Saç Kesim Şekilleri tarak sorunum ve yardım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aybalammm

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
127
0
316
Aydın
kıvırcık saçlı arkadaşlar saçım banyodan sonra okadar dolaşık oluyo ki taramakta güçlük çekiyorum.hemde saçlarım çok yıpranıyo.saçımı rahat tarayabiliceğim dişleri nasıl bi tarak almalıyım bi fikir verirseniz çok sevinirim..

bendede aynı sorun vardı kuaförlerdeki düz fırçalardan aldım ben onlarla kolay taranıyo...

kuafördeki düz fırça derken fön çektiğimiz fırça mı o iyice dolaştırmaz mı tarağının resmini koyabilirsen çok sevinirim canım

hani böyle küçük parfümeriler oluyor ya her marka ürün oluyo saç fırçaları,yüz fırçaları her şey oluyor işte oralarda rahatlıkla bulabilirsin fiyatı 6 ila 10 arası değişiyor:80:

Canım kesinlikle tahta tarak kullan normal taraklar saça zarar veriyor ve kırıyor tahta ve geniş uçlu olanlardan al hem elektiriklenmesinide önlüyormuş bunu bana 30 yıllık kuaförüm syledi ve gerçektende öyle

kuafördeki düz fırça derken fön çektiğimiz fırça mı o iyice dolaştırmaz mı tarağının resmini koyabilirsen çok sevinirim canım

yok fön çektikleri değil genelde saç taramakta kullandıkları .. ben resim koymayı beceremiyorum .. bende o fırçanın aynısını aldım bence en kolay onunla taranıyor saç perma taraklarınıda denedim avuç avuç yolunuyordu saçlarım.. bun fırçalarda öyle bi sorun yaşamıyorum çok şükür..

valla canım ben hiç dikkat etmemişim heralde bi türlü anlayamadım hangi tarak olduğunu almaya gidince bakarım yardımcı olurlar belki...

Merhaba canim sen aldın mi tahta tarak nerde bulabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…