• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tantitoni acil yorum :)

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
arkadaşlar bunları almayı düşünüyorum indirime girmişler. kırmızı alıyorum normalde ama bunlarıda çok beğeniyorum sizce almalı mıyım lütfen yardımcı olun :1:

Eklentiler

• $4002942208632_0_304x424.webp
    $4002942208632_0_304x424.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 270
  • $MITE_BTCHK0173ST.webp
    $MITE_BTCHK0173ST.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 299
  • $Tantitoni-Tantitoni-Aşık-Çift-Desenli-Kare-Melamin-Tepsi-32,5x32,5-cm-8619-84...webp
    $Tantitoni-Tantitoni-Aşık-Çift-Desenli-Kare-Melamin-Tepsi-32,5x32,5-cm-8619-84...webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 592
Ben bayılıyorum tantitonideki renklere =)
Kırmızı olarak alıyorsan hepsini nasıl durur bilemedim :44:Ürünler rengarenk bir mutfak için çok güzel :52: Kendi içimde çelişkiye düştüm :53:

Ben bayılıyorum tantitonideki renklere =)
Kırmızı olarak alıyorsan hepsini nasıl durur bilemedim :44:Ürünler rengarenk bir mutfak için çok güzel :52: Kendi içimde çelişkiye düştüm :53:

şöyle diyim kırmızı alıyorum evet ama herşeyin kırmızısı yok mesela pembe pasta tabaklarım ve pembe çatal kaşık takımımda var napsam ya fiyatları uygunken alsam mı ? :14:

bence çok hoşlar..:31: ben seviyorum onların ürünlerini..yılbaşı diye pek çok marka
kampanya içerisine girmiş bilginiz olsun, ben de bakacağım..

içinde kalmasın bence ben öyle yapıyorum..:16:

şöyle diyim kırmızı alıyorum evet ama herşeyin kırmızısı yok mesela pembe pasta tabaklarım ve pembe çatal kaşık takımımda var napsam ya fiyatları uygunken alsam mı ? :14:

O zaman al canım :12:Nasıl olsa başka pembe ürünlerinde var :16: Alırsan güle güle kullan :56:

bence çok hoşlar..:31: ben seviyorum onların ürünlerini..yılbaşı diye pek çok marka
kampanya içerisine girmiş bilginiz olsun, ben de bakacağım..

içinde kalmasın bence ben öyle yapıyorum..:16:

mağazasını aradım fiyatlar aynı markafonide indirimde süreside bitti bitcek yani 13 saat var :1:
dimi ya kalmasın içimde canlı görmedim hiç ama ya :1:

siz canlı olarak gördünüz mü peki nasıllar

tantitoniden başka ürünler aldım çok canlı renklere sahip ürünler..peynir bıcagıydı sanırım onuda görmüştüm yakından renkleri çok hoştu en azından ben çok begeniyorum :54:

tantitoniden başka ürünler aldım çok canlı renklere sahip ürünler..peynir bıcagıydı sanırım onuda görmüştüm yakından renkleri çok hoştu en azından ben çok begeniyorum :54:

peki bu kesim panosunun büyüklüğü nasıldır metrede yokki yanımda bakim :1:
sen neler aldın :1:

yazdıysamda gözükmüyo :1:
peki bu kesim panosunun büyüklüğü nasıl ki metre olsa bakıcamda :1:
sen neler aldın ayrıca:1:

açıkçası bana çok gereksiz pahalı geliyo tantitoni aşırı derecede dışarıyla çok fark güzel şeyler beğenmissin sen bilirsin

Ben gördüm, çok güzeller. Ama istanbulda oturuyorsan Beylikdüzü sosyete pazarında ve beykent çarşamba pazarında var bunlardan, hem de fiyatları çok çok uygun. Ben bu tesiyi 5 liraya adlım. Tantitoni de 16 tl. Birebir aynısı.
Eki Görüntüle 571018

tantitonin ürünleri gerçekten çok hoş görünüyor ama almak nasip olmadı henüz
çok şeker görünüyolar ama kalitesi ile ilgili yorum yapamiiciimm:6:

aslında önceliklerim ıvır zıvır olmamalı ama napim çok tatlılar dayanamıyorumm ucuz görünce yani mağazaya göre :1:

Ben gördüm, çok güzeller. Ama istanbulda oturuyorsan Beylikdüzü sosyete pazarında ve beykent çarşamba pazarında var bunlardan, hem de fiyatları çok çok uygun. Ben bu tesiyi 5 liraya adlım. Tantitoni de 16 tl. Birebir aynısı.
Eki Görüntüle 571018

ay ne güzel ama ben kartalda oturuyorum beylikdüzü çok uzak bana :14:

tantitonin ürünleri gerçekten çok hoş görünüyor ama almak nasip olmadı henüz
çok şeker görünüyolar ama kalitesi ile ilgili yorum yapamiiciimm:6:

kalitesinden ziyade benim için görüntüsü önemli bu ıvıır zıvırlarda çünkü illaki eskicek 2 3 sene kullanim yeter bana fazlasını istemiyorum :1:
canlı görmediğim için çelişkideyim gören arkadaşlarımda yorum yaparlarsa netleşcek kararım :1:

Uzakmışsın:( Beğendiysen al bence çok düşünme, alınan alınmıştır. Sonra pişman olursun. Çok büyük rakamlar değil sonuçta.
Ivır zıvır deyip küçümseme çünkü en sona kalıp toplu alman gerektiğine çok tutuyor fiyat.

Uzakmışsın:( Beğendiysen al bence çok düşünme, alınan alınmıştır. Sonra pişman olursun. Çok büyük rakamlar değil sonuçta.
Ivır zıvır deyip küçümseme çünkü en sona kalıp toplu alman gerektiğine çok tutuyor fiyat.

doğru diyosun alim gitsin ya canım saolsun :16:

yazdıysamda gözükmüyo :1:
peki bu kesim panosunun büyüklüğü nasıl ki metre olsa bakıcamda :1:
sen neler aldın ayrıca:1:

$[img][5][1][2000x2743].webp $11085_kucuk.webp$9c58de0a-9fe7-40ba-a3d0-84292b80a4f4.webp$Bb2003-4.webp$Bb11.webp

Ben bu ürünleri aldım canım rengarenk olacak bizim mutfagımız :1: Her üründe farklı renk begendigimiz için böyle oldu :1: Mesela mor olan kek kalıbı nette begenmedim ama yakından rengi çok daha güzel :1:
Kesim panosunu gördügümü hiç hatırlamıyorum canım dikkat etmedim demek :44:

Eki Görüntüle 571019 Eki Görüntüle 571021 Eki Görüntüle 571020 Eki Görüntüle 571023 Eki Görüntüle 571022

Ben bu ürünleri aldım canım rengarenk olacak bizim mutfagımız :1: Her üründe farklı renk begendigimiz için böyle oldu :1: Mesela mor olan kek kalıbı nette begenmedim ama yakından rengi çok daha güzel :1:
Kesim panosunu gördügümü hiç hatırlamıyorum canım dikkat etmedim demek :44:

çok güzeller ya güle güle kullan :1:
kesim panosu küçük galiba ya 23x22.5 :43:

Back
X