Kadın belki 2 yaş arayla çocuk sahibi olmanın sorumluluğunu kaldıramamış lohusa depresyonuna girmiştir, neyse ki hepsi sağsalim kurtulmuş.kadının psikolojik rahatsızlığı olduğu belli ama yine de bi çocuk daha yapıp birde onları yanlız bırakıp iş seyahatine gitmiş kocası
ama çocukların kadından alınması gerekmezmi mune,onlara böyle bir madde içirmeye kalkışması fazla sakıncalı değilmi..Kadın belki 2 yaş arayla çocuk sahibi olmanın sorumluluğunu kaldıramamış lohusa depresyonuna girmiştir, neyse ki hepsi sağsalim kurtulmuş.
ABD kanunlarını nerden bileyim cyrptic:) ben kadının durumuyla ilgili yorum yaptım. Bizim ülkemizde olanlar bize yetiyor zaten, birde ABD'yi düşünmeyelimama çocukların kadından alınması gerekmezmi mune,onlara böyle bir madde içirmeye kalkışması fazla sakıncalı değilmi..
haklısın mune:)bu gün epey yoruldun zaten senden uzak durmakta fayda varABD kanunlarını nerden bileyim cyrptic:) ben kadının durumuyla ilgili yorum yaptım. Bizim ülkemizde olanlar bize yetiyor zaten, birde ABD'yi düşünmeyelim
iyi yapmışlar...akraba yoksamı çocuk yurdu sanırım ..orayamı veriliyor saraylım?Cocuklari bir akrabalarina teslim etmisler, kadini da hapse atmislar.
Duruma bagli saniyorum, kimi boyle velayeti akrabaya, kimi de yurda filan.. Cocuk icin en uygunu neresiyse.. Verdikleri yeri de takip ediyor, denetim yapiyorlar arada..iyi yapmışlar...akraba yoksamı çocuk yurdu sanırım ..orayamı veriliyor saraylım?
noldu bugünhaklısın mune:)bu gün epey yoruldun zaten senden uzak durmakta fayda var
Bunu yapan bir Turk kadini olaydi mumkunati yok kurtulamazdi. Malum bizim kadinlar her sey icin camasir suyu kullanirlar.Ailenin içtiği tuvalet temizleyicinin zehirli madde içermemesi ailenin hayatta kalmasını sağladı. Hastaneye yetiştirilen West ailesinin 3 üyesinin mideleri yıkandı.
Bunu yapan bir Turk kadini olaydi mumkunati yok kurtulamazdi. Malum bizim kadinlar her sey icin camasir suyu kullanirlar.Mideleri delinirdi ailecek.
Yorumum o kadar kötü mü olmuş yahuhaklısın mune:)bu gün epey yoruldun zaten senden uzak durmakta fayda var
bir kadıncağız öldüydü haberi çıktı ya ..tuz ruhu+çamaşır suyu karıştırmış banyo temizliği için sonrada hakkın rahmetine kavuşmuş..içildiğini düşünemiyorum..Bunu yapan bir Turk kadini olaydi mumkunati yok kurtulamazdi. Malum bizim kadinlar her sey icin camasir suyu kullanirlar.Mideleri delinirdi ailecek.
Turk kadinlarinin temizlik tutkusubir kadıncağız öldüydü haberi çıktı ya ..tuz ruhu+çamaşır suyu karıştırmış banyo temizliği için sonuöta hakkın rahmetine kavuşmuş..içildiğini düşünemiyorum..
milena bacı, ben çamaşır suyunu tek kullanıyorum temizlikte kariıştırma falan yok bendeTurk kadinlarinin temizlik tutkusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?