- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.641
pardon ben iki yada 3 gün önce hediyesini alan arkadaşla karıştırdım
onunda msj saysı çok azdı
bulosunun hediyesini dün akşam aldığını bilmiyodum
fazla geriye gidemeden yazılan son msjlara göre yorum yaptım
arkadaştan özür dilerim:13:
fotolar telefonunda hatta,mesaj sayısı dolsa ekleyecek.hatta sorun olmasa benim hesabımdan bile eklemeyi düşündük.
Gerçekten sabahtan beri bu mevzuyu konuşurken,çekilişe önem vermediniz gibi bir yorum olunca arkadaşım adına ben kırıldım..
Neyse kapatalım bence ve eğlencemize bakalım,di mi ama

inan bu Aralar Biraz bunalındayım Galiba İçimden hiçbişeygelmiyorken aldım hediyelerini keşke daha iyi olabilseydi :2: oğlanın arabada güzelmiş hee ben alırken bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum
 inan bu Aralar Biraz bunalındayım Galiba İçimden hiçbişeygelmiyorken aldım hediyelerini keşke daha iyi olabilseydi :2: oğlanın arabada güzelmiş hee ben alırken bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum  bişey dikkatimi çekti yüzüğün bi kenarı soyulmuşmu aklımada geldi koyarken kadının pençeleri takıldı bi tırnak vardı ki sormayın neyse ufak bi sıyrıkla atlatmış hediyelerim
 bişey dikkatimi çekti yüzüğün bi kenarı soyulmuşmu aklımada geldi koyarken kadının pençeleri takıldı bi tırnak vardı ki sormayın neyse ufak bi sıyrıkla atlatmış hediyelerim  inan resimlerini koyunca anladım baya almışım dedim ya parça parça aldığım için bu kadar çok gelmedi gözüme güle güle mutlu günlerde kullan
  inan resimlerini koyunca anladım baya almışım dedim ya parça parça aldığım için bu kadar çok gelmedi gözüme güle güle mutlu günlerde kullan  mutlu günlerdee..
 mutlu günlerdee..
 ordan gittim yurdumun kargosu yurtiçine sormadı bilemm
 ordan gittim yurdumun kargosu yurtiçine sormadı bilemm  

he uçuyom uçuyorum ne bileyim benim hediye anlayışım bu bi insan eline aldığında mutluktan gözleri dolmalı bence ben zırlattım biraz b & m mi
 he uçuyom uçuyorum ne bileyim benim hediye anlayışım bu bi insan eline aldığında mutluktan gözleri dolmalı bence ben zırlattım biraz b & m mi

yok canım bekleme sen..çıkabilirsin evden.desem de inanma belli mi olur
 yok canım bekleme sen..çıkabilirsin evden.desem de inanma belli mi olur