• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

adamlıgı yumrukta aramıyorum ama sen kadınlıgı kül fırlatmakta arıyorsun besbelli ve buna da hamileligi kılıf olarak görüyorsun.[/QUOTE]
ne gerekirdi sizin gözünüzde haklı olmam için öldürmesi mi karnıma tekme attıktan sonra ne yapsaydım alkışmı tutsaydım

kito_ kito_ onceki mesajlarima bakarsan beni daha iyi anlarsın çünkü arkadaslarin tuhaf fikirlerine dayanarak ironi yapmistim.. Seninle kesinlikle ayni dusuncedeyim..

mervecik01 mervecik01 konu sahibin kocasi olsa yerinizde kendini bu kadar savunmazdi tebrikler...

açıkça yazdım az önce adamı haklı çıkarmıyorum diye. olay konu sahibinin haksız oluşu ve küllük atmasının yanlış oldugu. küllügü fırlatırsan cevabını da alırsın.. bunun neresini anlayamadınız?

adamlıgı yumrukta aramıyorum ama sen kadınlıgı kül fırlatmakta arıyorsun besbelli ve buna da hamileligi kılıf olarak görüyorsun.
ne gerekirdi sizin gözünüzde haklı olmam için öldürmesi mi karnıma tekme attıktan sonra ne yapsaydım alkışmı tutsaydım[/QUOTE]

külleri adamın suratına fırlatmak gibi bir saçmalık yapmasaydın ve tartışmayı lastik gibi uzatmasaydın ve ona ragmen vursa haklı olurdun. şu anda müstehakını bulmuşsun sadece.

bırakır bırakır umrunda bile olmaz ailem arkamda bundan eminim sadece kendilerince çocuk var arada diyolar fikir sadece ama beni yem etmezler kimseye

yani şiddet girdimi işte işin içine ya sonra daha kötü şeyler yaparsa diye düşünüyor insan... normal zaman olsa karşılıklı çatışmışınız dicem ama hamile kadının karnına vurmak ne demek yaniii.... boşanmasan bile madem ailen arkadan git hiç arkana bile bakma.... bi dursun düşünsün o da anlasın ne yaptığını kendine bir çeki düzen versin.... anlayabiliyosa ne ala baktın ayrı çok iyisin boşanırsın.... yani mutsuz bir evlilikte mutlu güleryüzlü çocuk olmuyo yaşadım biliyorum... nasıl mutlu olucaksan öyle yaşa...

açıkça yazdım az önce adamı haklı çıkarmıyorum diye. olay konu sahibinin haksız oluşu ve küllük atmasının yanlış oldugu. küllügü fırlatırsan cevabını da alırsın.. bunun neresini anlayamadınız?

Küllüğü atarsan tekme de yersin bebek de düşer hatta öldürse de mübah diyorsunuz yani.

direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
deli cesaretı böyle bişi olsa gerek..hamılesın neden ılk şiddet girişimini başlatıyorsun kı?
demek ki hamıle olmasan adam senı öldurecekmıs.. boşan bence, hamıle bir kadına bu yapılır mı yaa!!
ama şu konuda haksızsın; ilk hareket senden gelmeyecktı ona :KK66:
boşanmazsan bu adamla hayat gitmez. çocugu da döver bu

özür dilemesi için küllügü geçirmişsin kafasına, o da sen sus da otur diye vurmuş tekmeyi. ikiniz de hak etmişsiniz.. iletişiminiz mükemmelmiş.
ya konu başka taraflara çekilmeye başladı çarpıtmayın ben özür dilemesi için yada dilemedigi için tepki vermedim bana küfür ettigi için karşima alıp insan gibi konuşmaya çalıştım oda küfür etmemesi gerektigini anlıycagı yerde tekrar tekrar küfür etmeye başladı en son damlayı taşırdıktan sonra küllügün içindeki külü üzerine attım sora o karnıma tekme atmaya başlayınca küllügü indirdim kafasına

O zaman şöyle yapalim konu sahibi de bir insan ya küfür yersen cevabini alirsin diyelim sizin mantikla....kul tablasindaki kullukleri bakin kul tablasini değil kul tablasindakl ki kullukleri küfür edersen üstüne yersin!!EE bunun neresini siz anlayamadiniz?

Bakin kizlar, yuvayi yapmak kolay ama bozmak öyle kolay degil. basa gelmeden anlasilmaz diye düsünüyorum. elbetteki yapmis oldugu hayvanliktan baska birsey degil ama yikici olmak degilde Yapici olmak gerekir. Bence esinize iyi bir ders verin ki hatasini anlasin ama o yavru dünyaya gelmeden annesi babasi ayri olmasin. önemli bence annenin babanin ayni evi paylasmasi ama herkesin kendi Fikri. Ha bir daha böyle vurabilecegini düsünüyorsaniz bosuna denemeyin bosayin ama cocugunuzu mutlaka düsünün derim ben.

Bi kapida oturmayla is buralara gelmez. Onun öncesi vardir mutlaka. Biriktirmisdir Adam. Ama (hamile) bir kadina tekme atmakta bilemiyorum bence oturup kendisinin düsünmesi gerekir.

Kusura bakmayın da bayanlar kimin avukatlığını yapıyorsunuz. Size elalemin içinde düzgün otur yoksa gebertirim diyen bir adamın mı? Karnına tekme atıp çocuğunun hayatını hiçe sayan bir hayvanı mı? Bu zatın iyi bir derse ihtiyacı var... Kimsenin boşanmasını istemem ama böyle bir öküzün de nasıl yola geleceğini bilen anlatsın o zaman..

arkadaşların haklı olduğu birşey var küllüğü ilk sen atarsan yumruğu yersin.peki bu koca karnına tekme attıktan sonra kadın ne yapmalı.yanlızca sıralama soruyorum.kadın hangi aşamaya gelince konuşsun yada kendini savunsun.
kadın erkek eşit değil yaaa.yumruğa karşılık ufak bir cimcik olur mu acaba? o da mı fazla kocacıkların canı yanıp uff mu olur.
off daha da yazmıcam...

direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var
karna devamlı tekmeler atmak o bebeği ve seni öldürmeye çalışmak demektir. bu bilinçli yapılmış bir hareket. evet boşan

Küllüğü atarsan tekme de yersin bebek de düşer hatta öldürse de mübah diyorsunuz yani.

öyle demiyorum. hamile de olsan küllügü fırlatmanın sonuçları var, hamilesin diye her konuda otomatik olarak haklı olmazsın. hamile diye adamın kafasında kül tablası parçalasın adam da nabacaktı, koyun gibi izleyecek miydi?

valla bekara kadin bosamak gercekten kolay derler arkadasim. sen bence kimseyi dinleme madem annen baban arkanda git bi süre onlarda kal kafani toparla daha sonra da kendin karar ver. kimseyi cekemicem valla herkesin Fikri kendine. ama evladini düsün derim ben.

öyle demiyorum. hamile de olsan küllügü fırlatmanın sonuçları var, hamilesin diye her konuda otomatik olarak haklı olmazsın. hamile diye adamın kafasında kül tablası parçalasın adam da nabacaktı, koyun gibi izleyecek miydi?
gidip hamile kadının karnına bilinçli bir şekilde devamlı oraya çalışarak tekmeler 1 tanede değil defalarca atmayacaktı.

gidip hamile kadının karnına bilinçli bir şekilde devamlı oraya çalışarak tekmeler 1 tanede değil defalarca atmayacaktı.

Şimdi ben anlayamadım bu üyenin mantığını. Acaba sınır ne ? Küllük atmasa bir yumruk küllüğü atınca ölünceye dek dayak mübah mı ?

Şimdi ben anlayamadım bu üyenin mantığını. Acaba sınır ne ? Küllük atmasa bir yumruk küllüğü atınca ölünceye dek dayak mübah mı ?
mervecik bu. hep böyle. alıştık artıkta. kızdığım ona,hadi kadınlarıı sevmiyorsun bellide,o bebeğin canına kadtedilen tekmeleri nasıl onaylıyorsun.

ona bilinçli tekme denmez, refleks denir. suratına bi gün kül dökerlerse anlarsın :KK70: benzer bir refleks göstereceksin çok büyük ihtimalle.

Suratıma kül dökülse ben refleks olarak karşımdakini iterim, elindeki küllüğü almaya çalışırım bu tip davranışlara girerim ama karnına tekme atmam. Bilinçli bir davranış bu ya da öfke patlaması. Aman neyse zaten hak etmiş konu sahibesi. Oh olsun!

Adam.o.an karnina tekme atarak canini en çok bu şekilde yakacagini korkutacagini biliyor refleksle bak hele:) komiksiniz sadece
ona bilinçli tekme denmez, refleks denir. suratına bi gün kül dökerlerse anlarsın :KK70: benzer bir refleks göstereceksin çok büyük ihtimalle.

Bir kac defa nasil refleks oluyor??? Siz daha önce yemis.gibisiniz gayet emin konusuyorsunuz da..

Back
X