Tanıştırdıkları çocuk ısrarla görüşmek istiyordu. Bende şimdi görüşsem . O diğer kişi hala mesaj atmadı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi yerinizde olsam bir süre hayatıma kimseyi almaz kendimi dinler kendime değer verir kendimle baş başa kalırdım. Çok hızlı ve de ısrarcı değil misiniz bu gönül işleri konusunda ?

Siz şu görücü usulü tanıştığınız çocuğu dayınıza götürdünüz diye neredeyse aile faciasına sebep olan, çocukla görüntülü konuşurken arkada müstehcen şeyler görünen, daha önce de iş yerinde biriyle fuckbody olduğunuz için adınız çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalan üye değil misiniz?
Hatta iş yerindekinin ereksiyon problemi vardi demi

Teşekkür ederşm arkadaşlar bugün görüştük. Oturduk . Çocuk saat dörtte işe gidecekti . Benim için işyerini aradı ve iki saat izin aldı . Bende neden böyle bir şey yaptın dedim senin için değer az görüşüyoruz dedi. Sonra oturduk kafe de sohbet etmeye başlarken sürekli bizim sonumuzu görüyor musun diye sormaya başladı . Konuyu direkt evliliğe getiriyor . Kısırlık testi yaptırmış onu söyledi bana .bugün sürekli ısrarla bizim sonumuz ne olacak diye sorduğu için Diyorum o zaman konuşmayı keselim diyorum . Yaaa ama öyle deme diyor gözleri doluyor vs. Kafede çayları o ödedi . Ama yemekleri ayrı ödeyecegız dedim onları ayrı ödedik .
Niye kisirlik testi yaptirmis?

Bekarken kısırlık testi yaptırmak adamın takıntılı olduğunu gösterir. Öne çocuğu hemen olmazsa kadını suçlar. Benim belgem var sorun sende diye. Sonra kadının geçmiş hayatını yüzüne vurur. Bekar bı adamın durduk yere kısırlık testi yaptırması benim için bitme sebebi kesinlikle takıntılı. Yada alkol uyuşturucu geçmişi olduysa yavrucaklar etkilendimi diye kontrol etmiş olabilir🤪
Durduk yere mi yaptirmis, dedim heralde takimlara tekme yedi 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X