tantitoni acil yorum :)

tantitoni sitesinde 22 tl benim alcağım fiyat 12 tl çok mu pahalı küçük bi kesim panasu için :14:

Sanki birazcık ama canım 12 tl yi nelere vermiyoruz ki :44:bir hamburger menü yedin farzet :31: Eger çok begendiysen kalmasın içinde :54:

kesme tahtası ve tepsi lazımda peynir bıçakları çok gereksiz almana gerek yok:20:

kesme tahtası kırmızı alıcam yine ama tantitoniden hani çiçekli oluyo ya ucu bi büyük bi küçük alıcam 3 tane olucak yani onu almim o zmn sadece tepsi ve peynir bıçaklarını alim evet gereksiz ama renkli ya çok hoşuma gidiyo alıyorum ya dayanamıyorum :)

Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallah canım..Hayırlı olsun :16:

saol canım inşallah ama vazgeçtim yarın tantitoniye gidicem biraz fazla vericem ama görerek alıcam içime sinmedi bu sefer :1:
teşekkürler güzel dileklerin için :1:

saol canım inşallah ama vazgeçtim yarın tantitoniye gidicem biraz fazla vericem ama görerek alıcam içime sinmedi bu sefer :1:
teşekkürler güzel dileklerin için :1:

arada kampanyalar oluyor zaten benim aldıgımda %33 indirim ile almıştım sanırım :44:

kesme tahtası kırmızı alıcam yine ama tantitoniden hani çiçekli oluyo ya ucu bi büyük bi küçük alıcam 3 tane olucak yani onu almim o zmn sadece tepsi ve peynir bıçaklarını alim evet gereksiz ama renkli ya çok hoşuma gidiyo alıyorum ya dayanamıyorum :)

tabi cnm kendin bilirsin almak istiyorsan al bende birtane bambu kesme tahtası ve 5 ad renkli kesme tahtası aldım:9::9: sebzeler,etler,tavuklar,ekmek,yeşillik hepsi farklı tahtada kesilecek :9::9:

Tantitoniiii :)) ben de gülen yüzlü peynir bıçaklarını çok beğeniyodum dün markafonide indirimde görür görmez sepete attım :16:

Sanirim butun silikon ve kek yapimi ile alakali urunlerini kullandim ve istisnasiz hepsinden memnunum:) bu markayi herkese oneriyorum. Surekli internet sitelerinde indirim oluyor, bence magazadan begenip internetten alin:)

Tantitoniiii :)) ben de gülen yüzlü peynir bıçaklarını çok beğeniyodum dün markafonide indirimde görür görmez sepete attım :16:

iste bende oyleydım alıyodum bugun ama yarın tantıtonıye gıdıcem 5 lıra fazla verıcem ama gorerek alıcam :1:
zaten kargoda 6 lıra aynı paraya denk gelıyo :1:

Sanirim butun silikon ve kek yapimi ile alakali urunlerini kullandim ve istisnasiz hepsinden memnunum:) bu markayi herkese oneriyorum. Surekli internet sitelerinde indirim oluyor, bence magazadan begenip internetten alin:)

senın soyledıgınde mantıklı :1: ınsalllah bende senın gıbı derım bıgun cok memnunum dıye gule gule kullan her esyanı :nazar:

Markafonide 31 aralığa kadar iki farklı kampanyadan aynı sepete atarsan kargo ödemiosun diye bi kampanya var ben öyle aldım başka kampanyadan da baharat takımı alcaktım tam baktım öyle bi kampanya yapmışlar kargo bedavaya geldi :16:

Back
X