Taramalarda sorun çıkıp nifty test yaptıran var mı

Dema79

2017 eylul annesi..Hayat surprizlerle dolu...
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
471
958
23
Merhaba arkadaşlar tarama testlerinde yuksek risk faktörü çıkıp nifty test yaptıran var mı amniosentez yerine

2li taramam normal 4lü taramamda yuksek risk çıktı. Ayrıntılı usg yaptırdık. O normal cıktı. Yinede amniyosenteze yönlendirdiler. Riskli bir test diye yaptırmadık. Onun yerine kandan bakalan nifty testi yaptırdık. Yurt dışından sonuç bekliyorum da. Bu durumları yaşayan gecirenler var sa onlara bir şeyler sormak istedim.

Biri dediki sata göre gelişimi önde gidiyorsa, bazen sonuçlar ondan yanlış çıkıyormuş öyle bişey duydunuz mu? Doktoru demiş. Benim de 1 hafta öndede. Bir de nifty yaptıran varsa ne kadar surede cıkıyor diyecektim. Size de gecmiç olsun inş iyi çıkar

Tsk ederim.benim iyi çıktı çok şükür. Hafta etkiliyormus ama zaten haftası yazılıyor. Kaç çıktı ikili testin

2li 1:364, 4 lü1:70 senin sonucunun iyi gelmesine çok sevindim. Anneler üzülmesin. Çok zor bir süreç. Yaşim 38 pnunda etkisi varmış ama yine de 70 cok yuksek.

İnşallah Rabbim benim yuzumu de guldurur. Beklemek çok zor. Niçin böyle yanlış çıkıyor acaba doktorun bir şey dedi mi

Bu testin fiyatı ve nerede yaptırdınız bendede ikili de risk cikti arastırma icindeyim

miray1311 miray1311 Çok geçmiş olsun. Bende günlerdir araştırıyorum. Ben 1660 verdim sadece down sendromu ile ilgili parametrede sorun çıktıgı için. Diğerlerindede varsa 2500a yakın sanırım. Ben üniversite hastanesinde kan verdim şirkete onlar gönderdi. Ama özel hastanelerde yardımci oluyor. İsterseniz şirketin nosu var veririm özelden. Direk görüşürseniz gerekirse kendileri de gelip alıyor olabilir.

Benimde ikili testim de 13-18 trisomy riski cikti. O
doktorum bu testten bahsetti. Ben ihtimal vermedigim icin ekstra bir test yaptirmak istemedim ve doktorumu degistirdim. Yeni doktorumda testi yaptirmami onerdi. Neticede yaptirdim ve bir kac gun once sonucu oldum. Trisomy 18 yuksek risk olarak geldi. Cok kotuyum. Atil Yuksel'den randevu aldim hemen . Bakalim bizi neler bekliyor.

Kızlar nasıl lınk atılacagını bılmıyorum ama benım son actıgım konuyu hepınızın okumasını ıstıyorum.Ben 3lu test kotu cıkınca nıfty test yaptırdım.onda da trızomı 18 geldı, bu test kesın dogru deyıp yasal gebelık sonlandırma ıslemlerı ıcın amnıyosenteze yonlendırıldı ve sonuclar temız geldı. 2 ay agladım, sapasaglam bebegıme ve bana ne ezıyetler yaptıklar.2000 tl nıfty test.2000 tl amnıyosentez de cabası.para umrumda degıldı ama neden?? Sımdıkı aklım olsa asla ama asla nıfty test yaptırmazdm.hayatım boyunca boyle uzuntu cekmedım.3 hafta amnıyosentezı umutsuz ve bebegımı alıcaklar dıye bekledım.cunku nıfty test hatalı cıkmaz dendı.

Dün amniyosentez yapildi banada Atil hoca tarafindan. Ancak ultrasonda da bazi bulgulara rastladi. Insallah benimde yuzde 1 lik mucizem sizinki gibi gercek olur. :(
Sizin adiniza cok mutlu oldum

Dün amniyosentez yapildi banada Atil hoca tarafindan. Ancak ultrasonda da bazi bulgulara rastladi. Insallah benimde yuzde 1 lik mucizem sizinki gibi gercek olur. :KK43:
Sizin adiniza cok mutlu oldum
Cok gecmıs olsun, ıns sızınkı de ıyı sonuclanır, dedıgım gıbı sonuc kesın olana kadar umudunuzu kaybetmeyın ama ıhtımallere de acık olun.Hayatta basımıza gelen herseyın bır sebebı var, buna ınanın.Iyı haberlerınızı beklıyorym burdan.

Maalesef vericek iyi bir haberim yok. Amniyosentezle bebekte trizomi 18 olduğu kesinlesti. Ultrasondaki bulgularla da birlestirildi. Korkunc günler geciyorum.

Maalesef vericek iyi bir haberim yok. Amniyosentezle bebekte trizomi 18 olduğu kesinlesti. Ultrasondaki bulgularla da birlestirildi. Korkunc günler geciyorum.

Geçmiş olsun, gerçekten üzgünüm, seni anlıyorum dersem inanır mısın. 3 Hafta boyunca trizomi 18i ve olacakları, nasıl yasal gebelik sonlandıracağımı, hastanemi herşeyi araştırıp kendimi tamamen olumsuz bir duruma hazırlamıştım. Kendimi hep ''herşey de bir hayır var, herşeyin bir sebebi var, olması gereken oluyor, sakin kalmalı ve en az zararla kendimi bu işten kurtarmalıyım'' diye desteklemeye çalıştım. Hayatın sonu değildi ve kendimi iyi hissettiğimde yeniden bebek sahibi olmayı düşünecektim. Kısmet başka türlüymüş benim için farklı oldu, senin de böyle oldu. Kabullenip ne yapacağına karar vermelisin. Mantıklı düşünmelisin. Gebeliği sonlandıracak mısın yoksa böyle devam mı edeceksin buna karar ver. Güçlü ve sakin olmalısın...

Çok tesekkurler.tabii inanirim.Bende senin bebegin icin cok sevindim inan. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benim durumum karmakarisik. Tüp bebekle; mucadele ederek hamile kaldim. 1 ay boyunca her gün bebegim tutunsun diye igneler oldum.sonrasinda ilaclar. Hamileyim diye sevinirken simdi bir kabusun icine düstük.
Doktorum "yaşamla bagdaşmiyor" dedi. Kalbinde büyük bir delik var. Ve diger bazi hayati organlarinda sorun var.
Kültür sonucuna göre son kararimizi verecegiz.
Şükürler olsun ki saglikli bir yavrum var.
Ruhumun yaralarini O iyilestiricek :(
Hep oyle dusunup kendimi telkin etmeye calisiyorum. :(

Back
X