z zorunlualann çizelim. Ya hu erkeksiz yaşayamıyor musun arkadaşım. Senin bu durumun artık klinik vaka halini aldı.
Erkeksiz yaşamak mı ? Ölürüm de olmaz.
Koca candırr 💕 biri olmazsa biri olur ama illa ki olur. Allah korusun kocasız kadın çatısız evdir 😂😂😂😂😂😂

Bence adama, bir oncekiyle yaşadığın sıra dışı ilişkiyi ve hala aklının onda olduğunu, mesaj atarsa yana yakıla ona kosacagini anlatmalisin, kabul ederse görüş, etmezse günahına girme adamın.

Çünkü bir mesajinda, iş çevrende köyden gelmiş, saf biri olarak bilindiğini yazmistin kendin için. Adam da muhtemelen seni öyle görüyor ama bir bilse saf köylü kızının neler yaptığını.

Bence bilmeye hakkı var.

Adama isinmamanin nedeni, oncekinde kalman. Önceki eminim bu adamdan daha tipsizdir ama onu yaptığın her şeye ragmen elde edemediğin için, çok yucelttin kafanda ve o yucelige kimseyi layık bulamıyorsun. Halbuki akıllı kafayla dusunsen, bir kadını bile tatmin etmekten aciz bir zavallı olduğunu göreceksin.

ama bakireymiş🤔
pre ve kayganlaştırıcının amacını bir anlatsa keşke😅
O konuyu yeni okudum. Bu sorunun yanıtını bende merak ediyorum.
Görücü usulü tanışmaların olduğu bir çevrede kim aile evinde sevişebilir? Sevişmeyecekse pre neden?
Böyle bir ortamda insan neden bunları ortalık yerde bırakır?
Konu sahibi bizi aydınlat 🤔
Konu sahibi gibi kadınlara s.çan yaranıyor. O adam da taktik yapip ilgisini çekse bu sefer de ona aşık olur. Çünkü çocukluktan kalma problemleri var, aşk ne , sevgi ne, sağlıklı ilişki nasıl kurulur bilmiyor
Bence fazla iyimsersin.
Benim aklım hep en kötüye gittiği için konu sahibinin celladına aşık olmasına evrilen hikayeler geliyor aklıma.
Bahsettiğin konular üzerine destek almalı.
Bence bizimle iyi eğleniyor. Yine de gerçekse diye insan uyarmadan edemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X