• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanrıça'nın Kokoş Kankalarının Kurban Bayramı Çekilişi

Lipgloss hediyelerini güle güle kullan canımm..ben de bluzuna bayıldım çok şeker çok:16:..
Bu arada benim sürekli hediyem gelmediiiii naralarımı duyana katilim bana mesaj atmış..
aynen şöle" hediyen yarın gelecek sakin ol cadı" (valla hemen anlamış ne kadar cadı olduğumu):10:
Ben de aradım kendisini,kimsin nolurrrr söle diye..ama ser verdi sır vermedi yeminle..
Bravo valla.Ben olsam hemen dökülürdüm,sesi çok tatlıydı.Çok memnun oldum telefonla bile olsa tanıştığımıza..:29:

lipglossum güle güle kullan cnmm hepsini ufukkoliğin de kesesine bereket :3:

lıpgloss bebegım harıka hedıyeler elıne saglık ufukkolıgnn ...guzel gunlerde kullanın hepınız

kız paradoks benı koparttın hee cadımı dedı hahahah:27:bende dokulurdum herhalde kurbanım arasa ıyı caktrmams helal valla bende merak ettım cok

lipglosum,güle güle kullan bebem.çok şeker hediyelerin
ufukolik bacımın kesesine bereket:16:
beğendimim gitti yine:95::84:

lipgloss
güle güle kullan hediyelerini :)
blüzun ve küpelerin şahaneee

ufukoliğin kesesine bereket
Sağolun canlarım,çok teşekkür ederim:70:
Ya kızlar belki yeri değil ama ölücem yerin dibine geçicem regldm pantolunma geçmiş işyerindeym napıcam ben:2:

Kızz anamm ne yaptın yaa :53:

Lipgloss hediyelerini güle güle kullan canımm..ben de bluzuna bayıldım çok şeker çok:16:..
Bu arada benim sürekli hediyem gelmediiiii naralarımı duyana katilim bana mesaj atmış..
aynen şöle" hediyen yarın gelecek sakin ol cadı" (valla hemen anlamış ne kadar cadı olduğumu):10:
Ben de aradım kendisini,kimsin nolurrrr söle diye..ama ser verdi sır vermedi yeminle..
Bravo valla.Ben olsam hemen dökülürdüm,sesi çok tatlıydı.Çok memnun oldum telefonla bile olsa tanıştığımıza..:29:

Bence seninki miriana şekerim:52:
Bak demedi deme içime doğuyo:37:

Son düzenleme:
sallama lıpglos sonra hayal kırıklıgı yaratma ınsanlarda :86:

Olabilir:60:Ama yarın görüşelim bebeğim hatırlatırım:82:
o Bluzu kimse beğenmedi diye çok üzülmüştüm gerçekten beğendinizmi :17:
Kuzum ben beğendim ya niye beğenmediler ki,sıfır kol giyemiyorum ben ama hırkaların içinde gayet hoş olacak:38:

ufukolikim,beğenmişin almışın,neden beğenmiyelim bebem:29:
ayrıca lipglosumun dediği gibi hırka içine çok hoş olur:29:
bu arada paradoksa miriana almıyo:19:

Son düzenleme:
Sevindim ozaman :8: buarada kendimi eve zor attım ya malum durumum rezilliğin kıyıısında döndüm diye düşünüyorum umarım kimse farketmemişitr:26:

:78: :78::17: :17:
bende seni şapur şupur öeperim yavyuumm:17::23::54: :54:
bu arada dudak makyajı yarışmasına katılmıyomusunuz siz bakıyım:47::4:
doğrı dudak makyajı topiğine
yürüyünnnn:47::57::38:

varya yolarım ikinizide:84:
olum güzellik yarışması değil bu:88:ayrıca güzel olduğunuza eminim o ayrı:69:
canlar,aman aman bi makyaj yapılmıcakki:79:
bi ruj sürmede ne var:54: :35:

Son düzenleme:
Back
X