- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
çok güzeller ya güle güle kullan
kesim panosu küçük galiba ya 23x22.5![]()
Sağol canım

Fiyatı ne kadar canım fazla pahalı degilse aklında kalmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzeller ya güle güle kullan
kesim panosu küçük galiba ya 23x22.5![]()
Sağol canım
Fiyatı ne kadar canım fazla pahalı degilse aklında kalmasın![]()
tantitoni sitesinde 22 tl benim alcağım fiyat 12 tl çok mu pahalı küçük bi kesim panasu için![]()
kesme tahtası ve tepsi lazımda peynir bıçakları çok gereksiz almana gerek yok![]()
Sanki birazcık ama canım 12 tl yi nelere vermiyoruz ki :44:bir hamburger menü yedin farzetEger çok begendiysen kalmasın içinde
![]()
doğru diyosun ama onu kırmızı alayım ikisini alim sadece canım saolsun ya
Rabbim mutlulukla kullanmayı nasip eder inşallah canım..Hayırlı olsun![]()
saol canım inşallah ama vazgeçtim yarın tantitoniye gidicem biraz fazla vericem ama görerek alıcam içime sinmedi bu sefer
teşekkürler güzel dileklerin için![]()
arada kampanyalar oluyor zaten benim aldıgımda %33 indirim ile almıştım sanırım :44:
işte onlardan nasıl haberimiz olur ki ya![]()
ben aklıma estikçe bakıyorum sitelerinebir ara %51 indirim olmuş sanırım internette öyle gördüm..İnşallah dogruysa tekrar olur
![]()
kesme tahtası kırmızı alıcam yine ama tantitoniden hani çiçekli oluyo ya ucu bi büyük bi küçük alıcam 3 tane olucak yani onu almim o zmn sadece tepsi ve peynir bıçaklarını alim evet gereksiz ama renkli ya çok hoşuma gidiyo alıyorum ya dayanamıyorum :)
tabi cnm kendin bilirsin almak istiyorsan al bende birtane bambu kesme tahtası ve 5 ad renkli kesme tahtası aldımsebzeler,etler,tavuklar,ekmek,yeşillik hepsi farklı tahtada kesilecek
![]()
Tantitoniiii :)) ben de gülen yüzlü peynir bıçaklarını çok beğeniyodum dün markafonide indirimde görür görmez sepete attım![]()
Sanirim butun silikon ve kek yapimi ile alakali urunlerini kullandim ve istisnasiz hepsinden memnunum:) bu markayi herkese oneriyorum. Surekli internet sitelerinde indirim oluyor, bence magazadan begenip internetten alin:)