Tansiyon aletiyle bebeğin kalp atışlarını dinlemek

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
108
Kızlar bir yerde böyle birşey okumuştum tansiyon aletinin o normalde kolumuza konan yerini karnına koyup bebişinin kalp atışlarını dinliyormuş eşine de dinletiyormuş. Bir kaç kişi yazmıştı çok merak ettim bu olabilir mi denemek istiyorum tabiki ama bizim tansiyon aletimiz dijital :D

Kızlar bir yerde böyle birşey okumuştum tansiyon aletinin o normalde kolumuza konan yerini karnına koyup bebişinin kalp atışlarını dinliyormuş eşine de dinletiyormuş. Bir kaç kişi yazmıştı çok merak ettim bu olabilir mi denemek istiyorum tabiki ama bizim tansiyon aletimiz dijital :D

Benimki 6 haftalık şuan acaba duyulur mu bunu bi yapim bakalım

Benim aklıma gelmişti ama uygulamadim. . Bi deneyeyim bilgi veririm :)

Benim aklıma gelmişti ama uygulamadim. . Bi deneyeyim bilgi veririm :)
denediniz mi :)
Ben denedim ses geliyor evet ama duyulan kendi kalp atışımızmış
hehe :) bende denemek istiyorum olsun :)
Karın çok gürültülü bir yer. Daha çok barsak ve kendi kalp sesimiz ve akciğer sesleri duyulabilir.
açıkçası bende bağırsak sesi falan olur dedim ama deneyip sürekli dinleyenler varmış :)

denediniz mi :)

hehe :) bende denemek istiyorum olsun :)

açıkçası bende bağırsak sesi falan olur dedim ama deneyip sürekli dinleyenler varmış :)
Onlar kendilerini avutuyorlar herhalde :)
benim annem ebe kesin bilgi yani bebek kalp atışı değil

Saglik ocaginda ki alet bile yirmi haftafan sonra dinleyebiliyor ileriki haftalarda belki dnleniyodur onla da

Back
X