Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tansiyon sorunu yaşayan var mı bu normal bi rakam mi
6+4 te ve önceki 3 4 günden beri tansiyonum hep 10 a 5 . Şuan ise 10 a 4 çıktı içim bi tuhaf oluyor midem bulanır gbi basım agriyo bu rakam normal mi yoksa düşük mu .
6+4 te ve önceki 3 4 günden beri tansiyonum hep 10 a 5 . Şuan ise 10 a 4 çıktı içim bi tuhaf oluyor midem bulanır gbi basım agriyo bu rakam normal mi yoksa düşük mu .
Benim hep 9/6 çıkıyo ama bişey dememedi yani kalkarken falan dikkat et dedi zaten düşük olması gerekiyomuş da ben zor ayakta duruyom ne yapacam bilmiyom
Benim hep 9/6 çıkıyo ama bişey dememedi yani kalkarken falan dikkat et dedi zaten düşük olması gerekiyomuş da ben zor ayakta duruyom ne yapacam bilmiyom