- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Gerçekten mi.l ya çok rahatladım şuanbenim her zaman 9/6. dert etmeyin. zayıfsanız ve gençseniz normal. ayrıca karatay'ın dediği iki şeyden birine inanın birine inanmayın. her söylediği doğru değil. bir çok kişi onun yüzünden mağdur.
Benim her zaman öyle bir sıkıntı yaşamadım
Kız yok be töbe yarabbimBen deliyim galiba
Evet hepsi normal çok az bı demir eksikliği çıkmıştıKan sayımı yaptırdınız mı? Büyük ihtimalle değerleriniz düşük olduğu için düşük, bu arada yüksek tansiyon çok daha tehlikeli.
İşte benim yerim tımarhane canım hastalık falan boşKız yok be töbe yarabbimbenim hep öyle çıkıyor hiç de sıkıntı yaşamadim valla
İşte benim yerim tımarhane canım hastalık falan boş
Kız birine bişey olsun bana olacak sanıyorum napayımYa Allah'ım öyle düşünme ya akşam akşam güldürdün
Benimde son 2 gündür tansiyonum 9.5 üst sırt boyun omuz kulunç ağrısı var d vitamini 38 b12 340 lardaKan sayımı yaptırdınız mı? Büyük ihtimalle değerleriniz düşük olduğu için düşük, bu arada yüksek tansiyon çok daha tehlikeli.
Dusuk tansiyon için 1yemek kaşığı çiğ susam tüketirseniz dengeye getirebilirsiniz.ama 1gunde değil.duzenli kullanımda.d vitamini icjn ne kullandınız.bitkinlik demir eksikliğine ilgili olduğunu dusunuyorumBenimde son 2 gündür tansiyonum 9.5 üst sırt boyun omuz kulunç ağrısı var d vitamini 38 b12 340 larda
Ferritinim 9
Sürekli halsiz bitkin enerjisiz hissediyorum kendimi ya böyle oluncada piskolojik olarak çöktüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?