• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tapu problemi

Keşke şaka olsam dünden beri sinirden basim ağrıdı evlenmeden önce altinlarla oğluma ev alacağım dedi şimdi de onun üstüne olacağını öğrendim ve ev de onlara yakin
Altınlarınız kayınpederde mi 😱 hemen geri isteyin ve asla onun üzerine olacak bir evi kabul etmeyin.

Hakkaniyetli olması açısından sizin katkınız oranında tapuya ortak olmalısınız. Başka çocukları da varsa, onlar da o evde hak sahibi olacaklar doğal olarak. Bu işlerde mutlaka sıkıntı çıkar. Kendi bütçenize göre hareket edin, kayınpeder ne katkı sunsun ne ortak olsun.

Esiniz 3 kardes, sizinde altinlariniz alindi ve ev alinacak deniyor.

Siz o evden payda alamazsiniz, altinlarinizida unutun.

Ha ben olsam velevki düğün gunu dalginligima geldi alindi (ne munasebet?) O altinlari zorla geri alirdim, tabi yerinde yeller estigine eminim ama kanitlayamam.
Esim evde başına bir şey gelir onlarda dursun diyor, kardeşiminkine onlar aldılar araba almak isteyince verdiler bir şey olmaz dedi

Esim evde başına bir şey gelir onlarda dursun diyor, kardeşiminkine onlar aldılar araba almak isteyince verdiler bir şey olmaz dedi
Siz isteyin banka kasası kiraladım oraya koyacağım deyin bırakmayın, kaldı ki onların ne taktığını bilmiyorsunuz, sizin tarafın taktıklarına da el koymuşlar, ayıp yaptıkları, ama 3 ama 5, ailenizin size taktığı altınları da kullanarak kendi üzerine ev almaya utanmayacak mı o kayınpeder?

Uyanıklara bak... Arkadasimda evlendikten sonra erkek ailesi evimiz yok ev alicaz o altinlarla dedi.Arkadaşımın gönlü yoktu, eşi bizim burda öyle olur hem o ev sonuçta bize kalacak diye kızı ikna etmeye çalışıyordu. Sonra arkadaşımın annesi duydu bi olay çıkardı herkes dilini yuttu.Altinlar kıza kaldı bir daha lafı açılmadı☺️

Back
X