- 27 Ağustos 2012
- 933
- 435
- 133
- Konu Sahibi aysimaaaaa
Bugun seni döven yarın gozunun nuru evladini da dover. Ona gore kararını vermelisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya özür dilerim sinirden uzun uzun yazamadım ailem arkamda destek olurlar iş boşanmaya gelirse ama şuan için uzatmayın diyolar darp raporu aldım zaten bitti boşanıyorum bide benim gururuma dokunan bana mahallenin ortasında yarın valizini toplayıp s..tir olup annenin evine git diye bagırdı kapının önünde oturmama kızmasının sebebe kapının önünde görümcem ve onun kuzeniyle oturuyoduk oda yanımdaydı sonra mahalleden bi çocuk geldi vay efendim neymiş ben nasıl erkek varken kapıda otururmuşum kendisi yanımda oldugu halde sinirden çok karışık yazdım kusura bakmayın
Neyı uzatmayacaksınız kı anlamadım öpüp barısacak durumda değilsiniz kiya özür dilerim sinirden uzun uzun yazamadım ailem arkamda destek olurlar iş boşanmaya gelirse ama şuan için uzatmayın diyolar darp raporu aldım zaten bitti boşanıyorum bide benim gururuma dokunan bana mahallenin ortasında yarın valizini toplayıp s..tir olup annenin evine git diye bagırdı kapının önünde oturmama kızmasının sebebe kapının önünde görümcem ve onun kuzeniyle oturuyoduk oda yanımdaydı sonra mahalleden bi çocuk geldi vay efendim neymiş ben nasıl erkek varken kapıda otururmuşum kendisi yanımda oldugu halde sinirden çok karışık yazdım kusura bakmayın
Neyı uzatmayacaksınız kı anlamadım öpüp barısacak durumda değilsiniz ki
Hamile halinizle karnınıza tekme atarak dövmüş sizi
Yanı dövdüğü degılde söylediğimi dokundu size
Sucu kendınızde aramayın hıc
Hosuna gıtmeyen bır durum varsa konusarak halledılebılırdı küfürle dayakla degıl
bi soru kapının önünde oturuyorsun diye neden küfür etti kocan...(nasıl oturuyordun yani adam sorunluda ilk şiddet senden gelmiş,bacaklarını ayırıpta mı oturdun hani genel bir hamile pozisyonu var ya)
Ister bacağını açsın otursun, ister yayılarak otursun hatta sokağın ortasına yatsın. Hiçbir şey ama hiçbir şey o insanlıktan nasibini almamışın yaptığına sebep olamaz.bi soru kapının önünde oturuyorsun diye neden küfür etti kocan...(nasıl oturuyordun yani adam sorunluda ilk şiddet senden gelmiş,bacaklarını ayırıpta mı oturdun hani genel bir hamile pozisyonu var ya)
yavrum adamın hanzoluğunu zaten söyledim hani kendince sebebi ne merak ettim bir de konu sahibide direkt küllüğü niye fırlatmış sakinleştirme politikası izleyip adama hatasını anlatsa ya..bu ilk değildir ki huyunu biliyordur kocasının..canım öyle bile olsa insan uyarır bak dikkat et dışarıda oturuşuna kalkışına falan der bu küfretmiş hanzo direkt
yahu adamı savunmuşum gibi yazıyorsunuz kızlar...ben merak ettim sadece bu arada konu sahibinin göstermiş olduğu şiddet(küllük fırlatma hamilelikten ötürü meşru değil dimi)Ister bacağını açsın otursun, ister yayılarak otursun hatta sokağın ortasına yatsın. Hiçbir şey ama hiçbir şey o insanlıktan nasibini almamışın yaptığına sebep olamaz.