- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komşu çağırmıştı yarın ona da mı gidemeyiz![]()
benimde hediyelerim hazır paketleme işide bitti iş çıkışı kargoya vercemyarın herkes evde otursun yatsın uzansın gezsin dolaşsın dolansın ama çıkmasın dışarlara:99::117:
cnm benm beğendiysen ne mutlu bana istediğim gibi olmadı vize haftamdı paketleme falan
bi dahakine inş:))) güle güle kullan cnm bnm
Saçmalama kankam her şeyiyle şanaheydiKesene bereket
![]()
güle güle kullan kankam bedenlerde sorun olursa şettir banaadresi biliyosun
![]()
Sağol canım kankam yok kanka her şey tam üstüme göre![]()
cnm benm beğendiysen ne mutlu bana istediğim gibi olmadı vize haftamdı paketleme falan
bi dahakine inş:))) güle güle kullan cnm bnm
vücut hatlarını ezberledim zaten![]()
![]()
![]()
bidahakine diyo ya![]()
bidaha olmıyacak kanka:88:ilk çekilişimizi livim hazırlamıştı
ve ben kim kime aldı hiç bi şekilde bilmiyorum:)tesadüf bu ya,bu 2 genci birbirine ugun bulmuşum:)
ve size asıl bomba
bu minik karısı,bana itiraz bile etmedi![]()
melek bu kız yemin ediyorum melek
kankam uygun görmüş dedi,çekilişte keramet vardır,kısmetime razı olıyım dedi:86:
dedimki ona öğrenince,kızım neden söylemedin,kankam ben bibere ilk çekilişte aldım
haberin yokmu?diye niye demiyosun dedim
diyoki olsun kankam,ben biberimi çok seviyorum:)))hem sen öyle uygun görmüşsün,nolucakki felan
canım benim ya..harika şeyler almışın kankam.kesene bereket.küpeler çok şeker
bluz harika.biberin tarzı tam
pijama takımı süper
heleki biber ve miniğe bayıldım:))))
bide üstüne yazmış yine ben diye:))))))cezanı vermesin ya:)))))
biberim güle güle kullan kankam![]()
ahahha dur ben sana daha ne hatlarımı göstereceğim
![]()
bidahakine diyo ya![]()
bidaha olmıyacak kanka:88:ilk çekilişimizi livim hazırlamıştı
ve ben kim kime aldı hiç bi şekilde bilmiyorum:)tesadüf bu ya,bu 2 genci birbirine ugun bulmuşum:)
ve size asıl bomba
bu minik karısı,bana itiraz bile etmedi![]()
melek bu kız yemin ediyorum melek
kankam uygun görmüş dedi,çekilişte keramet vardır,kısmetime razı olıyım dedi:86:
dedimki ona öğrenince,kızım neden söylemedin,kankam ben bibere ilk çekilişte aldım
haberin yokmu?diye niye demiyosun dedim
diyoki olsun kankam,ben biberimi çok seviyorum:)))hem sen öyle uygun görmüşsün,nolucakki felan
Ayyyyyy biberim ya güle güle kullan fıstığım o bluz sende harika duracaktır eminimpijamada çok ama çok tatlı diğer hediyelerde miniğim çok zevkliymiş .