Bu kitap nasıl canım ? hakkında baya güzel şeyler duydum.Sağolunn...
Antremanlarla Matematik'ten 3. gün de bitti bugün. Toplam 75 soru sanırım. Yarın da 4. günü ve Türkçe soru bankasından 30. sayfaya kadar gelmeyi planlıyorum.
ben de katıldım aranıza
tıp istiyorum ben.. ygs mat,kimya,geometri,biyoloji geçen aydan itibaren çalışmaya başladım malum yaz günü sıcakta da devamlılığı sağlayamıyorum
sizinle konusup birlikte hareket edersek motive olabilirizayrıca lys fizik kimyanın matematik biyolojinin yoğunluğu arsında bi de ygs tarih coğrafya da çalışmak istiyorum internetteki konu analtım videolarını mp3üme indirdim aralarda tarih coğrafya dinliyorum ama elim ayağıma dolaştı planlı çalışmıyorum ama bi oturuşta bi ünite bitirebiliyorum..
masaya oturduğumda mat kitabını elime alsam aklıma kimya biyoloji geliyo çok telaşlıyım heycanlıyım kızlarinanın uzaktan bakanlar ne bu telaşın al birine çalış işte diyolar ama ne durumda olduğumuzdan haberleri yok kendime hakim olamıyorum koca bi yaz var ama sanki sınav hemen yarınmış gibi geliyo herhangi bi plana programa dahil olmakta çok içimi bunaltıyo dediğim gibi yok 40 dakika otur sonra 10 dk mola falan bünyeme çok ters tamam bi oturuşta saatlerce de çalışırım okul zamanı sınav haftasında 1 saat bile uyumadığımı bilirim çok stresliyim heyecanlıyım her şey karmakarışık anlıycağınız
Kızlar ben ders çalışırken çooook sıkılıyorum ya bi akıl verin napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?