Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuafördeki düz fırça derken fön çektiğimiz fırça mı o iyice dolaştırmaz mı tarağının resmini koyabilirsen çok sevinirim canım
yok fön çektikleri değil genelde saç taramakta kullandıkları .. ben resim koymayı beceremiyorum .. bende o fırçanın aynısını aldım bence en kolay onunla taranıyor saç perma taraklarınıda denedim avuç avuç yolunuyordu saçlarım.. bun fırçalarda öyle bi sorun yaşamıyorum çok şükür..
Merhaba canim sen aldın mi tahta tarak nerde bulabilirizCanım kesinlikle tahta tarak kullan normal taraklar saça zarar veriyor ve kırıyor tahta ve geniş uçlu olanlardan al hem elektiriklenmesinide önlüyormuş bunu bana 30 yıllık kuaförüm syledi ve gerçektende öyle
body shopta varMerhaba canim sen aldın mi tahta tarak nerde bulabiliriz
canim bulundugum yerde body shop yok arastirdim gittigidiyorda varmis tahta taragin sahtesi de olmaz heralde siparis veriyim mi sencebody shopta var
ver canım bir şey olmazcanim bulundugum yerde body shop yok arastirdim gittigidiyorda varmis tahta taragin sahtesi de olmaz heralde siparis veriyim mi sence