tanıyamıyorum

arrow5561

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
105
6
1 buçuk yıl önce faceden tanıştık çeşitli sebeplerden konuşmayı bıraktık. 6 ay sonra yolda karşılaştık bunun üzerine tekrar konuşmaya ve çıkmaya başladık. Üni.deyiz yaz tatili nedeniyle 3 ay ayrı kaldık sonra geri geldik çok fazla tartışmamıza rağmen çok mutluyduk. Çokda seviyorduk inanın sevildiğimi tam kalbimde hissediyordum. İkimizde çok kısıtlayıcıydık (kızlarla/erkekler görüşme, bensiz gezme vb). Ben alışıktım ama İzmirli ve özgürdü haliyle alışık değildi. Ama dert etmedi ne istersem yaptı hatta bu kısıtlamaları ilk koyan kendisi olmuştu. 1 hafta ayrı kalıp birbirimizin değerini daha çok anlayıp daha da bağlandık. Ne dersem ikiletmeden yapardı. Bizi 2 km.den görenler anlardı aşkımızı herkes imrenirdi. Doğum günümde yüzükle geldi taktı hiç çıkmıycak dedi ailelerimize anlattık planlar yaptık tüm hayatını benim üzerime kurmuştu. Tüm dertlerimizi tüm hayatımızı bilirdik sevgiliden çok dosttuk. Bi gün parası yoktu ben yemek ısmarladım gülerek de ayy cüzdanımı evde unutmuşum dedim buna alındı 2 gün kadar kavgalı kaldık hemen peşine içkili bi fotosunu gördüm içtin mi neden haberim yok falan dedim ben değil arkadaşım içti ailesi bilmediği için fotoda bira benim önümde dedi mm onu ordan çekmek yerine senin önüne mi koydunuz dedim bana inanmıyo musun diye kavga çıktı olmuyosa zorlamayalım dedi bende kızgınlıkla iyi dedim ayrıldık sonra 1 hafta mesaj falan attı kafam çok karışık o şakayı unutamıyorum dedi gel beraber atlatalım dedim barıştık buluştuk biraz mesafelide olsak sarıldık ettik akşama olmuyo ısınamıyorum dedi. BEn dayanamayıp mesaj attım soğudum dedi bende çekildim bi kenara. Sonra ortak arkadaşımızın instagramında fotomuzu görünce mesaj attı beni gördükçe kötü olduğunu takibi bırakacağını söyledi arkadaşımda benim yanımdaydı zaten neden neden kötü oluyosun diye konuşyu falan gecenin 3ünde buluşup konuştular benim gelmemi istemiş beni görünce boynuma atladı özür dileri ağladı falan ertesi gün 3 kızla konsere gideceiğini söyledi bende o zaman en yakın arkadaşımla (onunla konuşan arkadaşım) eskişehire emrenin yanına gidicez dedin parladı yine bi anda sorunu çözemeden eve geldim. mesaj attı yine daha ilk dakikadan tartıktık yeter falan dedi ve ertesi gün yine olmuyo dedi bana izin ver dedi peki dedim. persembe gecesi beni çok sevdiğini söyledi olmaz artık sana güvenemem dedim olucak tekrar elele olucaz biz biemeyiz sadece kafamı toplayıp gelicem ve konserede 3 kızla falan gitmiycem seni sinir etmek için söyledim dedi. Vee ertesi gün konsere gerçekten 3 kızla gitti. hakaret içeren mesajlar attım yalan tam sana yakışan falan dedim tamam dedi sadece tamam neden yaptın dedim ne yaptım dedi bişey daha yazdım cevap bile atmadı. BEnim öğrendiğimi bilincede kızlarla fotoğraf falan attı hele bi tanesiyle tek başına attı cansın sen falan yazmış.
bu kızları daha önceden tanımıyor bi arkadaşının arkadaşları. yani kız için ayrılmak falan yok. Dediğim gibi harika hikayemiz bi ayrılmayla lanetlendi sanki. Aklım almıyo benim o eşim olacak dediğim tüm aileme anlatıp yüzüğünü taktığım yanımda ağlayan kokumu duymak için ağlayan eşsiz aşkım nasıl böyle şeyler yapabiliyo ? Madem istemiyo beni bırakmıştım zaten yakasını neden 1 gece önce bana yalvarıp ağlayıp sonra kızlarla yakınlaşıyo. Yeterince uzun oldu diye bazı yerleri kırptım ama kendisi hep sorunluydu ailevi olsun psikolojik olsun o yüzden bunları yapmasının sebebini az çok biliyorum (ya da aşktan kör olan gözlerim bana onu affedebilmem için oyun oynuyor )ama asla beklemediğim şey yalandı ya o benim dünyada en güvendiğim insandı :cry: kalbim alev alev yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum benim 1 yıllık emek verdiğim adam bunları nasıl yapt diye düşünüp işin içinden çıkamamaktan kafayı yemek üzereyim

zaten flört aşamasında kızlarla yakınlaşıyosa oo ilerde kimbilir neler yapar? ihanet eder sana
bence yol yakınken dön dürüst biri elbet çıkar karşına
ben 3 yıllık ilişkimi bitirdim unuttum gitii
unutuluyo merak etme..

zaten flört aşamasında kızlarla yakınlaşıyosa oo ilerde kimbilir neler yapar? ihanet eder sana
bence yol yakınken dön dürüst biri elbet çıkar karşına
ben 3 yıllık ilişkimi bitirdim unuttum gitii
unutuluyo merak etme..
unutulucağından şüphem yok ama nefes alamıyorum resmen ya :KK43: Ve dediğim gibi en kötüsü o mükemmel adamın böyle birisine nasıl dönüştüğümü aklım almıyor alamıyor

cnm bak bende senin gibiydim.. erkekler hep böyle elde edene kadar mükemmel görünür ne zmn ona bağlandığını anlar seni çantada keklik görür.. başkalarına zıplar..
bu geçici bi süre.. bilki geçer gider.. eğer iyi hissetmiyorsan antidepresan kullan en azından ben öyle yaptım bi kaç ay uykulu uykulu geziyosun ama kafan toplanıyo insan aşıkken obsesif oluyo ondan başkasını düşünemiyo takıntılı oluyo yani.. oyüzden dedim.. ve unutma hiç bi erkek için değmiyor
bide evde sakın boş boş oturma ozaman iyice ona odaklanıyosun çık gez dolaş yeni insanlarla tanış
evde oturursan iyice sararsın ona

cnm bak bende senin gibiydim.. erkekler hep böyle elde edene kadar mükemmel görünür ne zmn ona bağlandığını anlar seni çantada keklik görür.. başkalarına zıplar..
bu geçici bi süre.. bilki geçer gider.. eğer iyi hissetmiyorsan antidepresan kullan en azından ben öyle yaptım bi kaç ay uykulu uykulu geziyosun ama kafan toplanıyo insan aşıkken obsesif oluyo ondan başkasını düşünemiyo takıntılı oluyo yani.. oyüzden dedim.. ve unutma hiç bi erkek için değmiyor
bide evde sakın boş boş oturma ozaman iyice ona odaklanıyosun çık gez dolaş yeni insanlarla tanış
evde oturursan iyice sararsın ona
çok teşekkür ederim ama aklıma hep ailesinin ve kendisinin çok sorunu olduğu o yüzden dengesiz davrandığı ve ben ona bi daha güvenemeyeceğimi söylediğim için konserde kızla ilgilendiği geliyo affedebilir miyim diye düşünüyorum hep 1 yıllık birbirimiz için verdiğimiz emeğe sevgiye bi türlü kıyamıyorum :KK43: böyle bakınca salaklık gibi geliyo ama kendime söz geçiremiyorum ilişkimizde asla ufacık bi yalanına dahi rastlamadım belki ayrıydık diye bana yalan söylemekten çekinmedi diyorum kafam allak bullak

X