arkadaşlar bunları almayı düşünüyorum indirime girmişler. kırmızı alıyorum normalde ama bunlarıda çok beğeniyorum sizce almalı mıyım lütfen yardımcı olun 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bayılıyorum tantitonideki renklere =)
Kırmızı olarak alıyorsan hepsini nasıl durur bilemedim :44:Ürünler rengarenk bir mutfak için çok güzelKendi içimde çelişkiye düştüm
![]()
şöyle diyim kırmızı alıyorum evet ama herşeyin kırmızısı yok mesela pembe pasta tabaklarım ve pembe çatal kaşık takımımda var napsam ya fiyatları uygunken alsam mı ?![]()
bence çok hoşlar..ben seviyorum onların ürünlerini..yılbaşı diye pek çok marka
kampanya içerisine girmiş bilginiz olsun, ben de bakacağım..
içinde kalmasın bence ben öyle yapıyorum..![]()
O zaman al canımNasıl olsa başka pembe ürünlerinde var
Alırsan güle güle kullan
![]()
siz canlı olarak gördünüz mü peki nasıllar
tantitoniden başka ürünler aldım çok canlı renklere sahip ürünler..peynir bıcagıydı sanırım onuda görmüştüm yakından renkleri çok hoştu en azından ben çok begeniyorum![]()
tantitoniden başka ürünler aldım çok canlı renklere sahip ürünler..peynir bıcagıydı sanırım onuda görmüştüm yakından renkleri çok hoştu en azından ben çok begeniyorum![]()
Ben gördüm, çok güzeller. Ama istanbulda oturuyorsan Beylikdüzü sosyete pazarında ve beykent çarşamba pazarında var bunlardan, hem de fiyatları çok çok uygun. Ben bu tesiyi 5 liraya adlım. Tantitoni de 16 tl. Birebir aynısı.
Eki Görüntüle 571018
tantitonin ürünleri gerçekten çok hoş görünüyor ama almak nasip olmadı henüz
çok şeker görünüyolar ama kalitesi ile ilgili yorum yapamiiciimm![]()
UzakmışsınBeğendiysen al bence çok düşünme, alınan alınmıştır. Sonra pişman olursun. Çok büyük rakamlar değil sonuçta.
Ivır zıvır deyip küçümseme çünkü en sona kalıp toplu alman gerektiğine çok tutuyor fiyat.
yazdıysamda gözükmüyo
peki bu kesim panosunun büyüklüğü nasıl ki metre olsa bakıcamda
sen neler aldın ayrıca![]()
Eki Görüntüle 571019 Eki Görüntüle 571021 Eki Görüntüle 571020 Eki Görüntüle 571023 Eki Görüntüle 571022
Ben bu ürünleri aldım canım rengarenk olacak bizim mutfagımızHer üründe farklı renk begendigimiz için böyle oldu
Mesela mor olan kek kalıbı nette begenmedim ama yakından rengi çok daha güzel
![]()
Kesim panosunu gördügümü hiç hatırlamıyorum canım dikkat etmedim demek :44: