Tanıştırılma ve ilk görüşme..

ayel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
234
1
0
Diğer
mrb arkadaşlar,sizlerden de fikir almak istediğim bir konu var.Kuzenim aracılığıyla birisiyle tanışacağım.Daha önce birbirimizi hiç görmedik,ama birbirimize yakıştırmışlar ve tanışmamızı istediler.şu an askerde ve eylül sonunda gelecek.internette geçen hafta görüştük çarşı iznine çıktığında.

Daha önce başıma gelmemişti böyle birşey,dolayısıyla korkuyorum.çünkü ayrılıklar beni üzüyor.askerden geldiğinde tanışalım sözü aldı.kendimi aşka hazır hissetmiyorum.ama bir yandan artk evlenmek istiyorum annem de bunu dile getirdi,o böyle söyledikçe ben de daha sıcak bakıyorum.ben öğretmenim,çalışmıyorum.artk bir yuva kurup maddi manevi aileme bağlı yaşamaktan kurtulmak istiyorum.27 yaşındayım.o da 27 yaşında mühendis.

böyle görüşmelerde nasıl bir izlenim bırakmak,nasıl görünmek gerekir?
acaba birbirimizi beğenecekmiyiz,en çok bu düşündürüyo beni,kilomu sormak istedi muhabbet arası,birşey sorarsam ayıp olurmu dedi,soramadı onun yerine boyun kaç dedi :) bikaç kilo fazlam var,kimine göre kilolu kimine göre balık etli.evde bu aralar çok hareketsiz kaldığımdan,ister istemez aldım.bu ilk görüşme için çok önemli.kafam karmakarışık.heyecanlanıyorum.

Tanış bakalım sonunda ölüm yok beğenirsen devamı gelir beğenmessen herkes yoluna...
eylül sonuna kadarda takıntı yaptığın o birkaç kiloyu verirsen sorun kalmaz sanırım canımzemuszemus

Tanış bakalım sonunda ölüm yok beğenirsen devamı gelir beğenmessen herkes yoluna...
eylül sonuna kadarda takıntı yaptığın o birkaç kiloyu verirsen sorun kalmaz sanırım canımzemuszemus

evt sonuçta kaybedicek birşeyim yok,sanırım biraz da daha önce yaşananlar gözümü korkutuyor.

bir de bu elektrik alıp alamama meselesi.kiloyu takıntı haline getirdim.ramazan da geldi kilo vermek zor biraz şu an için:kedi:

bir de daha önce erkek arkadaşım olup olmadığı konusunda ne demeliyim bilmiyorum.hiç olmadı dersem,olmaz,oldu dersem nasıl karşılar ne düşünür ilerisi için sorun oluştururmu siz bahsetmişmiydiniz

neden bu kadar kafana takıyorsun. bence doğal ve kendin gibi ol. sonuçta ikinizde okumuş yaşı yerinde insanlarsınız. oturup konuşacaksınız birbirinize sorular sorup tanımaya çalışacaksınız sonuçta. allah hayırlı olanı karşına çıkartsın

ne güzel tanisn iste
bence abartidan uzak bir tavir sergilemek en iyisi
madem anlamissiniz kiloyla ilgili takintiksi var biraz verebilirsiniz
tabi ramazanda mümkün olmuyor pek ama onun gelmesinede daha var sanirim
bir iki kilo verirseniz hem kendinize güveniniz gelir
yasiniz uygun hayirlisini diliyorum sizin icin

Hiç bilemessin nerden ne çıkacagını belkide aşık olacaksın:)) Tanış hiç bişey kaybetmessin. Olmassa anlaşamazsanız herkes yoluna gider. Kilonu yada boyunu sıkıntı yapma kendine. Kendini begendirmek için abartılı davranma yada yalan söyleme doğal ol. Seni begenecekse o halini begensin. Tanışma olayı tamam ok de bana aşka kendini hazır hissetmediğin halde sırf annen dile getirdi evlenmek istiyor olman çok saçma geldi. Evlilik çok büyük bir sorumluluk o yada bu istedi diye evlenilmez. Birde maddi manevi aileme baglı kalmaktan kurtulmak istiyorum demişsin ailenden kurtulup eşinemi bağlı yaşayacaksın??? Çalışmayı düşünüyormusun? Ne güzel mesleğin var çalış ne eşine neden ailene bağlı kal derim ben. Genede hayat senin hayatın hakkında hayırlı olsun canım.

evt tam olarak hazır hissetmiyorum sanki kendimi,aslında aşık olmak güzel,ne bilim içimde bi korku var sanki.

mrb arkadaşlar,sizlerden de fikir almak istediğim bir konu var.Kuzenim aracılığıyla birisiyle tanışacağım.Daha önce birbirimizi hiç görmedik,ama birbirimize yakıştırmışlar ve tanışmamızı istediler.şu an askerde ve eylül sonunda gelecek.internette geçen hafta görüştük çarşı iznine çıktığında.

Daha önce başıma gelmemişti böyle birşey,dolayısıyla korkuyorum.çünkü ayrılıklar beni üzüyor.askerden geldiğinde tanışalım sözü aldı.kendimi aşka hazır hissetmiyorum.ama bir yandan artk evlenmek istiyorum annem de bunu dile getirdi,o böyle söyledikçe ben de daha sıcak bakıyorum.ben öğretmenim,çalışmıyorum.artk bir yuva kurup maddi manevi aileme bağlı yaşamaktan kurtulmak istiyorum.27 yaşındayım.o da 27 yaşında mühendis.

böyle görüşmelerde nasıl bir izlenim bırakmak,nasıl görünmek gerekir?
acaba birbirimizi beğenecekmiyiz,en çok bu düşündürüyo beni,kilomu sormak istedi muhabbet arası,birşey sorarsam ayıp olurmu dedi,soramadı onun yerine boyun kaç dedi :) bikaç kilo fazlam var,kimine göre kilolu kimine göre balık etli.evde bu aralar çok hareketsiz kaldığımdan,ister istemez aldım.bu ilk görüşme için çok önemli.kafam karmakarışık.heyecanlanıyorum.

kendin olman gerekmiyor mu?

kiloluysan kilolusundur. sırf kilon olduğu için seni istemeyen bir adamdan hayır gelmez zatenkaydirigubbakcemile2

erkek arkadaş mevzusunu sormuşsun. dürüstlükten yana olduğunu söyleyip gerçekleri söyle. fazla özeline girmeyerek anlatırsın.
kıvırmaya çalışırsan yanlış anlaşılırsın. net cümleler kur. geveleme lafları

kendin olman gerekmiyor mu?

kiloluysan kilolusundur. sırf kilon olduğu için seni istemeyen bir adamdan hayır gelmez zatenkaydirigubbakcemile2

erkek arkadaş mevzusunu sormuşsun. dürüstlükten yana olduğunu söyleyip gerçekleri söyle. fazla özeline girmeyerek anlatırsın.
kıvırmaya çalışırsan yanlış anlaşılırsın. net cümleler kur. geveleme lafları

haklısın canm ya,çok haklısın.ben bu kilo konusuna taktım işte.

yeni bir insan tanımak güzel şeydir,olduğun gibi olmaya çalışacaksın tabii..kilonu sorun etmene gerek yok ,karşındaki insan seni olduğun gibi kabul etmeli önce..haa tabii bakımlı ve özenli olmak güzeldir fakat unutma ki sen kendini nasıl görürsen karşındakine de kendini öyle yansıtırsın.o yüzden kendine güven,dışardaki sıradan,herkes gibi o da..tıpkı sen gibi..ne güzel ki ikinizi layık görüp tanıştırmışlar ve yüzyüze görüşeceksiniz.sayılı günler tez geçer,güzel bir görüşme için odaklan bence,olumsuz yanlarını görmektense olumlu yanlarını ifade etmeye çalış..biraz heycanlı olabilirsin ama bu seni daha sevimli yapacaktırzemuszemus heycan azcık da olmalı zaten..eskiye dönük yaşadıkların bi kanerda kaldı,koskoca bi çizik attın unut gitsin...elbetteki insanın korkuları oluyor ama biraz cesaret,her yaşanan aynı olacak diye başlarsak nasıl mutlu oluruz ki!! herşeyi de anlatmana gerek yok,o zamanlar geçmişte kaldı,senin özelindir.emin ol o da sana herşeyi anlatmaz....inşallah herşey gönlünce olur,hakkınızda hayırlısı olsunnopuyorumnanaktan

daha önce yaşadıklarım beni korkutuyor derken?
eskilerden söz etmemen gerekiyor bence.
erkekler bunu muhakkak başa kakar.

daha önce yaşadıklarım beni korkutuyor derken?
eskilerden söz etmemen gerekiyor bence.
erkekler bunu muhakkak başa kakar.

evt cnm bu yüzden sordum,eski ilişkim olup olmadığını illaki soracaktır,ben olmadı dersem,bu yaşa kadar seni beğenen vs. olmadımı diye düşünmesin ters tepmesin.bir ilişkim oldu dersem,e dediğin gibi bunu başa kakma durumu var ne kadar zaman sürdü falan bu ayrıntılara girmek ister keşke daha önce ilişkim falan olmasaydı kimseyi sevmeseydim :umursamaz:

yapma cnm herkes sever ilişki yaşar sanki kendisi bişeyler yaşamadımı,oldu dersin iklişkin var derse üstten anlat işte kısaca bende bu akşam tanıştırılacam kısmetse hayırlısı olsun herkesin hakkında olduğum gibi olucam beğenirsem tanışıcam tabi onunda beğenmesi önemli konuşmalardan belli olur zaten Allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin inş. aminn

evt cnm bu yüzden sordum,eski ilişkim olup olmadığını illaki soracaktır,ben olmadı dersem,bu yaşa kadar seni beğenen vs. olmadımı diye düşünmesin ters tepmesin.bir ilişkim oldu dersem,e dediğin gibi bunu başa kakma durumu var ne kadar zaman sürdü falan bu ayrıntılara girmek ister keşke daha önce ilişkim falan olmasaydı kimseyi sevmeseydim :umursamaz:

beğenilen biri olduğunu ima edersin bi şekilde...
ilişki şeklinde anlatmazsın olur biter.
bu yalan değil, beyaz yalan. :)
erkeğin konumu ayrı, kendimizi kıyaslarsak farklı yerlere çıkarız.

Eskiden sevgilin olduğunu söylemek bence dürüstçe olmaz.
Herşeyi açıkça söylemelisin ki mühendismiş kendisinin de vardır geçmişte yaşadıkları mutlaka.
Sadece rahat ol derim.
Belki istemediğin birşey de yaşanabilir o anda.
Sadece neyi ne zaman diyeceğini bil yeter.

kaydirigubbakcemile2 canım eylüle kadar kilo verebilirsin dert etme spor yap

guclubacismile

Sonra dogal davran olgun insanlarsınız :) hersey olacagına varır :)

Back
X