• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanrıça'nın Kokoş Kankalarının Kurban Bayramı Çekilişi

islommmm zevkine gurbann :38: gel öpem azcık özledim seni :23:
ne güzel şeyler almşsın kızzz :69: uyumluda hepsi
güle güle kullan gecenin kusu

canım benimm beğenmek ne kelime yeminle hepsine bayıldım.:69:her şey tam zevkime göreydi inanki.yarın gömleğimle foto çekicem makkac da yapıcam sen hiç merak etme.
çok heyecanlandım ama adresi görünce senin olduğunu tahmin edince:69:
kıyamam canım yaa uykusuzsun sen yat hemn için de rahat olsun.
rüyalarda buluşalım canım benim:29:
tekrar teşekkür ederimm her şey için:54:
kesene bereket bitanem:90:
Zamanım kısıtlı olduğundan tam olarak yapamadım aklımdakileri kuşkim ama beğenmen beni çok mutlu etti.
Ula adresi biliyon gecenlerde de adımı soyadımı öğrendiydin bi ekşın yaptırmadın bana çakmışındır hemencik ben olduğumu:27:
Hepsini iyi günlerde kullan aşkom:29:

islommmm zevkine gurbann :38: gel öpem azcık özledim seni :23:
ne güzel şeyler almşsın kızzz :69: uyumluda hepsi
güle güle kullan gecenin kusu

Patii gıı hayla gelmedi hedayelerim ne iş nir göndermiyon kargomu:18: :52:
Sağol şekerim daha güzelleri senin olsun:29:
Güzellik abidesi ben de çok özlüyorum sizleri yaa:25: BU hafta Manisa'da çalıştım. Önümüzdeki haftada ordayım fırsat bulup giremedim ondan pek. ama hep aklım burda:97:
Hazır seni yakalamışken de bi yapışayım:70:
Tatlı rüyalar bitanelerim.:93:

islom valla hemencik anladım ama senin olduğunu bilmek bana daha büyük bi ekşın yarattı :60:
daha ne olsun bitanem yaa bir sürü şey almışssın kısıtlı zamanında.
ama o mektubunu dünyalara değişmem:69:
iyi geceler temiz kalplimm bitanemm:69:

hahaha koptummm bekle göndercem 2.kurbanım sen ol :23:
:27:
valla işler filan yoluna girsin de yine sabahlıyalım konuşalım :24: şarkılar mırıldanalım :27:

iyi geceler kızlar.yarın erken kalkcam da :82:

Yalnız anlamadıgım neden yükleyemedim fotolarıı
25 tane aynı anda zor oldu o yüzden olmadı herhaldd
cano yazmayı unuttum
oğluşuna koca bir maşallah bu arada:nazar:
amerikan traşını yesinler ablaları:emir_bebek::16:
oda güle güle kullansın oyuncağını:55:

lafın belini çok kırmayın iyi geceler:16:
iyi geceler ayburum:16:
yarın bizim içinde öpün yaşlılarımızın ton ton yanaklarını:58:

hıhh sonunda bitmiş beğendim hakkım:)))
:60: :60: gözün aydın milli oldun sende:48::60:
Livimmmmmmm...:43:
Beğenmene o kadar sevindim ki,:29: :31: ilaç gibi oldu bana mesajın da, yorumlar da canlarım...:69: :70: :70: :70:

Sen çok daha güzellerine layıksın meleğim...:29: :38:

Tanrıçam biriciğime de göynümden bir kocaman teşekkür kankacımmm biriciğim benim...:29: :16:

Hepinizi öyle özledim ve öyle ihtiyacım var ki yakınlığınıza, muhabbetinize...:5:

Çok seviyorum hepinizi canlarım!
:64:
kankam gelmiş:52:ama gitmiş:85:ağlamak istiyorum.o gelmiş ben çıkmışım:85:

öpüp koklıyamadım biriciğimi:((
kankam sen ist ye dönünce,zaten bol bol vaktin olucak.o zaman sabahlarız eskisi gibi meleğim:54: :54:
oyyy ölürüm:77:ben teşekkür ederim değerlim benim:69:sizler katılmasanız çekiliş olurmu tek başıma:69:her biriniz renk kattınız gülüm:29:

bende seni exaşkumm :PPP

nesse gece gece saputtum
ben bu sefer cidden gidiyorum
çünküm gözllerim gidiyo
:60: :60:
exaşkum:60: :60:
iyi geceler conem:74:

Bu arada seni bekliyodum gel die yatakta:27: sızmış kalmışım ya ekran açık farkettiyseniz nie sesi cıkmıyo bu islonun demişsinizdir.:60:
Çok uykum var ve de ayşoluyum:5:
İyi geceler bitanelerim:
kıyamam ya:29:
sızmış kalmış yorgunluktan:73:iyi geceler islom:24:

hahaha koptummm bekle göndercem 2.kurbanım sen ol :23:
:27:
valla işler filan yoluna girsin de yine sabahlıyalım konuşalım :24: şarkılar mırıldanalım :27:

iyi geceler kızlar.yarın erken kalkcam da :82:

:24: :24: iyi geceler kankam

günaydın kızlaar fotolara bakamadıysanız küçültmeye çalışabilirim sizi güzelleiklerden mahrum bırakmayım:12:

Yalnız anlamadıgım neden yükleyemedim fotolarıı
25 tane aynı anda zor oldu o yüzden olmadı herhaldd

canım benim ya 25 tane fotoğraf mı yüklemeye çalıştın..:60:
beğendiğine çok memnun oldum.Hasanın da ordan sarı kafası çıkmış.yerim o minnoş ellerini:emir_bebek:
şimdi ben başladım kimin kurbanıyım diye merak etmeye:17:

günaydııınnn

nasılsınız bakalım kızlar hediyeleri gelen arkadaşlar hepiniz güle güle kullanın hepsi çok güzeller alan arkidişlern kesesine bereket
:kkk:

kız kaçma:53:neler neler almışsın öyle:69:aşık oldum gel buraya:4:bende istiyorum:60:
kesene bereket paradoksum:69:senemcik güle güle kullansın.eminim baya gülücektir:)
ve emeklerindne ötürü kankam livime çok teşekkür ederim.resimleri bizlere eklediği için:16:
[/QUOTE]

Tanrıça canım,akşam çıkmak zorunda kaldım yazdığını görmemişim..
yaz kuzum adresini sana da göndereyim,ne demek:29:
beğendiğinize sevindim,ilk çekilişim biliyorsun epey maceralı oldu,senemciq de 25 foto yüklemeye çalışınca topiğin nevri döndü tabii:60:

Ha bu arada senemcig o tuzluk,biberlik setini özellikle aldım..hem bildiğiniz gibin tuz ve biberin ingilazcası,hem niklerimizin başharfleri hem de gerçek isimlerimizin başharfleri.gördükçe beni hatırlarsın umarımm:16
:

Son düzenleme:
kızlaaar hediyeler süpeer güle güle kullanın hepinizz :13::13::13:
sevgili kurbanım kargon eline ulaştığında kimden bu acaba diye şaşırabilirsin çünkü hazırladığım notu içine atmayı unutmuşum :14::14:
artıkın buraya yazınca deşifre ederim kendimii :52::52::52:

Sabah yoldan gelir gelmez hediyelerime koştum:4: çok güzel bi heycan bu:10: bana bu mutluluğu yaşatan arkadaşıma çoookk çoookk tşk ediyorum:69: ve tabi buna vesile olan tanrıçamaa:69:

cnm benim hediyelerimin hepsini çok beğendim hepsi birbirinden güzel:87: keşke bu kadar zahmet etmeseydin kesene bereket çok duygulandırdın beni özellikle notlarınla:16: şimdii hediyelerime geçiyim:52:

paketimin ilk hali çok güzeldi ama benim saldırıma uğrayınca bozuldu biraz:52:

23kc1op.jpg

:97: :69:

b9isr5.jpg

makyaj malzemelerini kim sevmez :12: işte bunlarda benim makyaj malzemelerim:62:

312hjqr.jpg

Beğenirmisin bilmiyorum demişsin ama ben yüzüğüme bayıldımmm:77: :21:

wi24wg.jpg

2rgf5ms.jpg

Hmmm yiyecek ve içeceklerim :23: :56: :7:

20j1fd4.jpg

Birazda romantizm demiş cnm arkadaşım:69: :77:

33xahs0.jpg

maytapımı yakıcam:23:

Küçük sevimli çantam:69:

2lxwf0h.jpg

Bu küpeleri gördüğümde nasıl sevindiğimi anlatamam haftalardır arıyıpta bulamadığım küpe hatta en sonunda kalınını bulmıyorum diye incesini almak zorunda kalmıştım:1: içimi okumuşsun resmen:13:

1zdrn5t.jpg

bigudinin içine bir de not eklenmiş belki kahkülğn vardır diye :77: yok ama ben onu hatıra olarak saklıcam çok tatlı:69:

Bu da çeyizim için:52: içindekilere bayıldım hemen Evlenesim geldi:62:

35b89ir.jpg

Arkadaşım benim için her şeyi düşünmüş:69:

5360z6.jpg

Bu da arkadaşımın bana yazdığı notum:69:

2eea8w4.jpg

Gecekuşuma çook çokk tşk ediyorum bana böyle güzel şeyler aldığı için umarım heycandan ve yol telaşından unuttuğum bir şey yoktur her şey için çok tşk ederimm:16: seni seviyorum:16:

tosbişimi unutmuşumm:)))

edjpv.jpg

Son düzenleme:
bende hediyemi dün yolladım paztsi kurbanımın elinde olur diye umuyorum :16: bu arada herkesin hediyesine bayıldım alanalrın kesesine bereket güle güle kullanın arkadaşlar:16:

:52::62:canlarım benimde kargom şimdi geldiiiiiii kimden olduğunu ve ne olduğunu hiç bilmiyorum hemen sizlerle paylaşmak istedim:79: birazdan fotolayıp eklerim yupppiiiiiiiiiiii:24::119::119:

Sabah yoldan gelir gelmez hediyelerime koştum:4: çok güzel bi heycan bu:10: bana bu mutluluğu yaşatan arkadaşıma çoookk çoookk tşk ediyorum:69: ve tabi buna vesile olan tanrıçamaa:69:

cnm benim hediyelerimin hepsini çok beğendim hepsi birbirinden güzel:87: keşke bu kadar zahmet etmeseydin kesene bereket çok duygulandırdın beni özellikle notlarınla:16: şimdii hediyelerime geçiyim:52:

paketimin ilk hali çok güzeldi ama benim saldırıma uğrayınca bozuldu biraz:52:

23kc1op.jpg

:97: :69:

b9isr5.jpg

makyaj malzemelerini kim sevmez :12: işte bunlarda benim makyaj malzemelerim:62:

312hjqr.jpg

Beğenirmisin bilmiyorum demişsin ama ben yüzüğüme bayıldımmm:77: :21:

wi24wg.jpg

2rgf5ms.jpg

Hmmm yiyecek ve içeceklerim :23: :56: :7:

20j1fd4.jpg

Birazda romantizm demiş cnm arkadaşım:69: :77:

33xahs0.jpg

maytapımı yakıcam:23:

Küçük sevimli çantam:69:

2lxwf0h.jpg

Bu küpeleri gördüğümde nasıl sevindiğimi anlatamam haftalardır arıyıpta bulamadığım küpe hatta en sonunda kalınını bulmıyorum diye incesini almak zorunda kalmıştım:1: içimi okumuşsun resmen:13:

1zdrn5t.jpg

bigudinin içine bir de not eklenmiş belki kahkülğn vardır diye :77: yok ama ben onu hatıra olarak saklıcam çok tatlı:69:

Bu da çeyizim için:52: içindekilere bayıldım hemen Evlenesim geldi:62:

35b89ir.jpg

Arkadaşım benim için her şeyi düşünmüş:69:

5360z6.jpg

Bu da arkadaşımın bana yazdığı notum:69:

2eea8w4.jpg

Gecekuşuma çook çokk tşk ediyorum bana böyle güzel şeyler aldığı için umarım heycandan ve yol telaşından unuttuğum bir şey yoktur her şey için çok tşk ederimm:16: seni seviyorum:16:

tosbişimi unutmuşumm:)))

edjpv.jpg

güle güle kullan canım benim. küpelerden ben de arıyordum kaç zamandır bulunca hemen yapıştım hem sana hem kendime aldım:37: beğenmene çok sevindim canım.çam sakızı çoban armağanı:38:aynı katalogtan kendime de aldım beraber beğeniriz artık:29:
beğenmene çookkkk sevinddimmmm:16:

güle güle kullan canım benim. küpelerden ben de arıyordum kaç zamandır bulunca hemen yapıştım hem sana hem kendime aldım:37: beğenmene çok sevindim canım.çam sakızı çoban armağanı:38:aynı katalogtan kendime de aldım beraber beğeniriz artık:29:
beğenmene çookkkk sevinddimmmm:16:

ne çam sakızı çoban armağanı cnm doldurmuşsun bir sürü zahmet etmişsin kesene bereket:29:

Back
X