tansiyon hastası olup ta hamile kalan ya da doğum yapan var mı

Ben 20 yaşından beri yüksek tansiyon hastasıyım.25 ve 27 yaşlarında iki doğum yaptım hemde normal yolla.:KK46:
Hiç korkma kendine dikkat et.
Doktor kontrolünde ol
Ve en önemlisi aklına kötü şeyler getirme:hooray:
Merhaba sizin hamilelik oncesi kaca kadar cikiyordu tansiyonunuz:(

Kızlar bende yenı hamıleyım 6 haftalık ve tansıyonum yüksek çıkıyor ılac tedavısıne başladı. Alfamet kullanıyorum ama stresten mı çıkıyor bılmıyorum bebegıme bısey olur dıe korkuyorum

Kızlar bende yenı hamıleyım 6 haftalık ve tansıyonum yüksek çıkıyor ılac tedavısıne başladı. Alfamet kullanıyorum ama stresten mı çıkıyor bılmıyorum bebegıme bısey olur dıe korkuyorum
ilaclarini duzenli kullan canim.bende bastan beri vardi cok sukur saglikli dogdu suan 2 yasinda

CANIM BENİM BEMİMDE TANSİYON PROBLEMİM VARDI HALA VAR İLAÇ KULLANIYORUM 34. HAFTADA DOĞUM YAPTIM ŞİMDİ OĞLUM 4 AYLIK SAĞLIKLI HEMDE 42 YAŞINDAYIM HİÇ KORKMA STRES YAPMA KENDİNE İYİ BAK BEBEGİNİ ALIRSIN KUCAĞINA:CüvCüv:
Merhaba çok eski konu ama yazmak istedim.37 yasındayım 10+4 haftalık hamileyim.iki kontrolumdede 12 8 çıkan tansiyonum bugun sağlık ocağında 14 9 çıktı.aile hekimim holter taktır bence dedi.sizin kaçtı tansiyonunuz.anksiyeyem de var.çok korkuyorum

Back
X