Tanıyamıyorum bu adamı..

Valla çok güldüm bebeğin kimin olduğu kafana takılmış ya :)) Ablamın oğlu hava yağmurlu olduğu için yanımdan ayırmadım annem beraberinde getirmiş bize

zatEn sEnin yakınının bebeği olduğunu tahmin etmiştim

Yok canım havanın öyle olacağını arabada oturacağımı bilsem hiç gidip de canımı bile sıkmazdım hava birden kararıp yağmur bastırınca bebeği çıkarmak istemedim.
Aslında yürüyebiliyor çok da bebek değil amaa hava soğuyup yağmur başlayınca çıkmak istemedim..

Kızlar bu 2. günleri ve görümcelerimle kuzenlerinin yaptığı şu, oturma odasında oturuyoruz, gidiyorlar 3ü yan odaya. kapıyı da kapatıp orada oturuyorlar..
Ben saf gibi kalıyorum kendi kendime.. Eşim de bana kızıyor neden surat yapıyorsun diye..
Bugün çağırdım odaya.. Başladım titreyerek ağlamaya..
Ne bunların derdi buraya sevgilileriyle telefonda konuşmaya sigara içmeye mi geldiler? Annem ben yalnız kalıyoruz bir başımıza dedim
İstemiyorlarsa alsınlar gitsinler.. Ama kendime engel olamıyorum..Eşim de üzüldü falan..
Dedim orada 2 adam bana dik dik baktılar, bana birşey olsa umrunda değilim.. Ama kızkardeşi biraz uzaklaşmıştı 5 dk bekledi onu biz gittiğimiz halde..
Hele misafirler gitsinler, burnundan nasıl getiriyorum?
Bir de tayinini bunların olduğu şehre istemekten bahsediyor.
Dedim gidersek anında boşanırız alsınlar seni götürsünler madem onları ailen olarak görüyorsun fakat beni göremiyorsan..
Şimdi de dışarıya çıktılar yürümeye.. Allah kaynanayla görümceyle aynı evde olanlara sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…