• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarafsız fikirlere ihtiyacım var boşanmalımıyım :(

bence hemen boşanın ve kurtulun bu adamdan.
o seninle beraber kendi yavrusunada tekme attı.yavrunuzda ilk dayağını yedi babasından.ne kadar sinirlendim.bir baba olarak nasıl böyle birşey yapar.o dayağı atınca hiç mi düşünmedi yavrum doğduğunda engelli olur,biryerleri kırılır diye.bu nasıl bir baba?
ne acı bir durum ki kendi ailenizde size sahip çıkmıyor anladığım kadarıyla?
bazı insanlara göre( özellikle eski kuşak) kız baba evinden çıkmalı ve bir daha dönmemeli.orda dayak yemeli,ölmeli.
ne zaman düşünce tarzları değişecek insanlarımızın.

Dengesiz !!
Nasil karnina tekme vurur ya , nasil hamile insani oyle dover...

Ailen sana birsey oldugundami sana hak vericek...
Nasil seni haksiz bulurlar.....

Bende bu aileleri anlamam aslinda bunlara aile ana baba bile denmez. Erkektir affet, erkektir yapar, erkektir dover, yeri gelir dayak yersin yeri gelir aldatilirsin ama sen kadinsin affet, cocugun var onu dusun. Yahu bu aileler manyakmi! Insan kizinin bunlari yasamasina nasil goz yumar, nasil kabul eder. Hemen bosan canim hemen. Ailen sahip cikmiyosa polise sigin. Allah buyuktur. Cocugunu oldurmek isteyen bir yaratiktan ne sana koca ne cocuguna BABA olur.

Bunun tarafı falan yok arkaraşım, boşanmaman kabahat olur. Öyle bir adamdan çocuğuna nasıl bir baba olur dite düşün ve kararını buna göre ver. Kimseyi umursama herkes yaptığının düşündüğünün ve kötülüğünün karşılığını görecektir. Emin ol hiçbirşey hiçkimsenin yanına kalmaz.

hani şu kadın hak etmiştir diyenler var ya.
lütfen bir kez şiddet görsünler ve nasıl olduğunu anlasınlar.
sonra konuşsunlar olur mu.

ek olarak ben şiddet gördüm. ve bu kadın masum.

darp rraporu
iki çocuk nafakası
donuna kadar alırsınız o şerefsizin
siz bunu düşünmeyin de bebeğinize bakın , onca tekmeden sonra ne halde
test falan yaptılar mı ultrasondan baktılar mı???

hı hı evet. pembeli morlu bulutlar üzerinde uçan sevgi kelebekleri kocanız denen zındık size herkesin içinde "s.ktir ol git" dese cıyak cıyak bağırırsınız. "gel otur şöyle bi konuşalım aşkoşum" demeyeceğinize eminim.
terbiyesizler ya.

valla kocam da bana küllük fırlatmıştı
tepki vermedim nefes bile almadım
gayet donuktum
hiçbir refleksim olmadı
sadece kalkıp gittim

direk konuya girmek istiyorum kısaca anlatıym nolur bana yardım edin çünkü herkes beni suçluyo boşanmama karşı çıkıyorlar dun gece eşimle tartıştık kapının önünde oturdugum için bana küfürler edip içeri gitti bende peşinde gidip niye böyle davrandıgını sordum küfürler etmeye devam etti bana dua et hamilesin yoksa seni gebertirim dedi arkasından küfürler yagdırmaya devam etti bende sinirlendim küllügün içindeki külleri üstüne döktüm sonra yattıgı yerden kalkarken karnıma tekme attı (üç aylık hamileyim bu arada ) o tekme atınca bende küllügü kafasına geçirdim kaşı patlamış ben görmedim sonra birbirimize girdik tekme tokat girişti bana tek hatırladıgım karnıma yedigim tekmeler ve gözüme attıgı yumruk baya hırpalandım bütün vucudum agrıyo bugun doktora gittim ve darp raporu aldım boşanmak için ailem dahil herkes rapor alıp ortalıgı ayaga kaldırdım diye beni suçluyo ben doğal olarak kendimi haklı buluyorum sizce benmi suçluyum bu arada olay kaynanamgilde oldu cevaplarınıza ihtiyacım var

bence korunma talep et
hamile bir kadını böyle döven karnına tekme atan birinin yatacak yeri yok
hala boşanayım mı diyorsun
bence o şehri terk et
bu adamın yolu yol değil
öldürülmek mi istiyorsun
hem de karnındaki bebeğinle
inşallah karnınızdaki bebekte kalıcı bir hasar-sakatlık olmamıştır

hastaneye gittim detaylı muayene ettiler bebekte bi sorun yokmuş doktor küçük oldugu için etkilenmemiş dedi kalp atışı falan var dedi ama umarım kalıcı bi hasar da olmamıştır

destek olan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum beni suçlayanlarada dicek bi lafım yok kimse başına gelmeden anlayamaz insan böyle bi durumda inanın ne yapıcanı ne düşünücegini bilemiyo tek bi söz bile destek olmaya yetiyor hepinize tekrar teşekkür ediyorum eşim son sözü söylemiş annesine nasıl aldıysam öylede boşamayı bilirim demiş gururlana gururlana geldi anlattı kaynanamıda böyle bilmezdim demek hepsinin içinde potansiyel bi yaratık varmış ki kendisi bnm teyzem oldugu halde geldi beni suçladı içine atıklarını dışarı attı bende sinir krizi geçirip onu evden attım zaten boşanıcaktım ama eşimin söylemesi iyi olmus en azından benden çıktı olay kimse beni suçlamaz

destek olan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum beni suçlayanlarada dicek bi lafım yok kimse başına gelmeden anlayamaz insan böyle bi durumda inanın ne yapıcanı ne düşünücegini bilemiyo tek bi söz bile destek olmaya yetiyor hepinize tekrar teşekkür ediyorum eşim son sözü söylemiş annesine nasıl aldıysam öylede boşamayı bilirim demiş gururlana gururlana geldi anlattı kaynanamıda böyle bilmezdim demek hepsinin içinde potansiyel bi yaratık varmış ki kendisi bnm teyzem oldugu halde geldi beni suçladı içine atıklarını dışarı attı bende sinir krizi geçirip onu evden attım zaten boşanıcaktım ama eşimin söylemesi iyi olmus en azından benden çıktı olay kimse beni suçlamaz

Canım benim hem suçlu hem güçlü, Kayınvalide de ortalığı sakinleştireceği yerde oğluna çeki düzen vereceği yerde gelip mikser görevi mi görüyor.. Pes valla.

Herşeyden önce karnindaki ;Rabbimin verdiği cana kastetmis.Hic bir çocuk boyle bir babayla büyümek istemez.emin olun;daha anne karnındayken şiddet görmüş.
Hakkinizda hayirlisi olur umarim.

o kaynanama hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum ortalıgı karıştıran başından beri oymuş ta bana hep iyiyi oynamış arkamdan çevirmedigi dolap kalmamış kadın benim bide teyzem nasıl içine sindirmiş ya helal olsun ama üzülmüyorum aksine seviniyorum çocugum öyle bi kadının yüzünü görmiycek öyle bi adamında... benim babamda annemle sorunları vardı biz boşansa daha huzurlu olucaktık eminim sorunlu ortamda büyümeyi ben biliyorum çocuklarıma bunu yaşatmıycam

kaynanan teyzen
ve kocanın öküzce hareketlerine göz yumup
seni boşayacagını söylemişse
ben bunlara insan falan diyemeyecegim nasıl yaratıkları karşılaşmışsın ya
Allah yardımcın olsun
bu arada Allahtan bebiş iyimiş

Back
X