Gerçekten böyle bir şey var mı varsa süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) benim oğlum var kızım olmasını çok istiyorum nasıl yapılıyo bu tarif ölçüleri var mı söylersen çok çok çokkkkkkk mutlu olurum:) kesin deniycem bende
:26: hımm cevapları merakla bekliycem o zaman keşke işe yarasa allahın izniyle bir kızım olsun çok istiyorum bende önümüzdeki yaza hamile kalmayı planlıyorum oğlum 3 yaşında seneye kreşe gidecek yaşa gelir hem arayı fazla açmam diye düşünüyorum.öyle takıntılı olmuşum ki dün rüyamda ikici bebeğe hamile olduğumu onunda erkek olduğunu gördüm nasıl uyandığımı bilemedim çok gerçekçiydi. hayırlara gitsin ne gelirse başım üstüne oda benim canım olur ama kız evladımın olmasını gerçekten çok istiyorum.
Canım ALLAHIM inşallah sana kız evlat nasip eder.Bal ile ilgili bir makale okumuştum vücudu asidik yapıyor diye yani bal yemek işe yarayabilir.Ben tereyağlı ballı ekmeğe çok severim ve çok yerim ama artık bıraktım bazen kaçamak yapıyorum gerçi.:))))
amin allah isteyen herkese gönlüne göre versin hayırlısıyla .bal ın kız çocuk için iyi olduğunu ömer çelakılda söylemişti bir programda ama kürünü hiç duymamıştım ben tatlıyı çok severim.hayır demem özellikle sütlü tatlıya süt ürünleride çok tüketirim ama oğlum var .süper anneler 2011 topiğinide takip ediyorum kızlar neler yapıyor hergün okuyorum ama bazen yapılan şeylere rağmen istenilen cinsiyette çocuğa hamile kalınamıyo kafam çok karışık açıkçası çokta takmamak lazım biliyorum ama insanın elinde olmuyo.Bu arada senin çocuğun var mı ?
Canım bir tane kızım var .ALLAHIN izniyle oğlan istiyorum.Uğraşıyorum ama tabii ALLAH nasip ederse ,,Birde cinsiyette baba etkili onun sperm hareketliliği çok önemliymiş çok hareketli olanların oğlu az olanların kızı olueyormuş..Eşime sperm testi yaptır desem beni vurur:)
haha cok guldurdun beniiiiii :)))))))Canım bir tane kızım var .ALLAHIN izniyle oğlan istiyorum.Uğraşıyorum ama tabii ALLAH nasip ederse ,,Birde cinsiyette baba etkili onun sperm hareketliliği çok önemliymiş çok hareketli olanların oğlu az olanların kızı oluyormuş..Eşime sperm testi yaptır desem beni vurur:)
adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyorVirüsselam canlarim benim ne kiz ne erkek var ilk ki olucak olursa ama dozunu ve uygulama talimatini soylermisin canim allah simdden senden razi olsun boyle birsey paylastigin icin tskler cvp bekliyorum canim senden
evet aksini soylemiyorum tesaduf de olabilir,ama ben de bu kuru denemistim,gerçi bi problemim yoktu cok sukur ama bu kürü kullanmak istedim sonucta hic bi zarari yok tam tersi faydası cok.bende bu kurle hamile kalanlarin yorumlarini okuyordum dikkatimi cekti herkeste kiz diye ))) bende de kiz var,o yuzden alaka var mı yok mu merak ettim.erkek cocugu olanlar da var tabi ama cok az.merhaba leyla soruna ilk cevap benden olsun , bende bu karisimi kullandim, ilk basta iki ay kullandim hamile kalamadim, 1 ay ara verdim ve yine kullandim ve sonuc kiz. ama ben pek alakali oldugunu sanmiyorum acikcasi. allah ne verdiyse odur. buarada bu karisimi klomenle hamile kalanlarin topiginde buldum ve cogununki kiz. tesaduf ola bilir...............
istisnalar varmış demek )) ama cogunluk yine kız )))ben de kullandığım ay hamile kaldım. oğlum oldu. Nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?