tansıyon hastası olup normal dogum yapanlar ?

lazkizu

DUYDUĞUM EN GÜZEL ❤ SESİ...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.130
1.307
53
32
merhaba anneler ve anne adayları -

ben hıpertansıyon hastasıyım 17 yasımda ogrendım ılk - oda genetık cıktı - aılemızdede kalp- tansıyon sorunumuz var - 4 sene ılac kullandım ve doktorumla bırlıkte karar alarak kendımı ılacsız bır sekılde denge altına almaya calıstım sukur basardımda ılac almıyorum 2 senedır falan bazen skntı yasıyorum ama ılaca bagımlı kalmakta ıstemıorum- 10 haftalık hamıleyım ve normal dogumu cok ıstıyorum - ilk gebelık muaynemde bunu doktorumla paylastım duruma gore bakıcaz dedı - rıske atmak ıstemem ılerleyen donemlerde tansıyonunda herhangı bır oynama skntı yasarsak ılacla desteklıycez dedı - benım sorum su kı tansıyon hastası olupta normal dogum yapan var mı ? sıkıntıları neler veya dogumda neler yasadınız ?

Bnde tansiyon değil ama şeker var 4 yıldır ünsülin kullanıyorum ilk gebeliğim erken doğum oldu malesef hastaneden kaynaklı bebeğimi kaybettik 2. Gebeliğim düştü 6 haftalik ken şimdi tekrar hamileyim inş günü gününe saglikla alırız kucagiimza sağlıklı olsunda sezeryan da olsa olur

Ama benim halam tansiyon hastasiydi normal doğumla 37 yaşında doğurdu ama bnce söyle düşün sağlıklı olsunda tek sezeryan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…