Merhabalar, ilk 2 tedavimde kullandımmı hatırlamıyorum, ama bu tedavimde doktorum verdi.. Transferden 4.gün önce kullanmaya başladım, Transfer günü dahil daha içmedim, bıraktırdı, hemşireye sorduğumda prednolu vücut embriyoyu yabancı madde sanmasın diyeymiş bana öyle söylemiştiMerhaba kızlar benim 2. transferim olacak 1-2 haftaya inşallah, doktorum prednol verdi transfer zamanı kullanmam için.
Aranızda kullanan oldu mu?
İnternette yarık dudak-damak gibi durumlara sebep olabileceği yazıyor çok endişelendim. Tabi doktor daha iyi bilir ama..
Sizin bilginiz ya da doktorların dediği şeyler neler?
Yardımcı olabilir misiniz?
Bazi durumlarda rahim embriyoyu kabul etmiyomus garanti olsun diye veriyolar korkmayin transfer sonrasi kullanilmiyo zatenMerhaba kızlar benim 2. transferim olacak 1-2 haftaya inşallah, doktorum prednol verdi transfer zamanı kullanmam için.
Aranızda kullanan oldu mu?
İnternette yarık dudak-damak gibi durumlara sebep olabileceği yazıyor çok endişelendim. Tabi doktor daha iyi bilir ama..
Sizin bilginiz ya da doktorların dediği şeyler neler?
Yardımcı olabilir misiniz?
Bana transfer günü başlayacağımı söyledi doktor o yüzden endişelendimMerhabalar, ilk 2 tedavimde kullandımmı hatırlamıyorum, ama bu tedavimde doktorum verdi.. Transferden 4.gün önce kullanmaya başladım, Transfer günü dahil daha içmedim, bıraktırdı, hemşireye sorduğumda prednolu vücut embriyoyu yabancı madde sanmasın diyeymiş bana öyle söylemişti
Bana transfer günü başlayacağımı söyledi doktor o yüzden sormak istedim bir hata mı var acabaBazi durumlarda rahim embriyoyu kabul etmiyomus garanti olsun diye veriyolar korkmayin transfer sonrasi kullanilmiyo zaten
Endişelenme, doktora gittiğinde tekrardan bir sor istersen sende, ama tedirgin olma lütfenBana transfer günü başlayacağımı söyledi doktor o yüzden endişelendim
Teşekkür ediyorumEndişelenme, doktora gittiğinde tekrardan bir sor istersen sende, ama tedirgin olma lütfen
Rica ederimTeşekkür ediyorum
Ben hic transfer gunu kullanmadim hep transferde kestiler prednolu. Arkadasimda falan ayni sekilde oldu. Bilgim yok siz yanlis anlamis olabilirmisiniz acabaBana transfer günü başlayacağımı söyledi doktor o yüzden sormak istedim bir hata mı var acaba
peki kaçıncı haftaya kadar kullanacakmışsınız ben 7. Haftadayım hala kullanıyorum10 ocakta transfer oldum o gün başladık prednol 16mg. Pozitif de gördük Şuan hala devam ediyorum. Doktora sorduğum da kullanılan her ilacın yan etkisi var zaten dedi. Benim daha önce düşüklerim olduğu için doktorum kullanmamı önerdi
Ben bir önceki transferimde kullanrım ama düzenli değil tadı kötü diye kafama göre önemsizdir diyerek içmedim ve negatif sonuç aldım sonrasında bağışıklığımın bebeği reddettiğini öğrendim testler sonucu
Şimdi ikinci transferimi yaptırdım adette başladım çok düzenli kullanıyorum transfer sonrası 6.gündeyim hala devam ediyorum bağışıklığı baskılayıcı bir ilaç vücudunuz bebeği reddetmesin diye
Açıkçası bende çok dikkat edemiyorum ona bol su içmeye çalışıyorum ödem tutulumu olmasın diyeAnladım canım bana 12 hafta kullancan dedi herhalde bende de onun için kullandırıyor. Yan etkisinden korkuyorum bende. Tuz kullanımınıza dikkat ediyor musunuz? Ben o kadar edemiyorum
İnşallah olmaz. Sen ne kadar kullancakmışsınAçıkçası bende çok dikkat edemiyorum ona bol su içmeye çalışıyorum ödem tutulumu olmasın diye
Bişey demedi onun için şu an sonucuma göre artık söyler Doktor'umİnşallah olmaz. Sen ne kadar kullancakmışsın
Merhaba ben ne yazık ki düşük yaptım sağlıksız gebelikti ama devam etseydi de gebeliğin somına kadar demişti doktorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahpeki kaçıncı haftaya kadar kullanacakmışsınız ben 7. Haftadayım hala kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?