tövbe estafurllah ne dengesız akılsız ınsalar var allah askına ya bı ınsanın uzuvlaırnı kesıp sans getırdıgıne ınanmakta nedemek allah şu buyuculerı kahhar etsın ınsallah manyaklıkları yuzunden ınsanlar cocuklar ölüyor uzuvlaı kesılıyor akıl ısı degıl nekadar uzuldum vallahı ya dunyanın sonu hıc ıyıye gıtmıyor.... o soylentıyı cıkarıp mıllletı evladından bedenınden uzuvlarından eden buyuculerı bırlık olup yok etseler keske yoksa o duzen oylece devam edıcek yada onlarda buyucuşerın uzuvlarını kesıp saklamak sans zengınlık getırıyor dıye soylentı cıkarsınlar tovbe yarabbım ya yazık gunah ya cocugun resımdekı halıne ıcım kan agladı resmenalbino nedemek ya anlamadım beyaz demekmı acaba
bu acımasızlıgında otesınde katlıam vahset ya bıde zengınler alıyorlarmıs ya bu nasıl bı canılıktırkı kendılerınden olmayana ysama hakkı vermıyolar resmen vahsıler merhametsızler dha aklıma gelmeyen boı cok tabır var ama hepsıde bu yapılanların yanında az kalır ıcım parcalandıİçim acıdıİnsanlar neden acımasız böyle. Albinoların derilerinde renk
pigmenti bulunmadığı için bembeyaz oluyorlar.
orda polıstı askredı emlıyettı yasalardı hıc bısey yokmu kımse dur demıyormu boylesı bı vahşete cıdden çok üzüldüm ya nasıl bırseydır ya
bu acımasızlıgında otesınde katlıam vahset ya bıde zengınler alıyorlarmıs ya bu nasıl bı canılıktırkı kendılerınden olmayana ysama hakkı vermıyolar resmen vahsıler merhametsızler dha aklıma gelmeyen boı cok tabır var ama hepsıde bu yapılanların yanında az kalır ıcım parcalandı
onlar ulkenın elıtlerı degıl akılsız kor cahıllerıdır aklı olan elıt olana merhametı olan ınsan desteklermı boyle bırseyı canilerrÜlkenin elitleri tarafından da destekleniyormuş bu zulüm bir de !
Dünya nerede acaba? Dunya Saglik Örgütü nerede?
Bunlara neden dur denilmiyor?
Allahim ya bu nedir?
Neden bu hale geldi insanlik?
Allah bin belanizi versin.
En basta cocuklarinin para icin aci cekmelerine goz yuman ailelerin Allah bin belasini versin.
Rabbim boylelerine cocuk nasip etmesin.
Cildiracagim ya cildiracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?