• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

ona bilinçli tekme denmez, refleks denir. suratına bi gün kül dökerlerse anlarsın :KK70: benzer bir refleks göstereceksin çok büyük ihtimalle.

Suratına değil üzerine dökmüş. Bir kere garsonun biri üzerime bir küllük çöp(başkasının peçeteleri falan) ve külü boşaltmıştı ki obsesif seviyede titizim bu konularda refleksim geriye kaçmak oldu. Garsona kafa göz dalmadım. Ama tabi insanlık sıfatını yakıştıramayacağım şiddet yanlısı bir takım canlılarda ilk tepki tekme olabilir. O türü inceleme şansım olmadı o yüzden net bir bilgim yok.

mervecik bu. hep böyle. alıştık artıkta. kızdığım ona,hadi kadınlarıı sevmiyorsun bellide,o bebeğin canına kadtedilen tekmeleri nasıl onaylıyorsun.

bebegin canına kast edilen tekmeleri onayladıgım senin kuru iftiran sadece. neyi savundugumun farkında mı degilsin, üste çıkmak için bilerek mi yapıyorsun anlam veremedim.

ona bilinçli tekme denmez, refleks denir. suratına bi gün kül dökerlerse anlarsın :KK70: benzer bir refleks göstereceksin çok büyük ihtimalle.
çok komik değilmi.
hamile bir kadının karnına atılan defalarca tekme seni pek güldürdü. banada kül tablası atan biri oldu ,o evden çıktım gittim. herkes şiddete meyilli değil senin gibi

Suratıma kül dökülse ben refleks olarak karşımdakini iterim, elindeki küllüğü almaya çalışırım bu tip davranışlara girerim ama karnına tekme atmam. Bilinçli bir davranış bu ya da öfke patlaması. Aman neyse zaten hak etmiş konu sahibesi. Oh olsun!

herkes aynı refleksi gösterecek degil elbette. ben tahminde bulundum, okypete'ye dökseler büyük ihtimalle aynısını yapar diye. bi başkası dona kalır, sen itersin, digeri tekme atar. sonuç olarak reflekstir.

mesela Banu Alkan canlı yayında sevgilisinden mi ne tokat yemişti, su fırlattıgı için sanırım. işte o da bir reflekstir :KK48: reflekse maruz kalmak istemyiorsan, kül dökmek, su fırlatmak, tükürmek gibi saçmalıkları da yapmaman lazım. bunu da benden ögrenmeyiverin artık.

bebegin canına kast edilen tekmeleri onayladıgım senin kuru iftiran sadece. neyi savundugumun farkında mı degilsin, üste çıkmak için bilerek mi yapıyorsun anlam veremedim.

Kusura bakmayın amacım sizle uğraşmak değil ama dayanamıyorum. Bebeğe atılan tekmeyi onaylamıyorum diyorsunuz ama bebek annesinin karnında anneden bağımsız ayrı bir kutuda değil ki. Anneye yapılan şiddet direkt bebeğe yapılıyor. Siz anneye hak etmiş diyerek bebeğe yapılanı da meşru çıkartmıyor musunuz ?

valla bekara kadin bosamak gercekten kolay derler arkadasim. sen bence kimseyi dinleme madem annen baban arkanda git bi süre onlarda kal kafani toparla daha sonra da kendin karar ver. kimseyi cekemicem valla herkesin Fikri kendine. ama evladini düsün derim ben.

Aile içi şiddet durumlarında bir süre sonra çocukların da anneye olan saygısının tükendiğini biliyor musunuz? Evde eften püften sebeplerle küfredilen bir kadının sözlerini bir süre sonra çocuğun da dinlememeye başladığını. Kadına şiddet uygulayan birinin çocuklarını da dövme ihtimalinin çok yüksek olduğunu. Bu durumda bence çocuğunu düşünüyorsa esas bazı kararları almalı. Çocuğuna rol model olarak hamile bir kadına tekme atacak insan dışı bir varlığı mı uygun görsün? Bu dünyada babasız büyümüş çok çocuk var. Hiç biri bu sebepten psikopat olmuyor. Ama babası psikopat olan çocukların çok yüksek oranda bebesi de psikopat oluyor.

öyle demiyorum. hamile de olsan küllügü fırlatmanın sonuçları var, hamilesin diye her konuda otomatik olarak haklı olmazsın. hamile diye adamın kafasında kül tablası parçalasın adam da nabacaktı, koyun gibi izleyecek miydi?
Tamamda once okuyun bi kulu firlatmis ki o kadar kufur yesem arti hamilelik durumum olsa belki bende yapabilirdim dogru demiyorum ama hamilelik hormonu baska buna 8 aylik bebegi uykusuzlugu falan hepsini ekliyorum ama gel gorki benim hamile halimle benim karnima tekme aticak degil kulluk o adami dogduguna pisman ederim.kimi neyi savunuyosunuz siz.bu adam ustelik babaligii tatmis evlat ne demek bilen bi adam.keske kasi diil beyni patlasaymis.yapmayin etmeyin allah askkna ya

Kusura bakmayın amacım sizle uğraşmak değil ama dayanamıyorum. Bebeğe atılan tekmeyi onaylamıyorum diyorsunuz ama bebek annesinin karnında anneden bağımsız ayrı bir kutuda değil ki. Anneye yapılan şiddet direkt bebeğe yapılıyor. Siz anneye hak etmiş diyerek bebeğe yapılanı da meşru çıkartmıyor musunuz ?

senin dedigin saçmalık. karnında çocuk varsa ona uygun davransın öyleyse. durduk yere tekme yese bunu savunacak degilim. ama tutar küllük fırlatırsa en başta annesi çocugunu düşünmemitşir, ya da cahildir refleks denen şeyden haberi bile yoktur.

iyi valla karnında çocugu var diye her istedigini yapsın kadın. senin savundugun da bu işte.

mesela Banu Alkan canlı yayında sevgilisinden mi ne tokat yemişti, su fırlattıgı için sanırım. işte o da bir reflekstir :KK48: reflekse maruz kalmak istemyiorsan, kül dökmek, su fırlatmak, tükürmek gibi saçmalıkları da yapmaman lazım. bunu da benden ögrenmeyiverin artık.
onların gerçek olduğunumu sandın sen:KK14:
hepsi kurgu,hatırlatayımda

senin dedigin saçmalık. karnında çocuk varsa ona uygun davransın öyleyse. durduk yere tekme yese bunu savunacak degilim. ama tutar küllük fırlatırsa en başta annesi çocugunu düşünmemitşir, ya da cahildir refleks denen şeyden haberi bile yoktur.

iyi valla karnında çocugu var diye her istedigini yapsın kadın. senin savundugun da bu işte.

Benim savunduğum bu değil. Ama savunduklarımı sizinle tartışamayacağız çok belli. Size bu zihniyetle mutluluklar dilerim hayatta.

Aile içi şiddet durumlarında bir süre sonra çocukların da anneye olan saygısının tükendiğini biliyor musunuz? Evde eften püften sebeplerle küfredilen bir kadının sözlerini bir süre sonra çocuğun da dinlememeye başladığını. Kadına şiddet uygulayan birinin çocuklarını da dövme ihtimalinin çok yüksek olduğunu. Bu durumda bence çocuğunu düşünüyorsa esas bazı kararları almalı. Çocuğuna rol model olarak hamile bir kadına tekme atacak insan dışı bir varlığı mı uygun görsün? Bu dünyada babasız büyümüş çok çocuk var. Hiç biri bu sebepten psikopat olmuyor. Ama babası psikopat olan çocukların çok yüksek oranda bebesi de psikopat oluyor.

hiiiç öyle babalara yormayın. çocuga şiddeti en çok kadınlar uyguluyor, erkekler degil. psikopatlar oradan çıkıyordur belki de

Çok garip gerçekten de.
Sizin mantığınızla düşünecek olursak eğer küllük fırlatıldığı için refleksle tekme atılabiliyorsa,ağır küfürler ve hakaretler karşısında,kişi sinir anında küllük de fırlatabilir.
Size göre şiddet sadece fiziksel anlaşılan.Bunun psikolojik olanı da var söyleyeyim.Onların sonuçları da fiziksel olabilir.

Benim savunduğum bu değil. Ama savunduklarımı sizinle tartışamayacağız çok belli. Size bu zihniyetle mutluluklar dilerim hayatta.

tabi ki tartışamayız. hamile kadın ne yaparsa yapsın, kocası koyun gibi bakmalı diyen bir zihniyet seninki. en önce düşünmen gereken hamile kadının hamile oldugunun farkında olması. çocugunu düşünmeyen her şeyden önce konu sahibinin kendisi.

hiiiç öyle babalara yormayın. çocuga şiddeti en çok kadınlar uyguluyor, erkekler degil. psikopatlar oradan çıkıyordur belki de

Kadınlar sizce o şiddeti nerden kanalize ediyor? Bunun arka planı çok karışık ki erkekleri körükörüne savunmaya ve kadınları bu kadar yermeye sabitlenmiş bir insanla tartışılmaz.

Çok garip gerçekten de.
Sizin mantığınızla düşünecek olursak eğer küllük fırlatıldığı için refleksle tekme atılabiliyorsa,ağır küfürler ve hakaretler karşısında,kişi sinir anında küllük de fırlatabilir.
Size göre şiddet sadece fiziksel anlaşılan.Bunun psikolojik olanı da var söyleyeyim.Onların sonuçları da fiziksel olabilir.

evet küllük de fırlatılabilir refleks olarak. ama bu durumda refleks degildir. ilk küfürde hemen fırlatmış olsa refleks olurdu ama yarım saat sonra fırlatmış ancak, bu durumda buna refleks denmez. öfkesini fiziksel şiddete dökmüş denir.

Kadınlar sizce o şiddeti nerden kanalize ediyor? Bunun arka planı çok karışık ki erkekleri körükörüne savunmaya ve kadınları bu kadar yermeye sabitlenmiş bir insanla tartışılmaz.

Kadının hemcinsinden böyle nefret etmesini anlayamıyorum ben. Aklım almıyor.

evet küllük de fırlatılabilir refleks olarak. ama bu durumda refleks degildir. ilk küfürde hemen fırlatmış olsa refleks olurdu ama yarım saat sonra fırlatmış ancak, bu durumda buna refleks denmez. öfkesini fiziksel şiddete dökmüş denir.

Ben zaten refleks demedim.
Refleks fiziksel.Ben psikolojik etkiden bahsettim.Kendisine uygulunan psikolojik şiddeti fiziksele çevirmiş olay bu.
Yani burda şiddeti başlatan kişi konu sahibinin eşi.Konu sahibi değil.
Bunun ayrımını yapmalısınız öncelikle.
Hamile bir bayana tekme atmak üstelik...Yapmayın lütfen.Her ne kadar savunmuyorum deseniz de savunduğunuz şey bu.

kadınlar o şiddeti hiç bir yerden degil, tamamen kendilerinden alıyorlar. her kadın çocuguna karşı her durumda istisnasız şefkatli olamayabilir. kadın insan degil mi, canı sıkıldıgında, sinirlendiginde, istedigi bir şey olmadıgında kendisini tutamayıp çocuguna patlayamaz mı? bunlar olan şeyler gayet de neyi inkar ediyorsun, neyi aklamaya çalışıyorsun?

sen kadınları her konuda günahsız melek olarak göstermeye çalışıyorsun, sorun da bu. ama ben erkekleri günahsız melek olarak asla göstermem. kadın da erkek de yeri geldiginde şiddet uygular, ama sözlü ama fziksel... ama birbirlerine karşı ama çocuklara karşı ama hayvanlara karşı... bunun kadını erkegi yok.

Back
X