Taramalarda sorun çıkıp nifty test yaptıran var mı

Nereye yaptırmıştınız siz ? Ben genoksa yaptırdım. sonuç bekliyorum.
Merhaba bende yarın genoks a kan vereceğim nifty test için çok korktum şimdi yanlış sonuçlar gelmiş parası da cabası 2700 tl ama doktoruma güveniyorum o söyledi yaptırmamı tüp bebek olduğu için. Yanlış sonuçlar alan nerde yaptırdınız acaba?

Bu arada ben dogum yaptım ve bebegım 3 aylık, gayet de saglıklı masallah,o testı yapanlara ne dıyeyım bılmıyorum artık.
Şimdi yazdıklarınızı okudukça umudum fazlalaştı...
yüksek risk çıktı ... ama içimden bir ses yok yanlış diyor...

Şimdi yazdıklarınızı okudukça umudum fazlalaştı...
yüksek risk çıktı ... ama içimden bir ses yok yanlış diyor...
İçiniz rahat olsun
çok şükür hiçbir sıkıntımız yok 11 aylık olduk bile

Ayni sey benim basimada geldi.Yaptirmaz olaydim nifty test.Izmirde yasiyorum.Londraya gonderildi.Sonuclarimiz %99.98 dogru dediler.Bebekte Down sendromlu ve klinefelter oldugunu soylediler.Hamileligimi zehir ettiler.2 ay her gun her an aglamakla gecti.Allah bildigi gibi yapsin onlari.Saglam bebegimi aldiracaktim.Ustelik tup bebek yontemiyle hamile kalmistim.Dr.Aminosentez sart dedi.Allaha sukur amniyosentez sonucum temiz cikti.Yinede bebegim dogana kadarda hep bir korku vardi.Tup bebek tedavi sureci zaten stresli bir donem bir de hamileligimde boyle bir sey yasamak cok yipratti bizi.Bebegim dogduktan sonra o sirketle ve o dr la iletisime geçtik.Siz ilk hastamizdiniz dediler.Hala bebegi getirin yok bakalim yok yetenek testi yapalim diyorlar.Parayi geri odeyeceyegini soylediler fakat onuda yapmadilar.Sonuclar kesinlikle guvenilir degil.

bu mesajimi gorur musunuz bilmiyorum fakat su an sizinle ayni durumdayim nifty testi trizomi 21 olaeak geldi bebeğimde sinirda cikan ense kalinligi var burun koku vs olusmustu simdi amniyosentez yapılacak allahim.me olur bende siizn gibi bir mucize ile karsilasayim.
bebeginizi insallah saglikla kucaginiza almissinizdir.

Back
X